Erotisk Legetøj til Par

Mange danskere ønsker at have et bedre og frækkere sexliv. Vores mission er hermed at give alle vores besøgende de absolut bedste forudsætninger for at finde inspiration, til at opnå et bedre sexliv sammen med deres partner. Tit og ofte kan inspirationen i soveværelset tage et dyk over et længere parforhold, hvilket er helt normalt og naturligt når man går fra forelskelses og over til rutine. Kan du/i nikke genkende til dette scenerie, så kunne det være dig og din partner skulle overveje at anskaffe jer noget sexlegetøj til par, og evt. noget frækt lingeri. 9 ud af 10 danskere oplever at få et bedre sexliv, ved at tilføre sexlegetøj eller frækt lingeri til samlejet. Prøv eksempelvis den prisbelønnede We Vibe Par Vibrator, som i mange år er blevet kåret som de bedste par vibratorer på markedet, som kan bruges aktivt under samleje med din partner. Det er sundt for ethvert parforhold at eksperimentere i soveværelset, og der er mange forskellige muligheder, som kan give dit parforhold en ekstra dimension.

Læs her guiden Gør missionærstillingen mere fræk

Der findes mange forskellige typer sexlegetøj, som er ideelt til par. Prøv eksempelvis en Penisring med vibrator, som udover at gøre mandens penis hårdere og mere udholdende, også giver kvinden dejlige vibrationer i forbindelse med samleje. Vi kan også anbefale forskellige typer strap-ons som kan bruges af både kvinder og mænd, leg med hinanden og rolle byt i soveværelset – dette kan for mange være en rigtig erotisk oplevelse. Lad jer heller ikke holde tilbage i forhold til at afprøve jeres grænser med Analt sexlegetøj til par, da denne form for stimulering er blandt de bedste for menneskekroppen. Læs her Guiden til AnalSex for begyndere. Tænder I på blide bindelege? så kan i her også finder mange forskellige produkter, der er særligt velegnede til bondage, så i kan opnå sex som i Fifty Shades of Grey. I kan også tage legetøjet med ud i offentligheden i form af App styret vibratorer, hvor du kan lade din partner styre vibratoren via en smartphone eller tablet.

App styret sexlegetøj er også et godt alternativ til sex, hvis i levet i et langdistanceforhold.. her vil i kunne finde sexlegetøj som kan connecte med hinanden, så i kan nyde "hinanden" på lang afstand :-)

Sex behøver selvfølgelig ikke at skulle indebære sexlegetøj, og her kan munden og tungen være et godt alternativ :-)
HER 10 gode tips til oralsex, og få HER den store blowjob guide.

Når i ejer sexlegetøj, så er GlideCreme og Rengørings Produkter et MUST HAVE.

Glem/Undervurder nu ikke forspillet i jeres sexliv. Forspillet giver helt klart en bedre sexoplevelse. Forspillet kan bestå i mange ting som feks. Erotisk Massage, Pirring af de Erogene zoner samt Par Spil.

Få hjælp til VALG af jeres sexlegetøj HER

Se her Bestsellers og Testvindende sexlegetøj til par. og se også NYHEDER og Frække TILBUD

Love to Love Wonderlove Klitoris og G-Punkts Stimulator Love to Love Wonderlove Klitoris og G-Punkts Stimulator

Love to Love Wonderlove Klitoris og G-Punkts Stimulator er et sandt vidunder. Med sine to kraftfulde motorer med 5 vibrations indstillinger i hver, der forkæler både dit indre og ydre. Wonderlove kan styres via fjernbetjening, så der er ingen undskyldning for ikke at invitere din partner med i legen. Vibrationerne er lydsvage og kan nydes diskret, når I er ude blandt andre. Med en rækkevidde på op til 10 meter får I masser af legemuligheder.

Se mere / Køb Love to Love Wonderlove her
Magic Motion Candy og Dante Par Sæt Magic Motion Candy og Dante Par Sæt

Giv din partner den ultimative overraskelse derhjemme eller nyd fræk offentlig leg med det lækre Magic Motion Sæt. Den lydsvage Candy vibrator lægges i trusserne og styres via smartphone eller tablet. Penisringen Dante kan ligeledes styres via den gratis app, hvor I bl.a. kan vælge mellem forskellige vibrationsmønstre og måle varigheden af samlejet. I kan naturligvis også bruge de to vibratorer alene til tilfredsstillende solo-leg, hvor I selv er 100% i kontrol. Eller hvorfor ikke lade musikken styre vibrationerne på MusicMode? Kun fantasien sætter grænser.

Se mere / Køb Magic Motion Candy og Dante Par Sæt her
KIIROO - Onyx og Pearl interaktivt Par Sæt m. vibrator og masturbator KIIROO - Onyx og Pearl interaktivt Par Sæt m. vibrator og masturbator

Nyd hinanden, selvom i er langt fra hinanden. KIIROO, et et revolutionerende og interaktivt system, der kaster legetøj ind i en ny era - den digitale. Sættet består af en masturbator med stimulerende riller, samt en dildo vibrator til vaginal brug. Disse to kan vi programmet KIIROO forbindes via bluetooth og internet og I kan sammen nyde et interaktivt, men helt livagtigt samleje. Se evt. også tilsvarende sæt Nora og Max fra
Lovense

Se mere / Køb KIIROO - Onyx og Pearl interaktivt Par Sæt her
Satisfyer Pro 4 Couples Par Vibrator Satisfyer Pro 4 Couples Par Vibrator

Bedst som man tror, at Satisfyer stimulatorerne er den mest fantastiske udvikling på sexlegetøjsmarkedet i mange år, så topper de den med Pro 4 Couples Par vibratoren. Som du kender det fra de øvrige populære Satisfyer modeller pirrer og tilfredsstiller den særligt udviklede teknologi hendes klitoris ved hjælp af pulserende trykbølger, som fører til stærke orgasmer, uden direkte berøring. Når den bæres mens han er oppe i hende kan I begge nyde godt af vibratorens 2. motor, som sender frække rystelser gennem jer, mens I elsker. 2 separate motorer styrer h.h.v. suction stimulatoren og vibratoren, så I kan eksperimentere jer gennem de mange variations muligheder og få det præcis som I vil have det.

Se mere / Køb Satisfyer Pro 4 Couples Par Vibrator her
Fun Toys G-Vibe Mini Tiffany Vibrator Fun Toys G-Vibe Mini Tiffany Vibrator

Vil du gerne have en vibrator udover det sædvanlige, der kan stimulere dig alle mulige (og umulige) steder på kroppen, så er denne mini udgave af Fun Toys G-Vibe et must-have.
Den diskrete vibrator kan bruges både indvendigt og udvendigt til dobbelt stimulation af eksempelvis klitoris og mellemkød, G-punkt og P-punkt eller mandens mellemkød og pung. Kun fantasien sætter grænser.

Se mere / Køb Fun Toys G-Vibe Mini Tiffany Vibrator her
Tennahill Come Closer fjernbetjent Par-Vibrator – dobbelt nydelse Tennahill Come Closer fjernbetjent Par-Vibrator – dobbelt nydelse

Tennahill Come Closer giver nydelse til både dig og din partner. Med den kan I virkelig komme hinanden ved og glædes ved egen og hinandens nydelse. For der er da ikke noget mere ophidsende end at se sin partners erotisk lyst spille i øjnene. Og det får du rig lejlighed til med denne fjernbetjente par-vibrator.

Se mere / Køb Tennahill Come Closer par vibrator her
Fifty Shades of Grey Sexlegetøj Fifty Shades of Grey Sexlegetøj

Fifty Shades of Grey produktserien er inspireret af bøgerne af samme navn og tilbyder et bredt udvalg af sexlegetøj, hvor alt er godkendt af E. L. James. Kollektionen er især egnet til jer, der er begyndt at eksperimentere i det kinky univers.

Se mere / Køb Fifty Shades of Grey Sexlegetøj her
This Weekend Sexlegetøj Boks med A-Z Guide This Weekend Sexlegetøj Boks med A-Z Guide

This Weekend er perfekt til par, der gerne vil opdage nye sensuelle sider af hinanden. Den vil med sikkerhed krydre jeres sexliv op, uanset om I bruger den derhjemme eller på en fræk weekendtur. I æsken finder I alt, I skal bruge til en hed weekend fyldt med intime sexoplevelser. Start weekenden ud med et forførende forspil, hvor I kombinerer det elegante satin blindfold med kildefjeren eller massagelyset i en fræk sanseleg. Eller forvandl hinandens kroppe til et indbydende festmåltid med glidecremen med jordbær smag. Æsken indeholder også en ladyfinger vibrator, der er perfekt til at pirre kroppens erogene zoner og hendes klitoris. Forkæl ham med en ekstra fræk og stimulerende onanioplevelse med handjob sleevet. Den vibrerende penisring pirrer jeg begge med skønne vibrationer og forlænger effektivt jeres sexoplevelse. I æsken finder I en engelsk A-Z Guide, hvor I kan læse mere om kærlighed og leg samt få frække tips og tricks til, hvordan I bruger produkterne.

Se mere / Køb This Weekend Sexlegetøj Boks her
Sinful Anal Begynder Boks med A-Z Guide Sinful Anal Begynder Boks med A-Z Guide

Sinful Anal Begynder Boks er perfekt til dig, der ønsker at eksperimentere med anal stimulation. Den flotte æske indeholder alt, hvad du behøver for at komme i gang med legen: En begynder butt plug, en anal glidecreme, en anal relax spray og en anal douche. Der medfølger desuden en guide, hvor du kan læse mere om anal stimulation og om produkterne. Er i nybegyndere indenfor analsex, så læs denne guide SÅDAN KOMMER I GODT I GANG MED ANALSEX

Se mere / Køb Sinful Anal Begynder Boks med A-Z Guide her
Sinful Turn Her On Sexlejetøj Boks med A-Z Guide Sinful Turn Her On Sexlejetøj Boks med A-Z Guide

Forfør din partner efter alle kunstens regler. Udforsk hele hendes krop og se, hvordan den åbner sig op og giver sig totalt hen til nydelsen. Perfekt til dig, der gerne vil tage din partner med på en sensuel rejse. Boksen indeholder alt, du skal bruge for at tænde din partner: Et blindfold, satin bindebånd, en kildefjer, massageolie og en bullet vibrator. Inklusiv en flot og inspirerende A-Z Guide, hvor du finder masser af tips og tricks til, hvordan du skal pirre din partner med de forskellige produkter.

Se mere / Køb Sinful Turn Her On Sexlejetøj Boks med A-Z Guide her
Sinful Tie Me Up Sexlejetøj Boks med A-Z Guide Sinful Tie Me Up Sexlejetøj Boks med A-Z Guide

Træd ind i en verden fyldt med kinky leg og intens stimulation. Perfekt til dig, der gerne vil udforske det spændende BDSM univers. Boksen indeholder forskelligt frækt sexlegetøj til bondage og pirrende sanseleg. Du får et blindfold, bindebånd, bondage tape, brystklemmer og en flogger. Inklusiv en flot og inspirerende A-Z guide, der beskriver, hvordan du skal bruge produkterne. Den indeholder også tips til, hvilke forholdsregler du skal tage for at sikre en tryg og nydelsesfuld oplevelse.

Se mere / Køb Sinful Tie Me Up Sexlejetøj Boks med A-Z Guide her
Womanizer - Inside Out stimulator m. g-spot dildo vibrator Womanizer - Inside Out stimulator m. g-spot dildo vibrator

Tag den kendte og elskede Womanizer følelse til nye højder med InsideOut dobbelt stimulatoren. InsideOut tager udgangspunkt i tanken fra en rabbit vibrator. Målet er at stimulere dig til lækre dobbeltorgasmer, indvendigt og udvendigt på samme tid. Mens den effektive vibrator sender pirrende vibrationer målrettet mod dit G-punktet, forkæler stimulatoren din klitoris med den unikke Womanizer teknik. Pulserende luftbølger, sug og tryk gør det godt for dig, helt uden berøring. De 2 motorer har begge 12 variations muligheder og kan styres separat, så du kan vælge den ene, den anden eller begge typer samtidig.

Se mere / Køb Womanizer - Inside Out stimulator m. g-spot dildo vibrator her
Beauments Doppio Par Vibrator Beauments Doppio Par Vibrator

Nå nye fælles orgasmehøjder med den lækre Doppio parvibrator fra Beauments. Lad de silkebløde silikonevinger omslutte hans penis mens I elsker, eller vælg en af de utallige andre variationsmuligheder og eksperimentér jer til jeres egen favorit. Med manual, som giver jer masser af idéer til stillinger hvor Doppio giver enten hende, ham eller jer begge ekstra pirrende stimulering. Kan naturligvis også bruges til fræk solohygge. De 3 kraftfulde motorer kan styres hver for sig, når I leger jer gennem de 7 vibrations muligheder.

Se mere / Køb Beauments Doppio Par Vibrator her
Dame Products EVA II Håndfri Vibrator Dame Products EVA II Håndfri Vibrator

Få hænderne fri til kærtegn med EVA II fra Dame Products. Helt igennem unik og håndfri klitoris vibrator. Vibratoren placeres på klitoris, hvorefter de praktiske vinger foldes ind bag kvindens kønslæber og derved holder EVA II på plads, uden at blokere for manden. EVA II har 3 vibrations muligheder, der nemt styres på en lille knap foran på vibratoren. Den kan bruges i mange forskellige stillinger og på grund af sin fine, lille størrelse og placering, giver den gode præcise vibrationer.

Se mere / Køb Dame Products EVA II Håndfri Vibrator her
Strap U Royal Rider Vibrerende Strap-On Dildo Strap U Royal Rider Vibrerende Strap-On Dildo

Glæd din partner ved at opgradere legen og få kinky fælles oplevelser uden andet mellem jer end den lækre Royal Rider Vibrerende Strap-On Dildo fra Strap U. Royal Rider er en skøn vibrerende harness-fri påspændings dildo, som holdes fast af kvindens bækkenbundsmuskler. Den er således yderst velegnet til kvinde/kvinde leg eller hvis I drømmer om at eksperimentere med pegging, hvor kvinden tager manden analt. Bæreren nyder pirrende vaginal under legen. Mens den effektive bullet vibrator forkæler båder giver og modtager.

Se mere / Køb Strap U Royal Rider Vibrerende Strap-On Dildo her
Lovely App-Styret Penis Ring Lovely App-Styret Penis Ring

Er I nysgerrige på nye stillinger, men i tvivl om, hvor I skal starte? Så få skønne fælles orgasmer og frække tips og tricks med på vejen med Lovely App-styret Penis Ring. Den app-styrede penisring, Lovely, bruges som en almindelig vibrerende penisring, men registrerer samtidig jeres bevægelser, stillinger, hastighed mv. og skræddersyr forslag, I kan prøve, næste gang I har sex. Lovely monteres omkring roden på penis og giver derved en hårdere erektion. De pirrende vibrationer tændes på penisringen, hvorefter I kan eksperimentere og lade hende nyde effektiv klitoris stimulation eller sende vibrationerne mod pungen ved at vende pensiringen om.

Se mere / Køb Lovely App-Styret Penis Ring her
Cock Cam Penisring med Kamera Cock Cam Penisring med Kamera

Drømmer i om at instruere og spille hovedrollerne i jeres egen pornofilm, så er Cock Cam helt ideel. The Cock Cam er præcis, hvad det lyder som nemlig en penisring med kamera. Penisringen sættes om skaftet, hvorfra det optager dine bevægelser. Det er perfekt til at filme alt lige fra blowjobs til doggy style. Med det indbyggede night vision kan kameraet endda filme i mørket. Videoerne bliver overført via WiFi til din foretrukne enhed. De kan også ses i den tilhørende sikre app, der kan downloades i App Store og Google Play.

Se mere / Køb Cock Cam Penisring med Kamera her
Rabbit Penisring Rabbit Penisring

Forkæl både dig selv og din partner med en Lost in Each Other Rabbit Penisring. Giver ham en hårdere og længerevarende erektion, mens den lille silikone rabbit pirrer hendes klitoris. Strækbar og passer de fleste mænd. Fra den officielle Fifty Shades Freed Pleasure Collection.

Se mere / Køb jeres Rabbit Penisring her
Fantasy C-Ringz Ultimate Couples Cage Penisring Fantasy C-Ringz Ultimate Couples Cage Penisring

Med par penisringen Ultimate Couples Cage fra Fantasy C-Ringz når I nye fælles orgasmehøjder. Som enhver anden penisring vil den give en længerevarende og endnu mere imponerende erektion, når den ene ring sættes om roden af penis og den anden om både penis og kugler for ekstra kontrol. Fleksibel silikone gør den nem at tage af og på, og behagelig at bære. Passer til de fleste størrelser. Når penisringen bæres under samleje vil vibratoren sende nydelsesfulde rystelser gennem både hende og ham, mens den rillede rabbit giver ekstra pirring til klitoris. Som noget særligt har denne penisring hele 2 motorer - én i klitorisstimulatoren og én på oversiden af silikone penisburet. Hun får således både indre og ydre stimulering på samme tid - dobbelt forkælelse.

Se mere / Køb Fantasy C-Ringz Ultimate Couples Cage Penisring her
Fantasy C-Ringz Silikone Double Penetrator Rabbit Fantasy C-Ringz Silikone Double Penetrator Rabbit

Få tredobbelt nydelse med den lækre Double Penetrator Rabbit fra Fantasy C-Ringz. Som enhver anden penisring vil den give kraftigere og mere længerevarende erektion, når han sætter ringen om roden på penis. Når I har sex, giver anal dildoen mulighed for at forkæle hende med følelsen af at blive fyldt ud i begge huller på én gang. Indsæt en af de medfølgende bullets i penetratoren for frække anale vibrationer. Imens sørger den anden bullet for, at den lille silikone rabbit pirrer hendes klitoris. De mange vibrationer vil bringe jer begge til anderledes intense orgasmer.

Se mere / Køb Fantasy C-Ringz Silikone Double Penetrator Rabbit her
We-Vibe Sync Par Vibrator We-Vibe Sync Par Vibrator

We-Vibe Sync er efterfølgeren til den populære We-Vibe 4 Plus par vibrator. Den nye model er mere fleksibel og kan justeres, så den rammer kvindens G-punkt og klitoris på den helt rigtige måde. Vibratoren bæres under samleje, hvor de skønne vibrationer stimulerer både hende og ham. Vibratoren har 11 forudindstillede vibrationer, som I kan skifte mellem på selve vibratoren eller via den medfølgende fjernbetjening eller app. Med appen We-Connect kan din partner desuden styre vibratoren, uanset hvor I verden han/hun befinder sig, hvilket gør den ideelle til frække (langdistance) parlege. Læs her guidenDE 5 BEDSTE STILLINGER TIL WE-VIBE

Se mere / Køb We-Vibe Sync Par Vibrator her
Magic Motion Heating Wand Magic Motion Heating Wand

Er du klar til at få helt nye, hede onani oplevelser? Med Magic Motion Heating Wand vibratoren bliver det ikke frækkere. Med et enkelt tryk på knappen varmes den lækre Heating Wand op til 42grader på under 2 minutter, og er dermed klar til flere timers pirrende nydelse indvendigt og udvendigt. Du kan pifte dine solo stunder op eller invitere din partner med i legen, uanset om i befinder jer i samme rum eller i hver sin verdensdel. Via den gratis Magic Motion app kan du nemlig lade din partner vide, når lysten melder sig, og så kan de stimulerende vibrationer styres fra begge smartphones. I kan også lade jeres yndlings musik, berøringer eller bevægelser bestemme vibrationernes hastighed og intensitet.

Se mere / Køb Magic Motion Heating Wand her
OhMiBod Club Vibe Vibrerende Butt Plug OhMiBod Vibrerende Butt Plug

Giv din partner den frækkeste oplevelse derhjemme eller i byen med Club Vibe 3.OH Hero Vibrerende Butt Plug fra OhMiBod. Sæt den lækre, ergonomiske plug op og vent spændt på næste skridt. Club Vibe 3.OH Hero har 5 forskellige pirrende vibrationer i Groove Mode men kan også styres af et let tryk på fjernbetjeningen (jo længere tryk, jo vildere vibration) i Tease Mode. Mens Musik Mode giver mulighed for at lade pluggen vibrerer i takt til musikken eller til din elskers stemme via mikrofonen i fjernbetjeningen.

Se mere / Køb OhMiBod Club Vibe Vibrerende Butt Plug her
We-Vibe Jive App-Styret G-Punkts Vibrator We-Vibe Jive App-Styret G-Punkts Vibrator

Nu kan du nyde de dybeste G-punkts orgasmer både ude og hjemme med den lækre og diskrete, app-styrede Jive vibrator fra populære We-Vibe. Den silkebløde silikone vibrator er designet som et ovalt æg, der nøje er tilpasset kvindes indre. Det finder og forkæler helt automatisk det særligt sensitive G-punkt og bringer dig i ekstase, ganske håndfrit! Når Jive er på plads, har du eller din partner fuld kontrol over de mange pirrende vibrations mønstre og hastigheder via We-Vibes gratis app til både Android og Iphone. I kan dermed lege i soveværelset, på restauranten eller i biografen. Ja, I kan endda nyde en intim stund, selvom I befinder jer i hver sin verdensdel. Afstand er ingen hindring for We-Vibe Jive. Se hele serien af sexlegetøj fra We-Vibe HER

Se mere / Køb We-Vibe Jive App-Styret G-Punkts Vibrator her
Monkey Spanker Duo Sjovt Par Sexlegetøj Monkey Spanker Duo Sjovt Par Sexlegetøj

Monkey Spanker har udviklet sig fra at være et onaniprodukt til mænd til nu at være et frækt sexlegetøj til par. Denne Monkey Spanker Duo har en vibrerende spids for enden, som er perfekt til klitoris stimulation. Så nu kan I bruge Monkey Spanker både som vibrator til ham, vibrator til hende, hjælpevibrator ved blowjob, vibrerende penisring og klitoris vibrator.

Se mere / Køb Monkey Spanker Duo her
Hot Octopuss III - Duo Vibrerende Masturbator og par vibrator Hot Octopuss III - Duo Vibrerende Masturbator og par vibrator

Duo masturbator fra Hot Octopuss er en to-i-en masturbator, der både kan stimulere penis og kvindens klitoris eller andre erogene xoner udenpå. Masturbatoren har to motorer, der gør den velegnet til par brug. Hot Octopuss kan også fås i en SOLO udgave til manden alene.. og der er nu også udkommet en vers. 3. på markedet

Se mere / Køb Hot Octopuss produkterne her
Magic Motion Dante Penisring Magic Motion Dante Penisring

Med Magic Motion Dante kan du opleve en ny og revolutionerende penisring, der stimulerer både dig og din partner under samleje, så I får intense orgasmer og et endnu bedre sexliv. Penisringen giver dig en kraftigere og længerevarende erektion, samtidig med at din partner får ydre stimulation af klitoris under samleje. Den kraftfulde Magic Cell Series vibrator har en bluetooth funktion, så du (eller din partner) kan styre vibrationerne i den gratis app Magic Motion. App'en kan også måle varigheden af jeres samleje eller lade din partners stemme styre intensiteten af vibrationerne, så jo højere han/hun stønner des kraftigere vibrationer kan du mærke. Du kan også vælge mellem de forudindstillede vibrationer via en knap på penisringen.
Se flere penisringe her

Se mere / Køb Magic Motion Dante Penisring her
Lovense Lush App-Styret G-Punkts Vibrator Lovense Lush App-Styret G-Punkts Vibrator

Med Lovense Lush App-Styret G-Punkts Vibratoren kan du lade din partner bringe dig til klimaks, uanset hvor i verden han/hun er. Vibratoren styres via app over bluetooth eller wifi, så der er ikke nogle begrænsninger for rækkevidden og det er derfor oplagt at lave frække lege i det offentlige rum.
Se flere app styrede produkter her

Se mere / Køb Lovense Lush App-Styret G-Punkts Vibrator her
Nasstoys Surenda Oral Vibrator Nasstoys Surenda Opladelig Oral Vibrator

Oralsex bliver aldrig det samme igen! Overrask din partner med en oplevelse udover det sædvanlige med oral vibratoren, Surenda fra Nasstoys. Surenda sættes blot fast i din kind og omdanner ganske simpelt din mund og tunge til den frækkeste blowjob vibrator, han kunne drømme om.

Se mere / Køb Nasstoys Surenda Oral Vibrator her
Lovers Dream Par Vibrator Lovers Dream Par Vibrator

Få intens og tæt sexoplevelse med Lovers Dream par vibratoren, der giver nydelse til jer begge under samlejet. Den har et unikt design, der skaber en glidende og stram følelse for manden, samtidig med at kvinden får intens stimulation af klitoris og G-punktet. Se flere par vibratorer her

Se mere / Køb Lovers Dream Par Vibrator her
L'Amourose Paramour Pleasure Partner Sæt L'Amourose Paramour Pleasure Partner Sæt

Giv din partner den ultimative erotiske forkælelse med den elegante Paramour Pleasure Partner gaveæske fra franske L'Amourose. Vælg selv hvilken af de 3 vibrationslegetøj I vil sætte Paramour bulletvibratoren i. Brug Clark som vibrerende penisring til ham, Mae til klitorisstimulering af hende, eller som særlig intens oplevelse for jer begge; Lana Partner Vibe. Fjernbetjeningen, som tillader pirrende påvirkninger selv på afstand virker også som dockingstation til bulletvibratoren.

Se mere / Køb L'Amourose Paramour Pleasure Partner Sæt her
Fun Toys Gring Fingervibrator Fun Toys Gring Fingervibrator

Forkæl din partner med pirrende vibrationer med Fun Toys Gring fingervibratoren. Den har et lækkert design og er ideel til frække parlege, hvor I kan udforske hinanden overalt på kroppen. Fun Toys Gring har 6 forskellige vibrationsniveauer og er genopladelig via USB. Kan også bruges som fjernbetjening til andre Fun Toys produkter som feks. FunToys Gplug

Se mere / Køb Fun Toys Gring Fingervibrator her
Before, During & After Pastiller med Smag Before, During & After Pastiller med Smag

Har du også oplevet, at du bliver mere ivrig og får mere lyst til din partner, når der bliver indblandet en smagsoplevelse i jeres leg? Before, During & After Pastiller Med Smag fra Bijoux Indiscrets er perfekte, hvis I ønsker at pifte jeres oralsex op med kølige og pirrende kys og slik. Bruges f.eks. til et forfriskende blowjob, hvor han kan mærke hendes kølige ånde mod huden og føle en sitrende fornemmelse i kroppen. Before, During & After Pastiller Med Smag er et skønt krydderi til jeres forspil. Det vil tænde jer begge og give jer en anderledes smagfuld oplevelse.

Se mere / Køb jeres Before, During & After Pastiller med Smag her
Fetish Fantasy Bondage Sele med Manchetter Fetish Fantasy Bondage Sele med Manchetter

Fetish Fantasy Bondage Sele giver jer mulighed for et væld af frække stillinger. Det gør den, fordi hun kan sidde og ligge i alle tænkelige stillinger, som ellers kan være noget anstrengende at holde.
Selen består af en nakkestøtte, to arm- og to ben manchetter.  Manchetterne kan sættes fast til halsstøtten med henholdsvis stropper og metalkroge.

Se mere / Køb Fetish Fantasy Bondage Sele her
Fetish Fantasy Deluxe Dør Gynge Fetish Fantasy Deluxe Dør Gynge

Med Fetish Fantasy Deluxe Dør Gynge kan I forvandle hvert et rum i jeres hjem til en erotisk legeplads.

Glem alt om at finde værktøjet frem og stop jagten efter den helt rigtige loftsbjælke. Gyngen kræver ingen opsætning andet end at placere stropperne over døren og herefter lukke den

Den giver jer mulighed for at nyde hinanden i nye, pikante stillinger alt efter jeres fantasi. Efter brug er den nem at pakke sammen og fylder meget lidt, hvorfor den også er ideel at tage med på en romantisk rejse eller hotelophold.

Se mere / Køb Fetish Fantasy Deluxe Dør Gynge her
Sinful Buddy Opladelig Vibrerende Penisring Sinful Buddy Opladelig Vibrerende Penisring

Få lækre fælles orgasmer ved hjælp af den vibrerende penisring Buddy fra Sinful. Giver både længevarende erektion til ham og vibrerende stimulering til jer begge..

Se mere / Køb Sinful Buddy Penisring her
Magic Motion Eidolon Magic Motion Eidolon

Med Magic Motion Eidolon kan du tage kontrollen over din partners orgasmer derhjemme, eller nyd fræk leg ude i offentligheden, med den app-styrede Eidolon. Lækker silikone vibrator som kan stimulere både G-punkt og klitoris, samtidig eller hver for sig. Eidolon Styres via gratis Magic Motion app, som er kompatibel med både Android og iOS. Se flere produkter fra Magic Motion her

Se mere / Køb Magic Motion Eidolon her
Rocks Off Fuzion Exchange Fjenbetjent Butt Plug Sæt Rocks Off Fuzion Exchange Fjenbetjent Butt Plug Sæt

Det eksklusive Fuzion Exchange sæt fra Rocks Off byder på den ultimative anal forkælelse til ham og hende. Har du lyst til en traditionelt formet, tilspidset anal plug i medium størrelse (til hende), eller står der pirrende prostata stimulation på ønskesedlen? bVed at skifte mellem de to tilbehørsdele kommer Fuzion Exchange hele vejen rundt i det anale univers.

Se mere / Køb Rocks Off Fuzion Exchange Butt Plug Sættet her
B-Vibe Fjernbetjent Rimming Plug B-Vibe Fjernbetjent Rimming Plug

B-Vibe Rimming Plug er den første analplug med rimming effekt for en ekstra intens og pirrende stimulation. De indvendige roterende kugler i stilken stimulerer indgangen af anus, mens den vibrerende plug pirrer din inderste kerne.

Se mere / Køb B-Vibe Fjernbetjent Rimming Plug her
Lovense Nora Rabbit Vibrator Lovense Nora Rabbit Vibrator (App Styret)

Lovense Nora Bluetooth Rabbit Vibrator kan bruges både til sololeg og sammen med en partner. Den er et rigtig godt valg til jer, hvor den ene ofte er på farten, da den også kan fjernstyres via din og din partners smartphone. Lovense Nora kan også tilsluttes masturbatoren Max fra samme serie. De to produkter kan så "tale sammen" via jeres mobiltelefoner, hvor end i verden I er. Når I har tilsluttet jeres respektive legetøj gennem app'en, vil legetøjet registrere de bevægelser i laver, mens I bruger det og overføre de bevægelser til det andet legetøj. Hvis du f.eks. bevæger rabbitten hurtigt frem og tilbage, vil han kunne mærke den bevægelse indvendigt i sleevet på Max og vice versa.

Se mere / Køb Lovense Nora Rabbit Vibrator her
STUBBY dildo/vibrator FUN FACTORY - STUBBY DILDO VIBRATOR

STUBBY dildo vibrator kan bruges af både kvinder og mænd. Hos kvinden stimulerer den både klitoris og G-punktet ( og anus - hvis man er til det). Mænd får stimuleret anus og prostata samt masseret mellemkødet. Så kort fortalt er STUBBY en fræk lille all-rounder.

Se mere / Køb STUBBY her
We-Vibe Ditto Vibrerende Anal Plug We-Vibe Ditto Vibrerende Anal Plug

We-Vibe Ditto er en elegant og luksuriøs starter anal plug til både mænd og kvinder. Pluggen er ergonomisk udformet og yderst pirrende og behagelig at bære. Med hele 10 standard vibrations programmer samt mulighed for at skræddersy egne mønstre via den gratis We-Connect App.

Se mere / Køb We-Vibe Ditto Vibrerende Anal Plug her
Lovers Dream Par Vibrator Lovers Dream Par Vibrator

Vil I gerne have en stimulerende og pirrende sexoplevelse, så er Lovers Dream par vibratoren perfekt til jer. Lovers Dream Par Vibrator er designet til at give den bedste pasform for både ham og hende under samleje, samtidig med at begge parter får glæde af vibrationerne. Kvinden får stimulation af klitoris og G-punktet, mens manden får en stram oplevelse, hvor han nemt kan trænge ind i hende uden at vibratoren flytter sig.

Se mere / Køb Lovers Dream Par Vibrator her
LoveBotz iGasm Spinning Par Stimulator LoveBotz iGasm Spinning Par Stimulator

Nyd roterende stimulering til både hende og ham med LoveBotz iGasm Spinning Par Stimulatoren. Sæt én af de to udskiftelige hoveder på det ergonomisk formede håndtag, og gå på opdagelse i de mange muligheder for spændende og varierede paroplevelser. Lad f.eks. ham nyde følelsen når det teksturerede indre i det korte TPR sleeve giver ekstra stimulering om hans penishoved sammen med de roterende bevægelser. For hende er der dobbelt op på nydelse med det fine “blomster” hoved. Den indre del pirrer og stimulerer klitoris let og de mange tunger på ydersiden gør det ud for den dejligste blide oralsex med orgasmegaranti. Lad hende selv vælge hvad der passer hende bedst og skift mellem de to.

Se mere / Køb LoveBotz iGasm her
We-Vibe Verge App-styret Vibrator Ring We-Vibe Verge App-styret Vibrator Ring

Få lækre fælles orgasmer ved hjælp af den vibrerende penisring Buddy fra Sinful. Giver både længevarende erektion til ham og vibrerende stimulering til jer begge..

Se mere / Køb We-Vibe Verge her
Svakom Siime Eye dildo/vibrator Svakom Siime Eye dildo/vibrator

Bliv din egen pornostjerne med denne frække kamera vibrator til alle gadget elskere. Vibratoren er udstyret med et 3 megapixel kamera for enden, samt 4 LED lamper, der foreviger selv de mørkeste og frækkeste momenter. Du kan nemt tilslutte vibratoren til en app på telefon, computer eller tablet og optage/dele dine egne frække billeder eller video.

Se mere / Køb Svakom Siime Eye dildo/vibrator her
SexMøbler SexMøbler

Når I afprøver forskellige stillinger, kan komforten tit være afgørende for, om det bliver fiasko eller succes. Forestil jer et møbel, der kan give jer fuld tilfredsstillelse og kan hjælpe jer til bedre sexstillinger. Sådan nogle vidundermøbler har findes. og i finder et bredt udvalg lige her.

Se mere / Køb SexMøbler her
LOVEBOTZ ROBO FUK – SEXMASKINE LOVEBOTZ ROBO FUK – SEXMASKINE

Mangler sexlivet et kinky twist? Uanset om du er mand, kvinde, single eller i et parforhold, så kan sexmaskinen Robo Fuk fra LoveBotz sørge for at tage din nydelse til et stadie, som du kun tør drømme om. Robo Fuk er sexmaskinen, der kan bruges af kvinder såvel som mænd, og derfor medfølger der selvfølgelig både en dildo og en fleshlight, når du køber den.

Se mere / Køb ROBO FUK her
EROTIC 4 REAL BRÆTSPIL - FRÆKT SPIL PÅ DANSK EROTIC 4 REAL BRÆTSPIL - FRÆKT SPIL PÅ DANSK

Erotic 4 Real er et brætspil på dansk, som er blevet kåret til det bedste på markedet. Spillet er lidt anderledes fra andre erotiske brætspil, da det kombinere erotik og samlivs spil. Spillet handler ikke kun om seksuelle udfordringer, som man kender fra mange andre erotiske spil, men Erotic 4 Real handler lige så meget om, at udtrykke sin moral og følelser. Det er derfor et rigtig sjovt og lærerigt spil, hvor dig og din partner kan komme tættere på hinanden og lære hinanden bedre at kende. Spillet handler ikke om at vinde, men at åbne op for sig selv over for sin partner.

Se mere / Køb EROTIC 4 REAL BRÆTSPILLET her
Clone a Willy Clone a Willy

Få en sjov aften sammen, og sammen med Clone A Willy. Med Clone A Willy sættene, kan i sammen fremstille en præcis kopi af penis, i forskellige udgaver som feks. alm. dildo/vibrator, setrinlys, eller sæbe.

Se mere / Køb Clone a Willy produkterne her
Drilldo Starter Sæt med 3 Dele Drilldo Starter Sæt med 3 Dele

Lad ham bore dig ud! ;-) Er I til svedig håndværker sex? Så er Drilldo starter sættet et absolut must-have til sexlegetøjs kassen. Sæt scenen til fræk rollespil og ring efter din yndlings handyman eller lad Drilldo indgå i jeres kinky dominans lege, uanset anledningen sørger Drilldo altid for fuld kundetilfredshed, når arbjedet er klaret.

Se mere / Køb Drilldo Starter Sættet her
Bedre Sex Få Bedre Sex

Hvis I har lyst til at sætte ekstra blus under jeres sexliv, findes der en lang række spændende produkter, der er specielt udviklet til at hjælpe. I finder bl.a. hede massagelys, stimulerende gel og mange andre ting, I kan bruge til at forføre hinanden. I finder her produkter, der kan forbedre oplevelsen for både ham og hende i form af stimulerende cremer og sprays, glidecremer med smag, og afslappende sprays til anal leg.

Se mere / Køb produkter til at opnå bedre sex her
Glidecremer Glidecremer

Alle kan få glæde af at bruge glidecreme, uanset om det er fordi du gerne vil eksperimentere med det, mangler ekstra smørelse eller noget helt tredje. Glidecremer kan være med til at gøre jeres sexoplevelser (endnu) bedre, da de giver oplevelsen en ekstra dimension. Det gælder uanset om det er med en partner eller med sexlegetøj. - Læs mere om valg af glidecremer i vores guide HER!

Se mere / Køb glidecremer her
Sinful Vanilje Massagelys Sinful Vanilje Massagelys

Sæt scenen til en forførende aften med levende lys og sensuel og udforskende massage med et Sinful massagelys. Massagelyset er den perfekte anledning til romatik eller måske som hed opvarmning til sex. Lad den blide duft af vanilje sprede sig, mens massagelyset brænder i de ca. 15 minutter, det tager for olien at blive flydende. Når lyset er slukket, kan I forsigtigt hælde den smeltede massage olie ud på hinandens kroppe og lade legen begynde. Olien vil føles varm på huden, men ikke brændende.

Se mere / Køb Sinful Vanilje Massagelys her
L´AMOURBOX L´AMOURBOX

Romantiske overraskelser hver 2. måned.
Overraskelser til dig og din partner fyldt med udvalgte produkter, hver 2. måned til kun 199 kr. inklusiv levering og uden binding. Værdi min. 600 kr. Den perfekte gaveide ;)

Se mere om L´AMOURBOX her


          LIKE på Facebook DEL på Facebook