Guide til analsex og analt sexlegetøj


Guide til analsex og analt sexlegetøj

Mange mænd drømmer om at få lov til at tage deres kvindelige partner i det bagerste hul. Men mange kvinder er tilbageholdende med at opfylde hans ønske om analsex, fordi der stadig er meget tabu omkring det, men i høj grad også mange myter. Det gør ondt, det er "farligt" osv. Er du én af de kvinder som siger NEJ?, så læs med her!

For hvad er sandt og hvad er falsk? Det ser vi nærmere på her, så du ved præcis hvad du går ind til, når og hvis du opfylder din mandlige partners altoverskyggende ønske om at gå skridtet videre…

Der kan være mange grunde til, at ens analdebut ikke går som forventet, men oftest skyldes det manglende forberedelse, manglende tålmodighed eller manglende glidecreme. Eller alle tre ting på samme tid.


MYTER OG FAKTA OM ANALSEX:

1. Det gør ondt!
Lad os sige det sådan: Det BEHØVER IKKE at gøre ondt! Hvis det bliver gjort rigtigt og hvis han respekterer dine følelser og grænser, så kan det gå hen at blive din/jeres bedste sex-oplevelse nogensinde.

Selvom du måske har prøvet det før – evt. med en anden partner – og det gjorde ondt, betyder det ikke at du behøver lukke bagdøren for altid. Du stoppede jo heller ikke med at cykle dengang du faldt af og skrabbede knæet og slog hul på albuen, vel?

Når du skal i gang med analsex, er det en god idé at bruge masser af GlideCreme – hellere for meget end for lidt – og så evt. starte ud med analt sexlegetøj som ikke er for stort.

Du/I kan også benytte en Relax - Anal Spray, som er en afslapningsspray som gør ringmusklen mindre følsom.

2. Mit hul og tarm går i stykker

Ikke mere end din skedeåbning gør hvis du lider af lidt vaginal tørhed. Det er derfor vi anbefaler masser af glidecreme. Normalt producerer skeden selv sit eget smøremiddel med mindre du har hormonelle ændringer – i forbindelse med overgangsalder, fødsler osv. – det gør anus ikke. Så altid glidecreme – og det SKAL være glidecreme (ikke spyt) du skal bruge hvis du skal have den bedste oplevelse, og det skal du jo!

3. Man er billig hvis man har analsex

Jamen, så velkommen i klubben da, for i så fald er vi rigtig mange der er billige. Faktisk ligger analsex nr. 1 på listen over seksuelle fantasier heteroseksuelle par (også den kvindelige halvdel) ønsker at udleve – altså blandt dem der ikke allerede gør det.

Så hvis du har bare den mindste lyst til at prøve, skal du ikke holde dig tilbage af angst for at falde i værdi.

4. Det er beskidt – bogstaveligt talt

Det er der rigtig mange der tror, men det er nu faktisk ikke tilfældet. Med mindre du er trængende og det er lige oppe over, så sidder der faktisk meget lidt ”snavs” i anus og den nederste del af endetarmen – hvis du ellers er normalt hygiejnisk med dig selv og din krop.

Det betyder dog ikke at du kan have vaginal samleje lige efter en tur analt, men det er af en helt anden grund der har noget med at gøre at det er to forskellige miljøer og derfor kan forårsage vaginale infektioner. Så sørg altid for at rengøre sexlegetøjet eller penissen med antibakteriel gel/creme/sæbe inden du dyrker vaginalsex efter analsex.

Skulle du stadig ikke være beroliget med hensyn til snavs og rester, så kan du altid rengøre dig med en anal douche eller lignende, så er du i hvert fald helt sikker.

5. Når han først har fået analsex en gang, vil han ikke have andet

Vi skal ikke kunne sige at den slags mænd ikke findes, men de er helt sikkert i undertal – stort undertal. Skeden er stadig den foretrukne åbning for de fleste heteroseksuelle mænd, og bagdøren er blot et ekstra pift. Prikken over i’et!

6. Analsex kræver ikke brug af kondom

Altså du bliver ikke gravid af analsex, men du kan så sandelig godt blive syg – alvorligt syg. De fleste kønssygdomme kan nemlig overføres ved analsex – klamydia, gonorré, smitsom leverbetændelse og hiv. Nogle af dem smitter endda mere via anus end via skeden. Det er fordi slimhinden i anus er meget, meget tynd og lettere kan briste – især hvis ikke der bruges glidecreme nok. Så på med kondomet!

7. Analsex påvirker tarmbakterierne

Hvis din partner har analsex med flere andre end dig, er det ikke usandsynligt at bakterierne som sidder på hans penis efter sex med en anden partner kan overføres til dig og måske kolonisere i din tarm. Alligevel er det ikke noget der er så skadeligt at det bør afholde dig fra at dyrke analsex – og igen hvis din partner har flere partnere end dig, så bruger han jo selvfølgelig kondom – og det bliver jo udskiftet inden næste partner.

8. Analsex kan redde dit sexliv

Ja, det kan det faktisk godt. Analsex giver øget intimitet og kan åbne op for mange andre seksuelle aktiviteter. Når først den ene grænse er overskredet, er det ikke så svært at overskride flere – især ikke når oplevelsen er en succes.

Vi vil dog sige at hvis du kun dyrker analsex med din mand af frygt for at miste ham og ikke selv nyder det, så skal du nok ikke forvente at redningsaktionen lykkes.

Det nye indenfor analsex er PEGGING, hvor kvinden tager manden analt - Læs mere HER!

GUIDES: BegynderGuide til ANAL LEGETØJ - Analsex Guide for Begyndere - Valg af analt sexlegetøj - Guide til pegging

Find analt legetøj HER: Anal Begynder - Anal Dildo - Anal Plug - Anal Dildo - Anal Vibrator - Prostata Sexlegetøj - Anal Rengøring

Anal Begynder Boks med A-Z Guide Anal Begynder Boks med A-Z Guide

Ønsker du (og din partner) at udvide jeres sexliv, og har I lyst til at eksperimentere med anale lege, så er Sinful Anal Begynder Boksen med A-Z Guide et must-have. Æsken indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med anal stimulation. Den er ideel til jer, der gerne vil opdage nye former for nydelse og pifte jeres sexliv op. Med æsken får du en anal douche til rengøring og en anal relax spray, der sikrer en ekstra tryg og afslappende oplevelse. Derudover får du også en anal glidecreme og en lille butt plug, der har den perfekte størrelse til begyndere.

Se mere / Køb Anal Begynder Boks med A-Z Guide her
Next Step Anal Boks med A-Z Guide Next Step Anal Boks med A-Z Guide

Sinful Next Step er perfekt til dig, der allerede har eksperimenteret en smule med anal leg eller ønsker at komme i gang med det. Æsken indeholder alt, hvad du skal bruge for at opleve nye former for pirrende anal stimulation: Du får en vibrerende anal plug, der tilfører skønne vibrationer til legen, og en anal dildoen for en fyldigere og mere målrettet stimulation. Dildoen har en sugekop, der giver dig rig mulighed for håndfri leg. Du får også en analkæde, der er perfekt at bruge under sex eller onani, hvor den forstærker din orgasme, når du trækker den ud lige før klimaks. Æsken indeholder også en anal glidecreme, der er særligt velegnet til analsex og anal sexlegetøj.

Se mere / Køb Next Step Anal Boks med A-Z Guide her
Nexus G-Play Trio – Anal Vibrator Sæt Nexus G-Play Trio – Anal Vibrator Sæt

Forkæl dig selv med en kasse lækre plugs med vibrationer, som kan bruges af både mænd og kvinder. Med G-Play Trio – Anal Vibrator Sæt fra Nexus får du alt, hvad du har brug for, for en god og tilfredsstillende introduktion til anal stimulation.!

Se mere / Køb Nexus G-Play Trio – Anal Vibrator Sæt her
Baseks Slimline Begynder Anal Dildo Baseks Slimline Begynder Anal Dildo

Er du klar til at tage din leg med anal stimulation op til det næste niveau og opnå endnu mere seksuel nydelse, er Baseks Slimline Begynder Anal Dildo et must-have. Den stimulerer de følsomme nerver i og omkring anus for en ekstremt pirrende oplevelse. Dildoen har et naturtro udseende med et markeret penishoved og årer langs skaftet. Det slanke design gør den ideel til begyndere, der gerne vil opleve en dyb og intens stimulation. Sugekoppen i bunden kan placeres på alle faste og jævne overflader og giver dig mulighed for håndfri leg og for at nyde dildoen i forskellige frække stillinger. Den fungerer også som stopper, så du kan slappe helt af og nyde oplevelsen fuldt ud.

Se mere / Køb Baseks Slimline Begynder Anal Dildo her
FUN TOYS GPLUG – BUTTPLUG FUN TOYS GPLUG – BUTTPLUG

Gplug er en opladelig buttplug, der kan fås i to forskellige størrelser. Den lille – Gplug Small – er den mindste opladelige buttplug på markedet, og samtidig den størrelse der er mest populær, når det kommer til analt sexlegetøj. Ud over at Gplug’ens vibrationer kan reguleres i bunden af buttplug’en, kan du også bruge Gring - fingervibrator. Gring er en fingervibrator, som også har den funktion at den kan bruges som fjernbetjening til andet legetøj fra funtoys.

Se mere / Køb FUN TOYS GPLUG – BUTTPLUG her
B-Vibe Novice Fjernbetjent Butt Plug B-Vibe Novice Fjernbetjent Butt Plug

Novice Butt Pluggen er den perfekte begynderplug, og med den medfølgende fjernbetjening bestemmer I selv, hvem som har magten. Brug den solo eller overlad fjernbetjeningen til din partner og lad ham eller hende vælge mellem de 6 vibrationsniveauer og 15 mønstre.

Se mere / Køb B-Vibe Novice Fjernbetjent Butt Plug her
We-Vibe Ditto Anal Plug We-Vibe Ditto Anal Plug

Hvis I er nysgerrige på anal leg og ønsker det bedste af det bedste, så har We-Vibe lavet denne luksuriøse starter plug til jer.
We-Vibe Ditto er det perfekte krydderi til både mænd og kvinders nydelse og dens ergonomiske udformning gør den yderst pirrende og behagelig at bære. Leg jer igennem de 10 forskellige vibrationsmønstre med fjernbetjeningen og tag jeres forspil, sex, onani eller hemmelige lege i fuld offentlighed til helt nye højder. I kan også downloade den gratis We-Vibe Connect app og fjernstyre hinandens nydelse med Ditto og andre We-Vibe produkter, uanset om I blot befinder jer i hver sit rum eller I er på hver sin side af jordkloden. App'en lader jer også skræddersy den ultimative oplevelse med præcis de vibrationer og den intensitet, I ønsker.

Se mere / Køb We-Vibe Ditto Anal Plug her
BUTTPLUG MED KANINHALE BUTTPLUG MED KANINHALE

Her er buttpluggen, der vil slippe dit indre dyr fri! Du vil opleve fræk anal stimulering, mens din partner kan nyde synet af den pirrende kaninhale. På denne måde er denne buttplug med kaninhale fra Ouch! velegnet til dig, der leder efter noget, der vil tilføje et ekstra pift til sexlivet. Med sit vovede design er der garanti for, at den vil glæde både dig og din partner.

Se mere / Køb BUTTPLUG MED KANINHALE her
Rimba Tail Buttplug Small Rimba Tail Buttplug Small

Rimba Tail Buttplug Small er en smuk anal plug i stål, som har en blød hale af kunstpels. Buttpluggen er ideel til frække og forførende dominans, hvor den ene af jer lader sig underkaste.
se flere forskellige haler HER

Se mere / Køb Rimba Tail Buttplug Small her
B-Vibe Fjernbetjent Rimming Plug B-Vibe Fjernbetjent Rimming Plug

B-Vibe Rimming Plug er den første analplug med rimming effekt for en ekstra intens og pirrende stimulation. De indvendige roterende kugler i stilken stimulerer indgangen af anus, mens den vibrerende plug pirrer din inderste kerne.

Se mere / Køb B-Vibe Fjernbetjent Rimming Plug her
Ovo Q1 Opladelig Anal Vibrator Ovo Q1 Opladelig Anal Vibrator

Nyd ekstra intense prostata orgasmer og pirrende anal leg med den frække Q1 anal vibrator fra Ovo.
Den anatomisk formede plug med perfekt buet, dråbeformet hoved masserer effektivt og målrettet din prostata.
Q1 har to kraftfulde motorer, så den lange base også vibrerer skønt, forkæler dit mellemkød og giver dig en lækker rimming oplevelse.

Se mere / Køb Ovo Q1 Opladelig Anal Vibrator her
Rocks Off Little Cocky Mini Vibrator Rocks Off Little Cocky Mini Vibrator

Little Cocky er en meget kraftfuld mini vibrator fra Rocks Off, der giver dig den ultimative stimulering. Med dens 12,5 x 2,5 cm beviser Little Cocky, at det er ikke størrelsen, men gørelsen!

Se mere / Køb Rocks Off Little Cocky her
PicoBong Tano 2 Anal Vibrator PicoBong Tano 2 Anal Vibrator

Tano 2 er en anatomisk korrekt anal vibrator, ideel til både mænd og kvinder.
Vibratoren byder på 12 forskellige vibrationer (milde, kraftige, pulserende). Den har en blød overflade, som føltes dejlig mod huden. Du styrer vibrationerne på siden af den del af vibratoren, som indsættes. Her sidder en "+" og en "-" knap.

Se mere / Køb PicoBong Tano 2 Anal Vibrator her
LELO Loki Prostata Massager LELO Loki Prostata Massager

LELO Loki Prostata Massager er en kraftfuld, genopladelig og luksuriøs anal vibrator til mænd. Vibratoren er ergonomisk udformet til at stimulere mandens prostata.

Se mere / Køb LELO Loki Prostata Massager her
Rocks Off Fuzion Exchange Fjenbetjent Butt Plug Sæt Rocks Off Fuzion Exchange Fjenbetjent Butt Plug Sæt

Det eksklusive Fuzion Exchange sæt fra Rocks Off byder på den ultimative anal forkælelse. I denne 2-i-1 plug kan du skifte mellem en traditionelt formet anal plug og en pirrende prostata plug, mens basen stimulerer mellemkødet.

Se mere / Køb Rocks Off Fuzion Exchange ButtPlug Sæt her
Svara Anal Vibrator Svara Anal Vibrator

Yderst kraftfuld pirrende analvibrator. Lavet i et lækkert design og føres nemt ind i de anale lysthuller.

Se mere / Køb Svara Anal Vibrator her
Fun Factory - Stubby Fun Factory - Stubby dildo vibrator (testvinder)

STUBBY dildo vibrator kan bruges af både kvinder og mænd. Hos kvinden stimulerer den både klitoris og G-punktet ( og anus - hvis man er til det). Mænd får stimuleret anus og prostata samt masseret mellemkødet. Så kort fortalt er STUBBY en fræk lille all-rounder.

Se mere / Køb Fun Factory - Stubby her
Fun Factory Flexi Felix Silikone Analkæde Fun Factory Flexi Felix Silikone Analkæde

Fun Factory Flexi Felix er en blød og meget fleksibel anal kæde og et mush-have, hvis du eksperimenterer med anal stimulation. Uanset om du er nybegynder eller mere erfaren inden for området, så er Flexi Felix rigtig god.

Se mere / Køb Fun Factory Flexi Felix Silikone Analkæde her
Marc Dorcel P-Vibe Prostata Vibrator Marc Dorcel P-Vibe Prostata Vibrator

Bliv dobbelt stimuleret med P-Vibe fra Marc Dorcel, og få intense anale orgasmer. Ligesom kvinderne har deres rabbit vibratorer, skal mænd også have lov at opleve, hvor stærke orgasmer det giver at blive stimuleret både indvendigt og udvendigt på samme tid. De 2 effektive motorer pirrer både prostata og mellemkød, mens du leger dig gennem de 10 vibrations variationer - alene eller som frækt forspil med din partner.

Se mere / Køb Marc Dorcel P-Vibe Prostata Vibrator her
Rosebuds Swarovski Spring Plug Medium Rosebuds Swarovski Spring Plug Medium

Gør anal legen ekstra pikant med den eksklusive Rosebuds Swarovski Spring Plug i medium. Udover at være utrolig smuk at se på, giver det glatte stål en pirrende, kølig og særlig glat fornemmelse mod huden. Samtidig sikrer den runde base, at pluggen bliver, hvor den skal og er behagelig at bære. Pluggens flotte look fuldendes af den store Swarovski krystal i basen, der changerer i forårets lyse pastel farver, alt efter hvordan lysindfaldet er.

Se mere / Køb Rosebuds Swarovski Spring Plug Medium her
Anal Fantasy Elite Vibrerende Ass Thruster Anal Fantasy Elite Vibrerende Ass Thruster

Tag dine anale orgasmer til næste level med Anal Fantasy Elite Vibrerende Ass Thruster.
Dette multi sexlegetøj har det hele. Pirrende vibrationer i spidsen, stempel bevægelser, der bevæger dildoen op og ned og indbygget varme. Hvad mere kan man ønske sig?

Se mere / Køb Anal Fantasy Elite Vibrerende Ass Thruster her
Titanmen Ass Master XXL Anal Plug Titanmen Ass Master XXL Anal Plug

XXL anal plug til dig, der ønsker meget fyldig stimulation. Da Titanmen Ass Master er 23 cm lang og 11,5 cm bred, anbefales den kun, hvis du er meget erfaren indenfor analsex.

Se mere / Køb Titanmen Ass Master XXL Anal Plug her
Anal glidecreme Anal glidecreme

Hvad enten I er nybegyndere inden for anal stimulation eller er mere erfarne på området, så anbefaler vi, at I altid bruger en anal glidecreme, da dette vil gøre oplevelsen meget bedre for jer begge.

En god anal glidecreme skaber de bedste betingelser for, at I begge får det optimale ud af anal sex. Er I nybegyndere, anbefaler vi, at I prøver jer frem stille og roligt og selvfølgelig bruger masser af anal glidecreme.

Se mere / Køb Anal glidecreme her
Anal Rengøring Anal Rengøring

Undgå ubehagelige overraskelser og nyd i stedet anal sex fuld ud. Dette kan I gøre ved at bruge anal rengøring og sørge for, at hygiejnen er helt i top, inden I starter. Rengøring før analsex er et must for jer, der gerne vil nyde legen og give jer fuldstændigt hen. Tag et kig på de forskellige anal rensere, som er ideelle til at opnå den optimale hygiejne bagtil.

Se mere / Køb produkter til Anal Rengøring her


  LIKE på Facebook DEL på Facebook