Guide til bedre sex og orgasmer


Få bedre sex og orgasmer:

Hvorfor nøjes med bare at dyrke sex/onani? Hvorfor ikke gøre noget ekstra for at det også bliver bedre, så du/i kan opnå bedre orgasmer?

Læs med her, og få råd til hvordan du/i kan opnå bedre sex og orgasmer:

Vi har her samlet en lille guide til et udvalg af forskellige produkter, der kan medvirke til at give dig/jer et endnu bedre sexliv.

Du/I finder her bl.a. massageolier til en skøn erotisk massage, bækkenbundskugler, der træner/styrker din bækkenbundsmuskulatur, og dermed giver dig større følsomhed i skeden og mere sexlyst. Samt sprays og stimulerende sex gels, og glidecreme, som kan gøre dine orgasmer og erotiske oplevelser endnu bedre.

Du kan forbedre dine orgasmer ved at træne/styrke din bækkenbundsmuskulatur med bækkenbundskugler. En veltrænet bækkenbund giver dig nemlig mere følelse og derved en mere intens orgasme. LÆS HER vores guide til bækkenbundstræning

Ved at anvende forskellige sprays og stimulerende sex gels kan du opnå bedre orgasmer. Prøv feks. Durex Intense Orgasmic Gel.

En god glidecreme kan også få det hele til at glide bedre og forstærke dine sexoplevelser og give dig mere nydelse.

En kølende glidecreme kan give en prikkende og yderst pirrende fornemmelse, som kan forbedre din orgasme. Ligesom en varmende glidecreme kan give en anderledes hot og ophidsende oplevelse. LÆS HER vores guide til glidecremer

Hvad der virker bedst er forskelligt fra person til person. Ligeledes vil en sensuel omgang massage med en god massageolie – eller glidecreme der er beregnet til krops- og intimmassage – kunne bidrage til en lidenskabelig og eksplosiv orgasme. Når du/i har fundet frem til hvad der giver dig/jer bedre sex, så HUSK at dyrke MEGET af det, for sex er sundt - Læs HER hvor sundt sex er for kroppen.


Læs også disse guides : Orgasme guide, Guide til klitoris orgasme, Sådan gør i missionærstillingen mere fræk, God og sikker analsex, Bækkendbundstræning, Penisringe

DUREX INTENSE ORGASMIC GEL DUREX INTENSE ORGASMIC GEL

En gel som denne, der kan smøres på din klitoris, og som så resulterer i intense orgasme lyder næsten for godt til at være sandt. Det er det dog ikke. Durex Intense virker nemlig ved at skabe bølger af varmende, kølende og prikkende fornemmelser som pirrer og forkæler dig.

Se mere / Køb DUREX INTENSE ORGASMIC GEL her
Kaerlig Økologisk Orgasme Gel Kaerlig Økologisk Orgasme Gel

Drømmer du om at få ekstra dybe og endnu mere intense orgasmer? Så er Kaerlig Økologisk Orgasme Gel et must-have. Den er fremstillet af specialudvalgte økologiske og naturlige ingredienser bl.a. pebermynte-ekstrakt, der har en varmende effekt. Orgasme gelen indeholder kun det allerbedste for dig. Med Kaerlig giver du din krop den kærlighed og omsorg, den fortjener. Gelen øger blodgennemstrømningen i klitoris og derved sensitiviteten, så selv den mindste berøring vil føles ekstremt pirrende. Påfør en lille mængde på størrelse med et knappenålshoved og nyd den skønne fornemmelse. For en øget effekt påføres mere.

Se mere / Køb Kaerlig Økologisk Orgasme Gel her
Intimate Organics Embrace – Opstrammende Gel Intimate Organics Embrace – Opstrammende Gel

Skeden kan efter en fødsel ændre sig så både du og din partner måske ikke længere føler den samme stramme og elastiske følelse som I oplevede ved sex førhen – før du fødte. Der er naturligvis ingen skadelige ingredienser i Embrace. Gelen indeholder en blanding af certificerede økologiske ekstrakter, naturlig peberfrugt, olie fra gulerodsfrø, solsikkeolie og mandelolie. Den unikke opskrift bevirker at det vaginale væv midlertidigt trækker sig sammen. Det sker uden at forårsage smerte, tørhed eller irritation, således at I begge mere intenst kan nyde når i har samleje.

Se mere / Køb Intimate Organics Embrace her
Intimate Earth Intimate Earth

Intimate Organics er en serie af glidecremer, rengøringssprays, massageolier og andre flydende produkter som kan være med til at gøre dit sexliv bedre og sundere. Produkterne som Intimate Organics fremstiller, er baseret på at det skal være høj kvalitet uden syntetiske og kemiske ingredienser. Derfor er alle produkterne i denne kategori allergi- og hudvenlige. De er parabenfri og indeholder ingen potentielt skadelige ingredienser. De er udelukkende fremstillet af certificeret økologiske ekstrakter. Det gælder både de helt neutrale produkter og de produkter der er med smag og/eller duft..

Se mere / Køb Intimate Earth produkterne her
Joan Ørting Intim Glide Gel Joan Ørting Intim Glide Gel

Joan Ørting Intim Glide Gel er udviklet til, at du kan give din partner en forførende massage af kønsdelene og stimulation af G-punktet. Geleen er hverken tilsat parfume, parabener eller farve, og den er derfor specielt velegnet til intim brug. Den er helt fri for duft og smag, kondomsikker og er oplagt at bruge til både lyst, leg og sexlegetøj.

Se mere / Køb Joan Ørting Intim Glide Gel her
System JO System JO

Siden 2003 har System JO lavet nogle af de allerbedste glidecremer og intimpleje produkter på markedet.
Amerikanske System JO bruger kun de fineste ingredienser af den højeste kvalitet i deres testvindende og populære produkter..

Se mere / Køb System JO her
Durex Play Tingle Glidecreme Durex Play Tingle Glidecreme

Durex Play Tingle er en vandbaseret glidecreme, der giver en stimulerende og kildende effekt de steder, du påfører den. Den indeholder en unik blanding af ingredienser som både varmer, køler og kilder på samme tid - en helt speciel oplevelse, som du bare bør prøve.

Se mere / Køb Durex Play Tingle Glidecreme her
Pjur Superhero Performance Spray Pjur Superhero Performance Spray

Imponér din partner og hold endnu længere med Superhero Strong Performance Spray fra Pjur. Superhero Strong indeholder koncentration af de virksomme stoffer (Ingefær, aloe, mentha avensis (menthol) og citron er blandt de naturlige, potente ingredienser), som giver det klinisk dokumenterede resultat. Sprayen øger blodtilførsel til penis, samtidig med at den nedsætter følsomheden midlertidigt for længerevarende og mere imponerende erektion.

Se mere / Køb Pjur Superhero Performance Spray her
Fleshlight Fleshpump Penispumpe Fleshlight Fleshpump Opladelig Penispumpe

Penispumpe, der kan afhjælpe erektil dysfunktion eller bare gøre din erektion kraftigere.

Se mere / Køb Fleshlight Fleshpump her
Aneros Vivi Kegel Exerciser og G-Punkts Stimulator Aneros Vivi Kegel Exerciser og G-Punkts Stimulator

Vil du træne din bækkenbund og få skønne orgasmer samtidig? Så er Aneros Vivi Kegel Exerciser og G-Punkts Stimulator lige noget for dig.
Den håndfri Kegel Exerciser i unikt design er let at indføre i vagina, hvor den hjælper med at tone muskulaturen i dit underliv. Det giver dig både sundere bækkendbund, øget følsomhed og kraftigere orgasmer.
Mens du træner, kan du nyde den kurvede form, der stimulerer dit følsomme G-punkt indvendigt og den brede del foran, der falder på plads ved klitoris området. Lad de 12 pirrende vibrations indstillinger tage dine orgasmer til nye højder, mens du får sved på panden.

Se mere / Køb Aneros Vivi her
We-Vibe Bloom Vibrerende Bækkenbundstræner We-Vibe Bloom Vibrerende Bækkenbundstræner

Nu kan du både træne din bækkenbund, få kraftigere orgasmer og pifte dit sexliv op med den effektive bækkebundstræner We-Vibe Bloom. Bloom har 7 vibrations programmer med alt fra blid massage til dyb og tilfredsstillende rumlen, så du kan bruge bækkenbundstræneren til nydelsesfuld solo-hygge eller som tilbehør til pikante par lege ude eller hjemme. Der skiftes nemt mellem programmerne via den gratis We-Connect app, der også gemmer dine fremskridt og fungerer som din personlige træner. Her kan I også skræddersy jeres egne favorit programmer eller fjernstyre bækkenbundstræneren, uanset om I er sammen eller befinder jer på hver sin side af jordkloden. Der medfølger desuden 3 udskiftelige vægte, så du kan starte forsigtigt ud, og langsomt arbejde dig op i takt med at din bækkenbunds muskulatur øges. Vælg mellem 10g, 30g og 45g vægte.

Se mere / Køb We-Vibe Bloom Vibrerende Bækkenbundstræner her
OhMiBod Lovelife Krush Bækkenbundstræner OhMiBod Lovelife Krush Bækkenbundstræner - PRISVINDER!

OhMiBod Lovelife Krush er en bækkenbundstræner, der både træner din bækkenbund, men også giver dig masser af lystfuld nydelse. Krush har en indbygget sensor, der registrerer styrken i dine bækkenbundsmuskler og udarbejder individuelle træningsprogrammer derefter. Den tilsluttes via Bluetooth på din mobiltelefon, og så får du programmer til både træning og mere frække lege. Krush har vundet den prestigefyldte pris som "Årets bedste digitale sundhedsprodukt" på verdens største teknologimesse CES.

Se mere / Køb OhMiBod Lovelife Krush her
Fun Toys Gballs 2 Bækkenbundskugler Fun Toys Gballs 2 Bækkenbundskugler

Med Gballs 2 kan du træne din bækkenbund til at blive sund og stærk, og dermed opnå større sexlyst. Til denne kugle hører der en app til. App'en fungerer som din egen personlige træner, der kan guide dig gennem 6 forskellige træningsprogrammer, alt efter hvad du har behov for. GBalls 2 kan også bruges uden app'en, hvor du så bare selv laver øvelserne med den, hvis du fortrækker det.

Se mere / Køb Fun Toys Gballs 2 Bækkenbundskugler her
Elvie Kegel App-styret Bækkenbundstræner Elvie Kegel App-styret Bækkenbundstræner

Hvem siger, at træning behøver være kedelig? Denne app-styrede Elvie Kegel bækkenbundstræner giver ny mening til udtrykket “personlig træner”. Med den får du stærkere muskler, øget følsomhed og endnu bedre orgasmer ved sjov træning af dit mest intime område. Udover de seksuelle gevinster vil brug af bækkenbundstræneren også afhjælpe og forebygge inkontinens og hyppig vandladning.

Se mere / Køb Elvie Kegel App-styret Bækkenbundstræner her
Magic Motion Smart Kegel Balls Twins Magic Motion Smart Kegel Balls Twins

Nu kan du både træne din bækkenbund og krydre dit sexliv op med den avancerede og effektive bækkebundstræner Magic Motion Smart Kegel Ball Master. Den interaktive og intelligente bækkenbundstræner har en sensor, der aktiverer vibrationerne, når du strammer musklerne. Det gør det let for dig at træne din bækkenbund på den allerbedste måde, så den bliver stærkere, hvilket mindsker inkontinens og øger følsomheden under sex.

Se mere / Køb Magic Motion Smart Kegel Balls her
Doc Johnson Opladelig og Vibrerende Pussy Pumpe Doc Johnson Opladelig og Vibrerende Pussy Pumpe

Vil du have endnu mere intense orgasmer? Så er Doc Johnson Opladelig og Vibrerende Pussy Pumpe klar til at tage sig kærligt af dig, og opfylde dine ønsker.
Den effektive pumpe danner et pirrende vakuum omkring vagina og øger dermed følsomheden i hele dit intime område. Den har tre pumpehastigheder, så du kan finde en intensitet, der passer dig.
Pumpen byder også på skønne vibrationer i 7 forskellige indstillinger, så du kan få fuldt udbytte af den nyvundne sensivitet. Den klare skål giver dig syn for sagen, mens orgasmerne bygger sig op.

Se mere / Køb Doc Johnson Opladelig og Vibrerende Pussy Pumpe her


  LIKE på Facebook DEL på Facebook