Guide til valg af glidecreme

Her kan du/i finde hjælp til valg af glidecreme

Guide til valg af glidecremeNår du/i køber/ejer sexlegetøj, så er GlideCreme og Rengørings Produkter et MUST HAVE.

Alle kan få glæde af at bruge glidecreme, uanset om det er fordi du gerne vil eksperimentere med det, mangler ekstra smørelse eller noget helt tredje. glidecremer kan være med til at gøre vores sexoplevelser (endnu) bedre, da de giver oplevelsen en ekstra dimension. Det gælder uanset om det er med en partner eller med sexlegetøj. Vi har nedenfor lavet en guide til, hvilke glidecremer der er bedst til både analsex, sexlegetøj, onani, oralsex osv., hvor du kan få både information og inspiration til, hvilken slags glidecreme du skal vælge.

Glidecreme til sexlegetøj:
Rigtig meget sexlegetøj er lavet af silikone, og til dette skal du altid bruge en vandbaseret glidecreme. Dette vil give dig en meget glattere og mere levende oplevelse. Samtidig kan silikonebaseret glidecreme med tiden opløse dit legetøj i silikone, så derfor fraråder vi, at du bruger de to ting sammen.
Til kvinder anbefaler vi vandbaseret glidecreme. Den er perfekt at bruge sammen med dit sexlegetøj og kondomer og den er fri for parabener. Er du mand og gerne vil bruge en glidecreme, f.eks. på dit sexlegetøj, anbefaler vi Gun Oil Glidecreme. Denne glidecreme er lavet specielt til mænd og vil få dit sexlegetøj til at føles mere vådt og realistisk.

Glidecreme til sex med din partner:
Skal du have sex med din partner, og I ikke bruger kondom, er silikonebaseret glidecreme det allerbedste at bruge. Det føles blødt og lækkert mod huden, og så er glide-evnen virkelig god og varer i lang tid.
Vi anbefaler derfor en glidecreme som Bodyfun Silicone Glide All-in-One, der er en drøj glidecreme i silikone specielt udviklet til at holde glide-evnen i lang tid. Den føles silkeblød og glat på huden, og så er den perfekt til både sex og intim- og kropsmassage.

Glidecreme til analsex og anal sexlegetøj:
Når du har analsex eller eksperimenterer med anal stimulation med sexlegetøj, er det vigtigt at bruge en god anal glidecreme. Det vil ikke blot gøre oplevelsen bedre, men også få dig/jer til at slappe meget mere af. Til anal sexlegetøj anbefaler vi Aquaglide Anal Glidecreme. Aquaglide er én af verdens mest populære glidecremer til anal sexlegetøj og et af de mest solgte produkter. Når du dyrker analsex er det også vigtigt med en rigtig god glidecreme for, at det bliver en god oplevelse for jer begge. Pjur Analyse Me Anal Glidecreme er specielt udviklet til analsex, og fordi den er lavet af silikone er glideevnen virkelig god, da den er så drøj i brug. Glidecremen har også en afslappende effekt på de anale muskler. Vil du opnå den mest afslappende oplevelse, anbefaler vi, at du kombinerer denne glidecreme med Pjur Analyse Me Anal Afslapnings spray.

Læs mere om glidecremer til AnalSex HER

Glidecreme til oralsex:
Når der skal kysses og slikkes og dyrkes oralsex, kan en glidecreme med smag virkelig være et hit. Man kan få glidecremer med alle mulig slags smage, f.eks. abrikos, blåbær og lime. Vi vil hermed anbefale Swede Glidecreme med Smag, som du kan få i forskellige smagsvarianter. Smagen er frisk og mild, og så er den perfekt til oralsex, hvis det skal smage af noget.

Glidecreme til kondomer:
De fleste kondomer er påført glidecreme på forhånd, men med lidt ekstra glidecreme kan du gøre oplevelsen endnu bedre. Vi anbefaler hermed Durex Play Vandbaseret Glidecreme, som også er den mest populære glidecreme til. Et ekstra plus ved at bruge glidecreme sammen med kondom er, at din partner nærmest ikke vil kunne mærke, at du har kondom på.

Bedst til hede og kolde sexoplevelser:
Det kan være utrolig pirrende med en kold eller varm fornemmelse på kønsdelene – eller andre følsomme steder på kroppen. Og det kan også bruges til forspil eller når du dyrker sex. Derfor kan du få både varmende og kølende glidecremer, som stimulerer ekstra meget på huden, når du bruger den. For en varm og pirrende sexoplevelse anbefaler vi Durex Play Varmende Glidecreme. Den kan bruges til både sexlegetøj, forspil og sex, og så kan den også bruges sammen med kondom. Er du mand, er den varmende glidecreme perfekt at bruge sammen med f.eks. Fleshlight, hvis du ønsker en varm og naturtro følelse. Er du mere til en kold, pirrende opevelse, er Durex Play Tingle Glidecreme perfekt. Den har en kildende og kølende effekt på huden, når du bruger den. Glidecremen kan både bruges til sex med en partner og sammen med dit sexlegetøj.

Glidecreme til intimpleje:
Nogle glidecremer er specielt velegnet til intimpleje. Nogle kvinder oplever tørhed i skeden, f.eks. på grund af en hormonel ubalance, overgangsalder eller en bestemt slags medicin de tager. YES intimpleje er en økologisk glidecreme, der fugter og plejer. Den indeholder hverken hormoner, parabener, glycerin eller parfume, og så kan du bruge den til både sex og pleje af de intime områder. Den er baseret på sheasmør, mandelolie, bivoks og e-vitamin og så har den en mild duft af honning.

DUREX PLAY ALOE VERA er vandbaseret, og indeholder ekstrakt af aloe vera, som er et naturlægemiddel, der er fugtgivende, har plejende virkning for huden, og som har antibakteriel virkning. Endvidere har det også lindrende virkning ved rifter og andre mindre sår.

Intimate Organics er en stor serie af glidecremer, rengøringssprays, massageolier og andre flydende produkter som kan være med til at gøre dit sexliv bedre og sundere. Produkterne som Intimate Organics fremstiller, er nemlig baseret på at det skal være høj kvalitet uden syntetiske og kemiske ingredienser. Derfor er alle produkterne i denne kategori allergi- og hudvenlige. De er parabenfri og indeholder ingen potentielt skadelige ingredienser. De er udelukkende fremstillet af certificeret økologiske ekstrakter. Det gælder både de helt neutrale produkter og de produkter der er med smag og/eller duft. Alle Intimate Organics’ produkter leveres i beholdere der gør det nemt at dosere og som opbevarer produktet hygiejnisk forsvarligt. Beholderne er tilpas neutrale til at de kan stå frit fremme på badeværelses- eller soveværelseshylden. Se Intimate Organics produkterne her!

DEL på Facebook  LIKE på Facebook DEL på Facebook