Erotisk Legetøj til Kvinder

Søger du (kvinde) nyt legetøj til sengebordsskuffen, så er du kommet det rette sted hen. Vi har her håndplukket og samlet en lang række intimprodukter, der helt sikkert kan hjælpe dig på vej mod bedre, og mere intense orgasmer, og generelt et bedre sexliv. Her på siden vil du kunne finde et bredt udvalg af Vibratorer, Stimulator, Dildoer, Bækkenbundskugler, Anal Legetøj, og meget andet i mange former, farver, størrelser og materialer, der helt sikkert vil kunne få liv i lagenerne, om det er alene eller sammen med din partner. Prøv feks. en App styret vibrator, hvor du eller din partner kan styre vibratoren via en smartphone eller tablet. Det åbner op for en helt ny verden af nydelse, stimulation og frække legemuligheder. Har du/i børn i huset, så køb en Støjsvag vibrator.. og vil du undgå at din vibrator løber tør for batteri, lige inden du rammer klimax, så køb dig en Genopladelig vibrator.. og kan du lide at blive fyldt helt ud, så køb dig en større dildo/vibrator. Du kan endvidere også købe dig en interaktiv dildo/vibrator (Pearl2), som kan bruges til langdistancesex, eller kobles op til det store udvalg af film og pirrende spil på FeelMe.com eller en af de mange andre online tjenester.

Se her Bestsellers og Testvindende sexlegetøj til kvinder. og se også NYHEDER og Frække TILBUD

Når du køber/ejer sexlegetøj, så er GlideCreme og Rengørings Produkter et MUST HAVE.

Hvis du (kvinde) træner og styrker din bækkendbund men noget Bækkendbundstræning, så kan du opnå bedre sex og orgasmer :-)

Læs her guides: Onani og Orgasme, 9 typer orgasmer, og hvordan de opnåes, Guide til klitorisorgasme, G-PUNKTS ORGASME,
SPRØJTEORGASMER – SÅDAN GØR DU, Vælg den rigtige dildo, Vælg den rigtige vibrator, 5 ”MUST-HAVES” TIL DIN NATBORDSSKUFFE

Online Workshops: Få sexlysten tilbage - Væk din seksualitet og dit G-punkt

Satisfyer Curvy 1+ App-Styret Klitoris Stimulator Satisfyer Curvy 1+ App-Styret Klitoris Stimulator

Denne klitoris stimulator fra Satisfyer har alt det flere utalige kvinder verden over kender og elsker - mere til!
Nyd den intense stimulation fra de effektive trykbølger og vibrationer, når du placerer hovedet på din klitoris.
Nu tilbyder Satisfyer en tilføjelse med en gratis prisvindende App,Satisfyer Connect, som via bluetooth kan bruges til at styre denne klitoris stimulator og andre Satisfyer produkter.
Appen åbner op for et væld af muligheder, bl.a. at kunne designe dine egne vibrationsprogrammer, koble op med Spotify eller overgive kontrollen til din partner.

Se mere / Køb Satisfyer Curvy 1+ App-Styret Klitoris Stimulator her
Fun Factory G5 King Bi Vibrator Fun Factory G5 King Bi Vibrator

Til dig der ønsker en fyldig og yderst stimulerende onanioplevelse, er denne King Bi vibrator fra populære Fun Factory et must.
Med sit store og vinklede skaft fylder den din vagina ud, mens den stimulerer dit G-punkt og samtidig forkæler dit klitorisområde.

Se mere / Køb Fun Factory G5 King Bi Vibrator her
We-Vibe Nova 2 Rabbit Vibrator We-Vibe Nova 2 Rabbit Vibrator

Er én slags stimulation ikke nok? Så er denne nye Nova 2 Rabbit Vibrator fra We-Vibe noget for dig.
Den fløjsbløde vibrator i silikone kan både ramme præcist på dit G-punkt og forkæle dit klitoris område - og så endda samtidig!
Dens mange vibrationerne kan styres på selve Rabbit Vibratoren, men du har også mulighed for at styre slagets gang fra din smartphone via den gratis We-Connect App. På den måde bliver det muligt at inkludere din partner i legen.

Se mere / Køb We-Vibe Nova 2 Rabbit Vibrator her
LELO Soraya Wave Opladelig Vibrator LELO Soraya Wave Opladelig Vibrator

Er du vild med Rabbit Vibratorer og deres alsidige stimulation? Vil du gerne tage skridtet videre og have luksus modellen? Så er Soraya Wave fra LELO den helt rette vibrator til dig.
Det lille hoved tager sig godt af dit klitorisområde, mens det store skaft stimulerer din vagina og dit G-punkt med sin kurvede form.
Takket være den nye WavemotionTM teknologi, kan denne Rabbit lave de velkendte og effektive "kom her" bevægelser, som du kender det fra din partners fingre.

Se mere / Køb LELO Soraya Wave Opladelig Vibrator her
Diva Mini Tunge Vibrator Diva Mini Tunge Vibrator

Er du også vild med oralsex, og vil du heller ikke snydes for det, når du leger alene?
Toy Joy Diva Mini Tunge Vibrator er designet til at efterligne den skønne, orale nydelse, så du kan forkæle dig selv med svimlende orgasmer i dine solo stunder.
Den petite vibrator har et eksklusivt look og er let at betjene. Knappen veksler mellem 4 pulserende funktioner og 3 vibrations hastigheder ved blot et enkelt tryk, så du kan lege dig frem til din favorit indstilling.
Den bløde tunger forkæler ivrigt din følsomme klitoris, og du kan vinkle vibratoren både horisontalt og vertikalt for endnu flere frække fornemmelser.

Se mere / Køb Diva Mini Tunge Vibrator her
Rabbit-vibrator med roterende klitoris-del Rabbit-vibrator med roterende klitoris-del

Din partner vil helt sikkert blive jaloux, hvis du viser ham denne effektive vibrator. For uanset hvor god din partner er i sengen, vil han aldrig kunne hamle op med denne rabbit-vibrator. Den kan ”slikke” dig på tappen, samtidig med at den sørger for den skønneste, vibrerende behandling af dit underliv. Det kan ingen mand klare. Bestil vibratoren i dag, og kom igen og igen og igen og..

Se mere / Køb Rabbit-vibrator med roterende klitoris-del her
Mr. Big G-Spot Mr. Big G-Spot Opladelig Rabbit Vibrator

Med Mr. Big G-Spot Opladelig Rabbit Vibrator kan du kombinere intense G-punkts- og klitoris orgasmer.
Den fyldige rabbit har en kurvet spids, der rammer målrettet mod dit sensitive G-punkt. Imens kildrer og pirrer livlige kaninører dit klitoris område udvendigt.
Skaftet har en indførbar længde på 13 cm, en diameter på 5 cm og rækker af roterende perler, der masserer din skedeindgang for ekstra stimulation.

Se mere / Køb Mr. Big G-Spot her
Triple Fun Opladelig Rabbit Vibrator Triple Fun Opladelig Rabbit Vibrator

Hvorfor nøjes med at blive stimuleret på én erogen zone ad gangen? Og hvorfor endda nøjes med to? Med Sinful Triple Fun Opladelig Rabbit Vibrator får du tre gange så meget forkælelse.

Se mere / Køb Triple Fun Opladelig Rabbit Vibrator her
King Cock Realistisk Dildoer King Cock Realistisk Dildoer 12,5 - 36 cm

Dem, som siger størrelsen ikke betyder noget, kender vist ikke disse potente og ultra realistiske dildoer fra amerikanske King Cock.
Med længder på 12,5 - 36 cm og diameter på op til hele 6 cm giver disse imponerende dildoer dig oplevelsen af at blive fyldt godt ud.

Se mere / Køb King Cock Realistisk Dildoer her
King Cock Clear Dildo 20 cm King Cock Clear Dildo 20 cm

Hvis du ønsker en realistisk dildo til dine lækre onanistunder, så er den frække King Cock Dildo 20 cm lige noget for dig.
På skaftet finder du tydelige årer fra spids til rod, som er med til at stimulere dit sensetive indre. For enden finder du et markeret penishoved, der giver oplevelsen en ekstra naturtro fornemmelse.
Dildoen har en god størrelse med en fuld længde på 22,5 cm og en indførbar længde på 20 cm. Den er ideel til skøn vaginal stimulation og har en diameter på 5 pirrende cm.

Se mere / Køb King Cock Clear Dildo 20 cm her
Willie City - realistiske dildoer Willie City - realistiske dildoer

Her møder du et bredt udvalg af dildoer, der kommer i forskellige størrelser, hudfarver og udformninger. De realistiske dildoer fra Willie City har en lækker og blød overflade, tydelige blodårer og et forførende penishoved. Det brede udvalg indeholder både lange, korte, tykke, tynde, brede og smalle udgaver, der med sit naturlige udseende leder tankerne hen på virkelighedens willies.

Se mere / Køb Willie City - realistiske dildoer her
Ultimate Climax-Her Vibrator Ultimate Climax-Her Vibrator

Denne utraditionelle sag er en blanding mellem en klassisk vibrator og en stimulator. Den har nemlig en vibrator i den ene ende, mens den anden kan forkæle dig med sugende fornemmelser med tre forskellige slags tilbehør.
Vibratoren har bløde, runde former og hele 12 indstillinger, som du kan nyde på klitoris eller skede åbningen. Den skønne sugefunktion har 12 pirrende intensiteter.
Der er to kortere dele, som forvandler Climax-Her til en klassisk klitoris stimulator og en længere, så du eksempelvis kan nyde suget på dine brystvorter. Du kan også invitere din partner med i legen og deles om fornøjelsen.

Se mere / Køb Ultimate Climax-Her Vibrator her
Classy G-spot Vibrator Classy G-spot Vibrator

Denne Luksuriøse Classy G-spot Vibrator tilbyder 10 forskellige vibrationsmuligheder. Dette sikrer dig at der er lige præcis den vibration der passer til dig – samtidig med at du har mulighed for at skrue op og ned, når der er behov for det.
Designet er elegant og får enhver kvinde til at føle sig helt speciel.
Vibratorer er genopladelig og har et fantastisk grip, gør denne vibrator uundværlig i natskuffen.

Se mere / Køb Classy G-spot Vibrator her
Flip massage wand Flip massage wand

Massagestav med et bevægeligt hoved og 10 vibrationstilstande. Perfekt til omfattende massage af hele kroppen eller til klitorismassage.

Se mere / Køb Flip massage wand her
Rocks Off Oriel Magic Wand Vibrator Rocks Off Oriel Magic Wand Vibrator

Den kraftfulde og elegante Rocks Off Oriel Magic Wand Vibrator er helt perfekt til jeres orgasmefyldte parlege.
Vibratoren har 10 forskellige og rumlende vibrationer, som kan nydes på de ydre erogene zoner. Selve hovedet har runde former og en fleksible hals, der følgerkurverne på jeres kroppe.
Overfladen er i silkeblød silikone og føles fantastisk mod huden selv de mest intime steder. Er I til våde lege, så er vibratoren også et hit. I kan både tage den med under bruseren og i badekarret.

Se mere / Køb Rocks Off Oriel Magic Wand Vibrator her
CalExotics Opladelig G-Wand Vibrator CalExotics Opladelig G-Wand Vibrator

Denne ergonomiske og fleksible vibrator har et slankt, bøjeligt skaft, så du kan finde en personlig favorit vinkel, der følger netop din krops konturer.
Den fyldige tip gør vibratoren helt perfekt til intens og målrettet stimulation af dit sensitive G-punkt, der forkæles af pirrende vibrationer i 10 forskellige indstillinger.
Med sin bløde overflade er G-Wand desuden velegnet til at udforske andre lystpunkter på kroppen og kan også forære dig masser af skønne klitoris orgasmer.

Se mere / Køb CalExotics Opladelig G-Wand Vibrator her
Vixen Chrystalino Gallant Glas Dildo Dildo Chrystalino Gallant Glas Dildo

Slip fantasien løs og nyd det smukke syn af Chrystalino Gallant Glas Dildo, der kan bruges til både vaginal og anal leg såvel som pirrende sanseoplevelser.
Glas dildoen har en let kurvet form, så du kan massere G-punktet eller prostata og få de skønneste orgasmer. Foden i den ene ende fungerer som stopper, så du trygt og roligt kan hengive dig til oplevelsen.
Glas dildoen kan varmes op eller køles ned, hvilket gør den ideel til pirrende sanselege.

Se mere / Køb Chrystalino Gallant Glas Dildo her
Chaiamo mini vibrator Chaiamo mini vibrator

Fløjlsagtig blød dobbeltvibrator med 1 motor i hver ende. Anatomisk formet og fleksibel, så det kan bruges til at stimulere prostata og perineum eller G-punktet og klitoris.

Se mere / Køb Chaiamo mini vibrator her
Vixen Creations Raqel VixSkin Dildo Vixen Creations Raqel VixSkin Dildo

Med den luksuriøse Vixen Creations Raqel VixSkin Dildo får du lækker kvalitet og målrettet stimulation i vaginale og anale lege.
Den fleksible dildo har en fast kerne med en blød overflade, der følger kroppens anatomi og bevægelser. Det kurvede skaft har en indførbar længde på 18,5 cm og en diameter på 3,7 cm det bredeste sted.
Kurven og den fyldige tip sikrer dig en intens og præcis stimulering af dine lystpunkter, når den rammer plet på enten G-punkt eller prostata.
Med sin flade base er Raqel også særligt velegnet i et harness til frække strap-on lege.

Se mere / Køb Vixen Creations Raqel VixSkin Dildo her
Satisfyer Layons Dark Desire Klitoris Vibrator Satisfyer Layons Dark Desire Klitoris Vibrator

Med den elegante Satisfyer Layons Dark Desire Klitoris Vibrator får du super kraftfuld stimulation og øjeblikkelige orgasmer.
Bag det stilfulde ydre gemmer der sig en særdeles kraftig motor. Du kan lege dig gennem 5 intense hastigheder og hele 10 forskellige mønstre, så der er helt sikkert en indstilling efter din smag.
Dark desire har en overflade af blød silikone og ekstra stimulerende riller. Det brede design med bløde former er perfekt til stimulation af klitoris og dens tusinder af sensitive nerveender.

Se mere / Køb Satisfyer Layons Dark Desire Klitoris Vibrator her
We-Vibe Melt App-styret Klitoris Stimulator We-Vibe Melt App-styret Klitoris Stimulator

Med We-Vibe Melt App-styret Klitoris Stimulator kan du nyde den effektive og patenterede Pleasure Air teknologi under hede parlege.
Den populære teknologi forkæler klitoris med stimulerende og pulserende trykbølger i hele 12 intensiteter helt uden direkte berøring. Det bløde silikone hoved omslutter din følsomme perle, så du blot skal koncentrere dig om at nyde de svimlende orgasmer.
Melt er perfekt til frække parlege, hvad enten I er i samme rum eller befinder jer på hver jeres verdensdel. Med den gratis We-Connect app til iOS og Android kan din partner tage den fulde kontrol over sitmulationen med sin smartphone enten via bluetooth eller wi-fi.

Se mere / Køb We-Vibe Melt Klitoris Stimulator her
Satisfyer Luxury High Fashion – Klitoris-stimulator Satisfyer Luxury High Fashion – Klitoris-stimulator

En orgasme er ikke bare en orgasme. Der findes små orgasmer, bløde orgasmer, rullende orgasmer, kraftige orgasmer, ekstase-orgasmer, hverdagsorgasmer, ja, der er mange forskellige orgasmer. Med Satisfyer Luxury High Fashion får du ekstravagante luksusorgasmer. For ikke nok med at den er effektiv, den udstråler også stil. Det er en, du vil vise frem til veninderne.
Satisfyer Luxury High Fashion er ikke en vibrator, men en stimulator. Den fungerer nemlig med kontaktløs, pulserende trykbølger målrettet din klitoris, ligesom de øvrige Satisfyer klitoris-stimulatorer.

Se mere / Køb Satisfyer Luxury High Fashion – Klitoris-stimulator her
Naughty black dildo/vibrator Naughty black dildo/vibrator

Naughty black dildo er et blødt og lækkert sexlegetøj i perfekt autentisk størrelse, kommer med 10 vibrationsmuligheder og praktisk grip, som gør den let at håndtere.
Den bløde silikone gør oplevelse super lækker – en vaginal nydelse som får dine orgasmer til at eksplodere.

Se mere / Køb Naughty dildo/vibrator her
Inmi Shegasm Deluxe Klitoris Stimulator Inmi Shegasm Deluxe Klitoris Stimulator

Har du svært ved at vælge mellem en klitoris stimulator og en klassisk vibrator? Så få lækre 2-i-1 orgasmeoplevelser med Shegasm Deluxe Klitoris Stimulatoren fra amerikanske INMI. Shegasm Deluxe kan stimulere klitoris ved hjælp af spændende suge teknologi i 11 intensiteter, men fornøjelserne ender ikke her! Den kan nemlig også fungere som almindelig klitoris vibrator, hvis du vender den om. Her får du 10 vibrations niveauer i handtaget.
Se øvrige klitoris-stimulatorer.

Se mere / Køb Inmi Shegasm Deluxe Klitoris Stimulator her
Hot Octopuss DiGit Opladelig Finger Vibrator Hot Octopuss DiGit Opladelig Finger Vibrator

Den fikse Hot Octopuss DiGit Opladelig Finger Vibrator kombinerer stilfuldt design med effektivitet på succesfuld vis.
Vibratoren er designet til at smyge sig om dine fingre, hvor den nærmest fungerer som en naturlig forlængelse af kroppen. Med sin silkebløde overflade er den perfekt til at gå på opdagelse efter ydre lystpunkter over hele kroppen.
Med 5 forskellige vibrations mønstre og 5 hastigheder er der rig mulighed for at lege sig frem til en favorit. Nyd de rumlende vibrationer under fræk solo sex eller invitér din partner med i legen.

Se mere / Køb DiGit Finger Vibrator her
Fantasy For Her Finger Vibrator Fantasy For Her Finger Vibrator

Med Fantasy For Her Finger Vibrator er du sikker på altid at have din næste klitoris orgasme lige ved hånden.
Den alsidige vibrator har en ergonomisk form, der følger kroppens kurver samt en lille forhøjning, der sikrer, at stimulation rammer helt plet. Den brede overflade forkæler både klitoris direkte og også dens tusinder af omkringliggende nerveender i hele dit intime område.
Med den justerbare rem kan du tilpasse vibratoren til din egen eller din partners hånd, hvor den næsten fungerer som en direkte forlængelse af kroppen. Prøv også at nyde den i et par trusser, hvor remmen sørger for, at den bliver siddende, selvom du får svært ved at gøre det samme.
Den har 10 indstillinger af pirrende vibrationer, så du kan vælge mellem alt fra kildrende fornemmelser til rumlende stimulation.

Se mere / Køb Fantasy For Her Finger Vibrator her
Fantasy For Her Opladelig Bullet Vibrator Fantasy For Her Opladelig Bullet Vibrator

Er det tid til at forkæle dig selv med svimlende klitoris orgasmer? Fantasy For Her Opladelig Bullet Vibrator er skabt til selvforkælelse.
Det er ikke altid størrelsen, det kommer an på, og slet ikke, når det drejer sig om vibrationer. Denne lille, men super effektive vibrator gemmer på rumlende og kraftfulde vibrationer, så dine orgasmer står i kø.
Det feminine og petite design gør vibratoren perfekt til direkte og målrettet stimulation, der føles ekstra intenst mod din følsomme klitoris. Den glatte overflade glider let på huden og fordeler de skønne vibrationer på pirrende vis.

Se mere / Køb Fantasy For Her Bullet Vibrator her
LELO Isla Opladelig Dildo Vibrator LELO Isla Opladelig Dildo Vibrator -TESTVINDER

LELO Isla er en virkelig luksuriøs dildo vibrator - en del af LELO's eksklusive nydelses produktserie. Der er kræset for hver en detalje, og både designet og funktionaliteten er med til at give dig en rigtig god og nydelsesfuld oplevelse, når du bruger den.
Dildo vibratoren har en god mellem størrelse og er derfor både for nybegynderen og den øvede kvinde. Den har et slankt, let buet design med en flot indvendig støbning i guld-farve.
Islas helt specielle kurvede design gør, at du også kan bruge den til stimulation af dit G-punkt. Og med det ergonomisk korrekte håndtag med plads til et par fingre, kan du stimulere meget målrettet.
Se øvrige produkter fra LELO HER.

Se mere / Køb LELO Isla her
Fun Factory Big Boss G5 Opladelig Dildo/Vibrator Fun Factory Big Boss G5 Opladelig Dildo Vibrator

Fun Factory Big Boss er specielt til dig, der ønsker en stor og fyldig dildo, som føles meget realistisk. Dildo vibratoren er naturtro i formen og stimulerer dig intenst med sine kraftige vibrationer. Den er lavet af blød medicinsk silikone, og er derfor meget behagelig og fleksibel at bruge. Big Boss G5 er vandtæt og du kan derfor nyde den i badet. Vibratoren er opladelig og Click 'n' Charge USB-oplader medfølger i pakken. - Se flere dildo/vibratorer fra Fun Factory HER

Se mere / Køb Fun Factory Big Boss Dildo/Vibrator her
Je Joue Dua App-Styret G-Punkts og Klitoris Vibrator Je Joue Dua App-Styret G-Punkts og Klitoris Vibrator

Oplev skøn stimulation af både klitoris og G-punket med den elegante Je Joue Dua App-Styret G-Punkts og Klitoris Vibrator.
Den U-formede vibrator er fleksibel og tilpasser sig formen på netop din krop. Den fyldige G-punkts vibrator stimulerer dig indvendigt, mens den ydre del forkæler dit klitoris område.
Der er rig mulighed for at finde den helt rigtige vibration, som nærmest kalder på orgasmerne. Vælg mellem hele 7 pirrende mønstre og 5 niveauer, som kan styres direkte på Dua eller via den gratis Je Joue app.

Se mere / Køb Je Joue Dua her
INMI Rabbit Stimulator INMI Shegasm Supreme 3-i-1 Rabbit Stimulator

Kan du ikke få det intenst nok? Lad orgasmerne rulle over dig med den innovative INMI Shegasm Supreme 3-i-1 Rabbit Stimulator, der stimulerer dig på en helt unik måde.
Den ene ende af den elegante stimulator er udformet som en klassisk rabbit vibrator. Det faste skaft har en perfekt kurve, der forkæler dit indre, mens den ydre del tager sig kærligt af klitoris.
I den anden ende finder du en klitoris stimulator med to udskiftelige silikone hoveder. Her kan du lege dig igennem 7 intensiteter af både blid og ekstra kraftige trykbølger, der danner et stimulerende vakuum om klitoris.

Se mere / Køb INMI Rabbit Stimulator her
Gaia Eco Klassisk Vibrator Gaia Eco Klassisk Vibrator

Med Gaia Eco Klassisk Vibrator giver du ikke alene dig selv en skøn onanioplevelse - du gør også miljøet en tjeneste.
Gaia Eco er den første dildo i verden, der er lavet af bionedbrydelige og genanvendelige materialer. Den bruger mindre energi end noget andet sexlegetøj på markedet uden at gå på kompromis med effektivitet og kraft.

Se mere / Køb Gaia Eco Klassisk Vibrator her
Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibrator Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibrator

Drømmer du om både ydre og indre stimulation? Med Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibrator får du mulighed for begge dele.
Den stilrene vibrator har en silkeblød overflade, der føles fantastisk på dine sensitive områder. Det slanke skaft ender i en voluminøs spids, der gør den perfekt at bruge direkte på klitoris eller til vaginal stimulation.
Med hele 10 pirrende vibrations indstillinger er der rig mulighed for at lege sig frem til masser af skønne orgasmer, uanset om du forkæler dig selv eller deler nydelsen med din partner.
Sinful Pleasure Wand måler 17,5 cm i fuld længde, hvoraf de 12,5 cm kan indføres. Diameteren måler 3,3 cm på det bredeste sted.

Se mere / Køb Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibrator her
Sinful Dobbelt Motor Magic Wand Vibrator Sinful Dobbelt Motor Magic Wand Vibrator

Med Sinful Dobbelt Motor Magic Wand Vibrator får du to hele to produkter i én skøn forening.
Brug det runde massagehoved til af afhjælpe spændte muskler, til erotisk massage eller nyd de rumlende vibrationer på din følsomme klitoris.
Du kan også få glæde af vibrationerne i et kurvede skaft, der rammer alle de rigtige steder, når du bruger det som effektiv dildo vibrator.
Skift mellem de 10 dybe og kraftige vibrationer i hver sin ende eller kombinér dem begge på én gang. Der er mulighed for lige netop den stimulation, der får dig helt udover sengekanten.

Se mere / Køb Sinful Dobbelt Motor Magic Wand her
Sinful Soft Opladelig Realistisk Dildo Vibrator Sinful Soft Opladelig Realistisk Dildo Vibrator

Med Sinful Soft Opladelig Realistisk Dildo Vibrator får du en legekammerat, som er med på alle dine frække idéer.
Det fyldige skaft ender i et flot markeret penishoved, der på pirrende vis rammer alle de rigtige steder i din vagina. Kurven mod roden tilføjer et ekstra realistisk pift til oplevelsen og vil føles, som en naturlig lille stopper.
De 8 intense vibrations indstillinger bliver kun bedre af den ekstra turbo knap, der sender dig direkte ud i et eksplosivt klimaks. Dildo vibratoren er også udstyret med en kraftig sugekop, så du kan nyde den håndfrit på glatte overflader.

Se mere / Køb Sinful Soft Opladelig Realistisk Dildo Vibrator her
Crave Opladelig Bullet Vibrator Crave Opladelig Bullet Vibrator

Crave Bullet Vibratoren afgør én gang for alle diskussionen om hvorvidt størrelsen betyder noget.
Der er tale om en lille og diskret bullet som er nem at medbringe i håndtasken eller lommen. Ingen vil kunne se, at der i virkeligheden er tale om en uhyre effektiv vibrator.
Den lydsvage motor giver kraftig, målrettet stimulering, når du leger dig igennem de 4 forskellige vibrationsniveauer.

Se mere / Køb Crave Bullet Vibrator her
Fantasy for Her Roto Suck-Her Vagina Pumpe Fantasy for Her Roto Suck-Her Vagina Pumpe

Fantasy for Her Roto Suck-Her Vagina Pumpe simulerer sensuel oral tilfredsstillelse hver gang lysten melder sig.
Pumpen tilbyder dig en stimulerende sugefunktion, der tager sig kærligt af dine mest sensitive steder. Oplev en øget følsomhed, når selve skålen omslutter dit køn. Med Quick-Release knappen kan du hurtigt og sikkert justere intensiteten undervejs.
Du får også skønne vibrationer, der forkæler din klitoris med hele 7 forskellige mønstre. Mærk hvordan vibrationerne pirrer dig som en drilsk tunge og får hele din vulva til at skælve.

Se mere / Køb Fantasy for Her Roto Suck-Her Vagina Pumpe her
Kiiroo Cliona Klitoris Vibrator Kiiroo Cliona Klitoris Vibrator

Stor nydelse kan sagtens findes i små indpakninger. Det er Kiiroo Cliona Klitoris Vibrator bevis på.
Den lille vibrator ligger godt i hånden og gør det let at ramme helt rigtigt med de ophidsende vibrationer. Leg dig gennem 4 mønstre i hele 10 forskellige intensiteter og se, om du kan finde din yndlingskombination.
Du kan styre vibrationerne med de touch sensitive knapper eller via app'en FeelConnect, som giver mulighed for nye, frække lege. Med adgang til over 4000 erotiske og interaktive film er der plads til masser af orgasmer, hvad enten du leger alene eller med din partner.
Cliona er kompatibel med andre produkter fra Kiiroo og produkter, som har FeelTech teknologi.

Se mere / Køb Kiiroo Cliona Klitoris Vibrator her
Belladot Bodil G-vibrator Belladot Bodil G-vibrator

Belladot Bodil G-punkts Vibrator er din nye bedste ven, når det kommer til G-punks stimulation.
Tag på et legesygt eventyr med den effektive vibrator, der har fokus på din anatomi og nydelse. Med den helt rigtige rillede kurve rammer Bodil plet, så du kan stimulere dit sensitive G-punkt på en skøn og effektiv måde.
Bodil er også perfekt, hvis du er vild med våde lege. Den er nemlig vandtæt, så du kan roligt forkæle dig selv i en tur under bruseren.

Se mere / Køb Belladot Bodil G-vibrator her
Thunder Bullet Vibrator XL Thunder Bullet Vibrator XL

Den kraftfulde vibrator har et klassisk design og en glat, sølvfarvet overflade. Den kan både bruges til intens stimulation af klitoris området eller til skøn, vaginal penetration.
Thunder Bullet vibratoren har en fuld længde på hele 21,5 cm og en diameter på 3,5 cm.

Se mere / Køb Thunder Bullet Vibrator XL her
Toy Joy Pussy Posse Roar Vibrator Toy Joy Pussy Posse Roar Vibrator

Er du normalt en blid killing i sengen, så slip din indre løvinde løs med Pussy Posse Roar fra Toy Joy.
Med et enkelt tryk på knappen styrer du nemt de 4 vibrations mønstre og 3 hastigheder, som denne lækre vibrator byder på.
Du kan pifte dine solo stunder op eller invitere din partner med i legen og sammen udforske de gemte, vilde orgasmer.
Pussy Posse Roar er både lydsvag og vandtæt og lavet i body-safe silikone.

Se mere / Køb Toy Joy Pussy Posse Roar Vibrator her
JimmyJane Focus Sonic Klitoris Vibrator JimmyJane Focus Sonic Klitoris Vibrator

Få den fulde kontrol over dine orgasmer med den effektive JimmyJane Focus Sonic Klitoris Vibrator.
Den utraditionelle vibrator har kun et eneste formål, og det er at sende dig direkte i orgasmehimmelen - igen og igen.
Den runde krop har en silkeblød overflade og ligger godt i hånden, mens den slanke spids sørger for målrettet stimulation af din sensitive klitoris. Med op til hele 31.000 vibrationer i minuttet er dit næste klimaks lige rundt om hjørnet.

Se mere / Køb JimmyJane Focus Sonic Klitoris Vibrator her
Dame Products POM Fleksibel Klitoris Vibrator Dame Products POM Fleksibel Klitoris Vibrator

Vil du opleve dybe og kraftfulde vibrationer i smuk indpakning? Mød den underskønne Dame Products POM Fleksibel Klitoris Vibrator.
Vibratoren er designet til at ligge perfekt i din håndflade og følge din vulvas konturer. Den bløde overflade er bøjelig, så du let kan placere og justere stimulationen.
Leg dig gennem 10 indstillinger af rumlende vibrationer, der ved hjælp af den lille forhøjning på overfladen rammer præcist på din klitoris, men også forplanter sig i de mange sensitive nervebaner omkring.

Se mere / Køb POM Klitoris Vibrator her
Master Series Mammoth Glas Dildo Master Series Mammoth Glas Dildo

Få fyldig stimulation analt eller vaginalt med den elegante Mammoth glas dildo fra Master Series på hele 26cm.
Med sine 3 kugler, der bliver gradvist større med "bumps" på 4,6 cm, 5,3 cm og 5,8 cm i diameter er der tale om en dildo af den fyldige slags. Så giv dig god tid, og nyd den voksende fylde.

Se mere / Køb Mammoth Glas Dildo her
Aneros Vivi Kegel Exerciser og G-Punkts Stimulator Aneros Vivi Kegel Exerciser og G-Punkts Stimulator

Vil du træne din bækkenbund og få skønne orgasmer samtidig? Så er Aneros Vivi Kegel Exerciser og G-Punkts Stimulator lige noget for dig.
Den håndfri Kegel Exerciser i unikt design er let at indføre i vagina, hvor den hjælper med at tone muskulaturen i dit underliv. Det giver dig både sundere bækkendbund, øget følsomhed og kraftigere orgasmer.
Mens du træner, kan du nyde den kurvede form, der stimulerer dit følsomme G-punkt indvendigt og den brede del foran, der falder på plads ved klitoris området. Lad de 12 pirrende vibrations indstillinger tage dine orgasmer til nye højder, mens du får sved på panden.

Se mere / Køb Aneros Vivi Kegel Exerciser og G-Punkts Stimulator her
Sweet Smile Double Vibrator Sweet Smile Double Vibrator

Fløjlsagtig blød dobbeltvibrator med 1 motor i hver ende. Anatomisk formet og fleksibel, så det kan bruges til at stimulere prostata og perineum eller G-punktet og klitoris.

Se mere / Køb Sweet Smile Double Vibrator her
Love to Love Wonderlove Klitoris og G-Punkts Stimulator Love to Love Wonderlove Klitoris og G-Punkts Stimulator

Love to Love Wonderlove Klitoris og G-Punkts Stimulator er et sandt vidunder. Med sine to kraftfulde motorer med 5 vibrations indstillinger i hver, der forkæler både dit indre og ydre.
Den fyldige G-punktsvibrator smyger sig på plads i din vagina og med sine bløde kurver rammer den dine mest erogene steder med en særlig præcision.

Se mere / Køb Love to Love Wonderlove Klitoris og G-Punkts Stimulator her
Rocks Off Everygirl Rabbit Vibrator Rocks Off Everygirl Rabbit Vibrator

Rocks Off Everygirl Rabbit Vibrator giver dig al den stimulation, du ønsker og har behov for.
Med sine to kraftige motorer er denne elegante rabbit klar til at forkæle både dit inde og ydre på samme tid. Det kurvede skaft fylder dit indre med vibrationer i 10 forskellige pirrende indstillinger.
Den ydre vibrator tager sig kærligt af din sensitive klitoris med ligeledes 10 fantastiske, vibrerende funktioner. Nyd stimulationen særskilt eller sammen, når du vil direkte i vibrator himmelen.

Se mere / Køb Rocks Off Everygirl Rabbit Vibrator her
Rocks Off Enigma Opladelig Rabbit Vibrator Rocks Off Enigma Opladelig Rabbit Vibrator

Oplev, hvordan design og nydelse går hånd i hånd med Rocks Off Enigma Opladelig Rabbit Vibrator.
Den elegante rabbit er skabt til at give den perfekte orgasme, når den forkæler dig både indvendigt og uden på. Det kurvede skaft smyger sig på plads i dit indre, mens den fleksible klitoris stimulator finder sin plads nær en af dine mest erogene zoner.
Med hele 10 intensiteter af pirrende vibrationer i to særskilte motorer kan du nyde stimulationen på klitoris og G-punkt samtidigt eller hver for sig. Det ergonomiske håndtag lader dig præcisere stimulationen direkte til dit sensitive G-punkt ved at vinkle vibratoren i op og ned bevægelser.

Se mere / Køb Rocks Off Enigma Opladelig Rabbit Vibrator her
Fantasy For Her Wallbang-Her Vibrerende Dobbelt Dildo Fantasy For Her Wallbang-Her Vibrerende Dobbelt Dildo

Er du til frække, våde og håndfri lege? Så er Fantasy For Her Wallbang-Her Vibrerende Dobbelt Dildo det perfekte valg til dig.
Med sine to kraftige motorer forkæler Wallbang-Her dig med hele 11 pirrende vibrations indstillinger, som du kan nyde udvendigt på klitoris eller indvendigt på dit sensitive G-punkt. Skaftet har den helt rigtige krumning, der sørger for at rammer dér, hvor det føles aller bedst.
Den effektive sugekop giver dig masser af legemuligheder. Tag dig eksempelvis en ridetur på en stol eller hvad med en fræk doggy, når du står under bruseren? Med Fantasy For Her Wallbang-Her er det kun dine fantasier, der sætter grænser.

Se mere / Køb Wallbang-Her Dobbelt Dildo her
Zalo Queen Pulsewave 2-i-1 vibrator Zalo Queen Pulsewave 2-i-1 - PRISVINDER

Mød den eksklusive og innovative Zalo Queen Pulsewave 2-i-1 App-Styret Vibrator.
Zalo Queen forkæler dit G-punkt med PulseWave teknologi. Du får også et sleeve til pirring af klitoris eller brystvorter.
Vibratoren er fremstillet i silikone og kan styres via app. Vinder af en Xbiz Award i 2018.

Se mere / Køb Zalo Queen Pulsewave vibrator her
Fantasy For Her Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator Fantasy For Her Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator

Denne alsidige stimulator med hele 4 motorer er designet til at give dig en ultra stimulerende oplevelse, når du forkæler dig selv med den lystne tunge, det pirrende vakuum eller den effektive G-punkts vibrator.
Med den ovale skål kan du opleve en sugende fornemmelse over dine kønslæber og klitoris, mens den drilske, viberende tunge slikker dig til en himmelsk orgasme. Prøv også den runde skål placeret over din brystvorte og nyd tyd tungens bevægelser, mens ophidselsen ruller over dig.
I det kurvede skaft af fløjlsblødt silikone finder du en G-punkts vibrator med rumlende vibrationer i 10 indstillinger. Stimulatoren er vandtæt, så alle de skønne funktioner kan nydes i badet.

Se mere / Køb Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator her
Womanizer Duo Dobbelt Stimulator Womanizer - Womanizer Duo Dobbelt Stimulator

Womanizer Duo Dobbelt Stimulator er det helt perfekte valg, når kun det aller bedste er godt nok.
Den eksklusive dobbelt stimulator er et orgasmefyldt bekendtskab, der vil tage dine erotiske stunder til nye højder uanset, om du forkæler dig selv eller lader din partner nyde synet, at din skælvende krop.
Womanizer Duo forkæler din sensitive klitoris med den populære og stimulerende Pleasure Air teknologi, der pulserer omkring klitoris helt uden direkte berøring.
Samtidig tager den perfekt kurvede vibrator sig kærligt af dit G-punkt. Nyd begge dele på én gang eller hver for sig. Den særlige Smart Silence funktion sikrer, at den himmelske stimulation først begynder, når der er kontakt med huden.

Se mere / Køb Womanizer Duo Dobbelt Stimulator her
Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator

Bedst som man troede, at Satisfyer stimulatorerne er den mest fantastiske udvikling på sexlegetøjsmarkedet i mange år, så topper de den lige med Eis Safisfyer Pro G-spot rabbit’en. Som du kender det fra de øvrige populære Satisfyer modeller pirrer og tilfredsstiller den særligt udviklede teknologi din klitoris ved hjælp af pulserende trykbølger, som fører til stærke orgasmer, uden direkte berøring. Men som om det ikke var nok, tilbyder Eis dig også en skøn, anatomisk formet G-punkts vibrator med egen motor og mange variations muligheder. Du får således både indvendig og udvendig nydelse af bedste kvalitet.

Se mere / Køb Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator her
SATISFYER VIBES MASTER – VIBRATOR – XX-LARGE SATISFYER VIBES MASTER – VIBRATOR – XX-LARGE

Den store vibrator har et gigantisk vellignende penishoved med en omkreds på 15 cm. Dildo-vibratoren bliver kontinuerligt mindre nedefter, men kun ned til ca. 13½ cm på det smalleste sted.

Se mere / Køb SATISFYER VIBES MASTER – VIBRATOR – XX-LARGE her
SATISFYER VIBES POWER FLOWER – KLITORIS VIBRATOR SATISFYER VIBES POWER FLOWER – KLITORIS VIBRATOR

Denne Satisfyer Vibes Power Flower har flowerpower med sine baskende kronblade, som nok skal give dig eller din partner sommerfugle i maven og hjertebanken i brystet. Vibratoren kan nemlig bruges på både mænd og kvinder til stor seksuel fornøjelse og tilfredsstillelse.

Se mere / Køb SATISFYER VIBES POWER FLOWER – KLITORIS VIBRATOR her
SATISFYER VIBES PETTING HIPPO – G-PUNKTS-VIBRATOR SATISFYER VIBES PETTING HIPPO – G-PUNKTS-VIBRATOR

Har du nogensinde ønsket dig at have en flodhest mellem benene? Nej? Det får du nu, for denne søde Satisfyer Vibes Petting Hippo dirrer og har en bred, blød mule, der kan ramme dit mest følsomme punkt – g-punktet.

Se mere / Køb SATISFYER VIBES PETTING HIPPO – G-PUNKTS-VIBRATOR her
SATISFYER VIBES MAGIC BUNNY – RABBIT-VIBRATOR SATISFYER VIBES MAGIC BUNNY – RABBIT-VIBRATOR

Der er magi i den lille Magic Bunny fra Satisfyers Vibes-serie. Eller lille og lille, den har en indføringslængde på ca. 6½ cm og en omkreds på ca. 10½ cm, så den er ikke for lille. Men den er lille nok til at være en tro følgesvend i toilet- eller håndtasken.

Se mere / Køb SATISFYER VIBES MAGIC BUNNY – RABBIT-VIBRATOR her
Radian Klitoris Vibrator Radian Klitoris Vibrator

Med denne nye klitoris‐vibrator fra radian er du et skridt videre til at få multiorgasmer. Dens spids sender høje og præcise vibrationer til klitoris, hvilket gør, at producenten bag garanterer dig en orgasme hver 60 sekund.

Se mere / Køb Radian Klitoris Vibrator her
Doc Johnson Opladelig og Vibrerende Pussy Pumpe Doc Johnson Opladelig og Vibrerende Pussy Pumpe

Vil du have endnu mere intense orgasmer? Så er Doc Johnson Opladelig og Vibrerende Pussy Pumpe klar til at tage sig kærligt af dig. Denne vagina pumpe øger følsomheden i hele området omkring vulva ved hjælp af sin pumpefunktion i 3 hastigheder.

Se mere / Køb Doc Johnson Pussy Pumpe her
Doc Johnson Jumbo Jack Dildo Doc Johnson Jumbo Jack Dildo

Med Jumbo Jack – Dildo fra Doc Johnson har du virkelige en trumf på hånden, når du skal forkæle din dronning i dobbeltsengen, hvis hun vel at mærke kan lide det stort.
For Jumbo Jack vil fylde hende godt ud. Den har hele 19 cm til indføring, og den er 5 cm i diameter på sit bredeste sted.
Samtidig med er dens form meget markant. Den er godt nok støbt med facon som en rigtig penis, men folder, årer og glans er overdrevent markant for bedre stimulation, når den føres ud og ind.

Se mere / Køb Doc Johnson Jumbo Jack Dildo her
Fun Factory SlimStronic Surf Dildo Pulsator Fun Factory SlimStronic Surf Dildo Pulsator

Med SlimStronic Surf Dildo Pulsator fra populære Fun Factory er der lagt op til mange orgasmefyldte stunder. Udover almindelige vibrationer efterligner den unikke og innovative, patenterede Stronic teknologi en mands stødende og pulserende bevægelser for at skabe den mest naturtro dildo oplevelse. Surf finder og forkæler ikke blot G-punktet men også alle de andre magiske punkter, din vagina gemmer på. Og mere stimulation er lig med dybere og kraftigere orgasmer, dette gør Surf til et absolut must-have.

Se mere / Køb Fun Factory SlimStronic Surf Dildo Pulsator her
Sinful Power Bunny Opladelig Rabbit Vibrator Sinful Power Bunny Opladelig Rabbit Vibrator

Drømmer du om at få ubeskrivelige orgasmer og en ekstra skøn oplevelse, når du leger med sexlegetøj, er Sinful Power Bunny Opladelig Rabbit Vibrator et sikkert hit. Den har en silkeblød overflade og et let kurvet design, så du nemt kan ramme lige der, hvor det føles allerbedst. Kaninørerne omfavner din klitoris, og skaftet stimulerer dig indvendigt for en helt igennem himmelsk følelse. Den kraftfulde vibrator har 2 vibrationshastigheder og 5 effektive vibrationsmønstre, du kan skifte mellem ved at trykke på en enkelt knap. Den er vandtæt og kan nydes i badet for en ekstra våd fornøjelse.

Se mere / Køb Sinful Power Bunny Opladelig Rabbit Vibrator her
JAVIDA RabbitVibrator JAVIDA RabbitVibrator

Denne turkisfarvede vibrator er perfekt indstillet til den kvindelige lyst! Udstyret med klitorisstimulator og pirrende indersider med nopper sørger den for intensive stimulationer. Nyd godt af hele 7 afvekslende vibrationsmodi! Og: Det praktiske legetøj har hele 2 motorer - en sidder i skaftet, den anden i klitorisstimulatoren. Hvad kan en kvinde ønske sig mere?

Se mere / Køb JAVIDA RabbitVibrator her
Rabbitvibrator GRabbit Candy Rabbitvibrator GRabbit Candy

Denne pinke rabbit vibrator er perfekt indstillet til den kvindelige lyst! Udstyret med hele 3 motorer. Nyd godt af hele 6 afvekslende vibrationsmodi, i 10 forskellige hastigheder! Hvad kan en kvinde ønske sig mere?

Se mere / Køb GRabbit Candy her
Vorze Bach Smart Klitoris Vibrator Vorze Bach Smart Klitoris Vibrator

Med Vorze Bach Smart Klitoris Vibrator får du fantastiske orgasmer i elegant design.
Lad dig ikke snyde af det petite udtryk. Lille Bach gemmer nemlig på 3 forskellige vibrations hastigheder og 2 pirrende mønstre.
Den store berøringsflade sørger for, at du rammer helt rigtigt på klitoris og på de mange sensitive nervebaner i og omkring vulva.

Se mere / Køb Vorze Bach Smart Klitoris Vibrator her
Zumio Caress Spirotip Klitoris Vibrator Zumio Caress Spirotip Klitoris Vibrator

Zumio Caress Spirotip lader dig zoome ind lige der, hvor det er aller bedst. Udviklet af kvinder - til kvinder. Med den særlige Spirotip kan du målrette din stiåderdte ve bevægelser kan fter mange af slagsen, hvis du bringer Zumio ind i jeres erotiske par lege.

Se mere / Køb Zumio Klitoris Vibrator her
DreamDirty - CatWoman Klitoris Vibrator DreamDirty - CatWoman Klitoris Vibrator

Opnå kraftige klitoris orgasmer hver gang med den populære CatWoman Klitoris Vibrator fra DreamDirty.
Den har en dobbelt motor, siddende i hver sin ende af vibratoren, så du kan nyde skønne vibrationer fra skaftet og hovedet. Den kan derfor bruges som en Klassisk Klitoris Vibrator eller som en Klassisk Dildo Vibrator. Du får simpelthen en 2 i 1 vibrator, perfekt tilføjelse til soveværelset.

Se mere / Køb CatWoman Klitoris Vibrator her
Je Joue MiMi Soft Opladelig Klitoris Vibrator Je Joue MiMi Soft Opladelig Klitoris Vibrator

Je Joue Mimi Soft er lille, elegant, diskret og fuld af power. Fordi Mimi både er en fryd for øjet og er et meget nydelsesfuldt bekendtskab, har den vundet en stor test i det engelske blad 'Good Housekeeping'.
Mimi har 10 forskellige vibrationer for endnu større nydelse. Du både få milde, kraftige og pulserende vibrationer, så der er med sikkerhed et prog, der passer til dig, uanset om du er en erfaren bruger eller om du leder efter din første vibrator.

Se mere / Køb Je Joue MiMi Soft Opladelig Klitoris Vibrator her
Fantasy for Her Love Thrust-Her Sex Maskine Fantasy for Her Love Thrust-Her Sex Maskine

Nu kan du få en unik onanioplevelse med den håndfrie og fjernbetjente sexmaskine Fantasy for Her Love Thrust-Her. Dette multi sexlegetøj har det hele. Pirrende vibrationer i spidsen, stempel bevægelser, der bevæger dildoen op og ned og indbygget varme. Hvad mere kan en kvinde ønske sig?

Se mere / Køb Fantasy for Her Love Thrust-Her Sex Maskine her
Anal Fantasy Elite Gyrating Anal Thruster Anal Fantasy Elite Gyrating Anal Thruster

Kan du ikke få nok af fræk anal stimulation? Gør dig klar til en oplevelse ud over det sædvanlige.
Anal Fantasy Elite Gyrating Anal Thruster både støder, roterer og vibrerer på én og samme tid, så du bliver stimuleret på flere forskellige måder.
Det bølgede skaft har en blød overfalde, der føles fantastisk, når det føres det ind bag til. Du kan vælge mellem 7 eskalerende indstillinger af stimulation, så du kan opbygge et dybt og eksplosivt klimaks.
Thrusteren har også en pirrende varmefunktion, som når 40 grader i løbet af få minutter. Den er fremstillet af silikone, ABS-plast og polykarbonat og oplades via det medfølgende USB-kabel.

Se mere / Køb Anal Fantasy Anal Thruster her
Hitachi Magic Wand Hitachi Magic Wand

Hitachi Magic Wand Opladelig Personal Massager er en ekstremt kraftfuld vibrator til dig, der foretrækker intens klitoris stimulation eller måske ikke har fundet den helt rigtige vibrator til at give dig orgasme endnu. Vibratoren er en videreudvikling af den originale Hitachi Magic Wand, der er både berømt og berygtet for sine utrolig kraftige vibrationer. Og det er en af de mest kendte og efterspurgte vibrator massagestave i verden. Wand'en har vundet prisen som "Årets Produkt" på det verdenskendte Xbiz Award i 2016. Se et større udvalg af Magic Wands HER

Se mere / Køb Hitachi Magic Wand her
Sinful Luxy Ekstra Kraftig Magic Wand Vibrator Sinful Luxy Ekstra Kraftig Magic Wand Vibrator

Er du vild med intens stimulation og kraftfulde vibrationer? Så er Sinful Luxy Ekstra Kraftig Magic Wand Vibrator det oplagte valg til dig.
Den effektive wand i elegant design forkæler dit sensitive klitoris område med kraftfulde vibrationer. Leg dig gennem 10 skønne varianter og nyd de himmelske orgasmer, hvad enten du leger alene eller har inviteret din partner med.
Du kan også nyde den rumlende stimulation på kroppens ømme muskler eller andre erogene zoner.

Se mere / Køb Sinful Luxy Ekstra Kraftig Magic Wand Vibrator her
Baseks Realistisk Dildo Vibrator XL Baseks Realistisk Dildo Vibrator XL

Få en ekstra fyldig og ekstra fræk onanioplevelse med Baseks Realistisk Dildo Vibrator XL.

Se mere / Køb Baseks Realistisk Dildo Vibrator XL her
Toy Joy Dazzling Dong Dildo 21 cm Toy Joy Dazzling Dong Dildo 21 cm

Bliv fyldt godt ud af den potente Dazzling Dong dildo med en diameter på hele 6 cm.
Markeret penishoved, kugler, årer og livagtige detaljer forstærker den realistiske oplevelse.
Lækkert ftalatfrit PVC materiale. Blød og behagelig uden at gå på kompromis med den vigtige stimulerende fasthed.

Se mere / Køb Toy Joy Dazzling Dong her
Adrien Lastic Nyx G-punkts Vibrator Adrien Lastic Nyx G-punkts Vibrator

Lad Adrien Lastic give dig dybe G-punkts orgasmer med den lækre Nyx G-punkts vibrator.
Nyx finder og forkæler dit følsomme G-punkt takker været den perfekt buede spids.

Se mere / Køb Adrien Lastic Nyx G-punkts Vibrator her
Sway Vibes No1 Wand og Vibrator Sway Vibes No1 Wand og Vibrator

Det behøver ikke være enten eller! Nu kan du få det hele med denne 2-i-1 Sway Vibes No1 Wand og Vibrator.
Du vælger selv, hvor du vil starte. Din klitoris vil elske de intense vibrationer fra wand'ens silkebløde hoved, og det ergonomisk formede skaft tilbyder dejlig målrettet G-punkts stimulation indvendigt.

Se mere / Køb Sway Vibes No1 Wand og Vibrator her
Velve Riva Rabbit Vibrator Velve Riva Rabbit Vibrator

Vil du gerne have dobbelt op på nydelse og en vibrator i et elegant og sofistikeret design, er Velve Riva Rabbit Vibrator ideel til dig. Den kombinerer pirrende klitoris stimulation med kraftfulde indre vibrationer og vil med sikkerhed blive et orgasmefyldt bekendtskab. Rabbit vibratoren har en unik varmefunktion, der tilfører et ekstra frækt element til legen. Velve Riva Rabbit Vibrator er en del af en kollektion af luksuriøst sexlegetøj med sensuelle kurver og en fløjlsblød overflade. Designet i Skandinavien og lavet i samarbejde med førende eksperter og sexologer.

Se mere / Køb Velve Riva Rabbit Vibrator her
Velve Macy Magic Wand Vibrator Velve Macy Magic Wand Vibrator

Drømmer du om at blive stimuleret af kraftfulde vibrationer og få de vildeste orgasmer, er Velve Macy Magic Wand Vibrator et must-have. Det fleksible massagehoved er perfekt til en sexet kropsmassage eller til målrettet stimulation af klitoris, hvor de stærke vibrationer vil tage dit klimaks op til nye højder. Skaftet har en separat motor og kan bruges som en fræk dildo vibrator. Macy har 10 forskellige vibrationsmønstre. Den er vandtæt, så du kan nyde de skønne vibrationer i badet for en ekstra pirrende oplevelse.

Se mere / Køb Velve Macy Magic Wand Vibrator her
ColourSoft Blød Silikone Dildo 18 cm ColourSoft Blød Silikone Dildo 18 cm

Få en farvestrålende og fyldig oplevelse med en af de flotte ColourSoft silikone dildoer i størrelse large. Det ultra bløde, bodysafe silikone gør denne dildo ekstra lækker at lege med. Mens det realistiske udseende med markeret penishoved og årer bidrager til den naturtro og potente følelse.

Se mere / Køb ColourSoft Blød Silikone Dildo 18 cm her
Fun Toys G-Vibe Mini Tiffany Vibrator Fun Toys G-Vibe Mini Tiffany Vibrator

Vil du gerne have en vibrator udover det sædvanlige, der kan stimulere dig alle mulige (og umulige) steder på kroppen, så er denne mini udgave af Fun Toys G-Vibe et must-have.
Den diskrete vibrator kan bruges både indvendigt og udvendigt til dobbelt stimulation af eksempelvis klitoris og mellemkød, G-punkt og P-punkt eller mandens mellemkød og pung. Kun fantasien sætter grænser.

Se mere / Køb Fun Toys G-Vibe Mini Tiffany Vibrator her
Pornhub Virtual Rabbit Vibrator Pornhub Virtual Rabbit Vibrator

Gør din virtuelle leg endnu mere virkelig med PornHubs Virtual Rabbit Vibrator. En opgraderet udgave af den klassiske rabbit vibrator, der udover skønne dobbelt orgasmer også indbyder til fræk, virtuel sex med din partner eller med Pornhubs store udvalg af erotiske film.

Se mere / Køb Pornhub Virtual Rabbit Vibrator her
Kiiroo OhMiBod Fuse Rabbit Vibrator Kiiroo OhMiBod Fuse Rabbit Vibrator

Nyd den revolutionerende og interaktive Fuse Rabbit Vibrator fra Kiiroo og OhMiBod for helt unik og pirrende langdistance sex. Fuse Rabbits skønne vibrationer kan nydes alene eller bruges som par produkt til virtuel sex. Mulighederne er uendelige. Du kan nyde vibratoren solo eller parre den med din partners Kiiroo Onyx Masturbator eller Fleshlight Launch. Når Fuse Rabbit er tilsluttet en masturbator hvorsomhelst i verden vil dildoen registrere og overføre dine bevægelser og muskelsammentrækninger til masturbatoren, så han får en yderst realistisk oplevelse - eller omvendt.

Se mere / Køb Kiiroo OhMiBod Fuse Rabbit Vibrator her
Kiiroo Pearl - Teledildonic Interaktiv Dildo Vibrator Kiiroo Pearl - Teledildonic Interaktiv Dildo Vibrator

Kiiroo Pearl 2 er en opgraderet version af den revolutionerende og interaktive dildo vibrator Kiiroo Pearl, der enten kan nydes alene eller bruges som par produkt til pirrende langdistance sex. Pearl 2 kan bruges solo eller nydes, mens din partner bruger en Kiiroo Onyx Masturbator, eller Fleshlight Launch. Når dildoen er tilsluttet en Onyx Masturbator eller Fleshlight Launch hvorsomhelst i verden vil dildoen registrere og overføre dine bevægelser og muskelsammentrækninger til masturbatoren, så han får en yderst realistisk oplevelse. Du kan også lade din partner styre dit klimaks via App'en eller selv tage styringen og koble Pearl 2 optil det store udvalg af film og pirrende spil på FeelMe eller en af de mange andre online tjenester.
Læs mere om VR-sex HER!

Se mere / Køb Kiiroo Pearl her
Wonderlust Harmony Opladelig Rabbit Vibrator Wonderlust Harmony Opladelig Rabbit Vibrator

Giv dig hen og nyd pirrende dobbelt orgasmer med den lækre Wonderlust Harmony Opladelig Rabbit Vibrator. Den kurvede dildo vibrator stimulerer dig indvendigt og finder hurtigt dit G-punkt takket være den perfekte krumning, mens den lille, ivrige rabbit omkranser og forkæler din klitoris. Du får dermed mulighed for at opleve både G-punkts- og klitoris orgasmer på samme tid.

Se mere / Køb Wonderlust Harmony Opladelig Rabbit Vibrator her
Doc Johnson iVibe Select iRipple Vibrator Doc Johnson iVibe Select iRipple Vibrator

Forkæl digselv med nye, spændende onani oplevelser og invitér Doc Johnson iVibe Select iRipple Vibrator med i legen. Den lækre, silikone vibrator har hele 3 motorer, der kan nydes individuelt eller koblet sammen for pirrende, bølgende vibrationer til klitoris og op og ned langs skaftet. Du vil helt sikkert nyde at eksperimentere med de 7 forskellige vibrationsmuligheder, mens du giver slip på stress og jag og lader orgasmerne rulle ind over dig. iRipples krumning gør den desuden ideel til skøn G-punkts stimulation.

Se mere / Køb Doc Johnson iVibe Select iRipple Vibrator her
Toy Joy Magnum Opus Thruster Sex Maskine Toy Joy Magnum Opus Thruster Sex Maskine

Tænder du på kinky sexmaskiner, men drømmer du om en mere kompakt én af slagsen? Så kan du nyde lange, dybe stød med den håndholdte sexmaskine, Magnum Opus Thruster, der efterligner en mands bevægelser. Magnum Opus Thruster ligner en klassisk dildo vibrator, men med et enkelt tryk på knappen, trænger den lækre dildo pludselig optil 9 cm længere ind og stimulerer dig med sine pirrende ind- og ud bevægelser i 3 hastigheder.

Se mere / Køb Toy Joy Magnum Opus Thruster Sex Maskine her
Uprize Rock Hard AutoErect Fjernbetjent Dildo 20 cm Uprize Rock Hard AutoErect Fjernbetjent Dildo 20 cm

Vil du have en stor og fyldig dildo med et enkelt tryk på knappen? Så prøv Uprize Rock Hard AutoErect Dildo. Du bestemmer, hvornår dildoen skal stå ret og rør. Tryk blot på fjernbetjeningen, og se den store dildo rejse sig i sin fulde, potente størrelse takket være den patenterede AutoErect teknologi. Sæt sugekoppen fast, tænd for vibrationerne og få en fræk oplevelse alene eller sammen med din partner. Kan også bruges i harness til kinky strap-on sex.

Se mere / Køb Uprize Rock Hard AutoErect Fjernbetjent Dildo 20 cm her
Fun Factory Stronic Real Dildo Pulsator Fun Factory Stronic Real Dildo Pulsator

Med Stronic Real Dildo Pulsator har Fun Factory skabt den perfekte lege kammerat til en orgasmefyldt og realistisk solo stund. Udover almindelige vibrationer efterligner den unikke og innovative, patenterede Stronic teknologi en mands stødende og pulserende bevægelser, for at skabe den mest naturtro dildo oplevelse. Eksperimentér dig gennem de 10 variationsmuligheder alene, eller invitér din partner med i legen og lad dig forkæle. Anatomisk udformning med markeret penishoved og passende længde og fylde, som den ægte vare.

Se mere / Køb Fun Factory Stronic Real Dildo Pulsator her
Fun Factory Stronic G Dildo Pulsator Fun Factory Stronic G Dildo Pulsator

Med G Dildo Pulsator har Fun Factory skabt en version af den populære Stronic, som er særligt målrettet dit G-punkt. Udover almindelige vibrationer efterligner den unikke og innovative Stronic teknologi en mands stødende og pulserende bevægelser, for at skabe den mest realistiske dildo oplevelse. Eksperimentér dig gennem de 10 variationsmuligheder alene, eller invitér din partner med i legen og lad dig forkæle. Den håndfri funktion gør det muligt at kombinere dildoen med f.eks. oralsex, klitorisvibrator eller hvad du ellers fantaserer om. Anatomisk og slank udformning, som er buet helt perfekt for at ramme dit G-punkt og give dig kraftfulde orgasmer.

Se mere / Køb Fun Factory Stronic G Dildo Pulsator her
Fun Factory Wicked Wings Rabbit Vibrator Fun Factory Wicked Wings Rabbit Vibrator

Wicked Wings er en effektiv og uhøjtidelig rabbit vibrator fra Fun Factory. Det skønne design med semi realistisk penishoved og vinger sikrer dig intens dobbelt stimulation både indvendigt og på klitoris. Vibratoren har 6 forskellige vibrations mønstre og 4 hastigheder, og du kan endda gemme din yndlings indstilling, så du altid kan finde tilbage til den igen. Vandtæt og bruger 2 x AAA batterier eller Fun Factory Hybrid Batteri Oplader Sæt (sælges separat). Fun Factory Hybrid Batteri Oplader Sæt er til dig der er træt af at skifte batterier i din Fun Factory vibrator. Så opgradér din Diva Dolphin G-Punkts Vibrator eller én af de andre Battery+ vibratorer fra Fun Factory med dette smarte Hybrid Batteri Oplader Sæt. Indeholder 2 stk. genopladelige AAA-batterier samt magnetisk Click'n'Charge USB-lader.

Se mere / Køb Fun Factory Wicked Wings Rabbit Vibrator her
Callie By Jopen Dual Massager Rabbit Vibrator Callie By Jopen Dual Massager Rabbit Vibrator

Man går aldrig galt i byen med flot design, og Callie by Jopen Dual Massageren er heller ingen undtagelse. Lad dig forføre af den intense dobbelt stimulation, når selve dildoen leverer pirrende vibrationer indvendigt, og den silkebløde klitoris vibrator forkæler dig udvendigt. Den flotte krystal knap i bunden af vibratoren sætter prikken over i'et, og med den kan du lege dig igennem de 7 vibrationsniveauer for optimal nydelse. Callie By Jopen fås også som Vibrating Wand Dildo Vibrator og som Klitoris Vibrator

Se mere / Køb Callie Dual Massager Rabbit Vibrator her
Coco de Mer Emmeline Internal Coco de Mer Emmeline Internal Opladelig Vibrator

Nå nye orgasmehøjder med den stilfulde og berømte Emmeline Internal vibrator fra Coco de Mer. Kendt fra filmen Fifty Shades of Grey Freed. Dildo vibrator, der er lige så effektiv, som den er elegant. Smukt timeglasform, dyb cacao-brun farve med kobber-detaljer og emballage med fokus på den mindste detalje giver en vibrator oplevelse ud over det sædvanlige. Fremstillet i silkeblød silikone, som gør den behagelig at indføre og bruge, men uden at gå på kompromis med den nødvendige hårdhed. Leg dig gennem de 5 vibrations variationer og multispeed hastigheder. Du bestemmer selv om du vil benytte det afrundede hoved til indre stimulering af dit G-punkt eller udvendigt til skønne klitoris orgasmer.

Se mere / Køb Coco de Mer Emmeline Internal her
Fun Factory Volta Fun Factory Volta Opladelig Klitoris Vibrator

Har du hede drømme om en ihærdig og utrættelig tunge mod din klitoris? Hvad med to tunger? Med klitoris vibratoren Volta har Fun Factory skabt dit nye yndlings sexlegetøj. Ikke bare én, men hele to lækre, lange silikonetunger kærtegner og pirrer dig, når du eksperimenterer dig gennem de mange vibrations variationer (6 mønstre og 6 hastigheder). Prøv også Volta på et par følsomme brystvorter eller til at stimulere hans skaft eller kugler mens du giver ham sit livs bedste blowjob.

Se mere / Køb Fun Factory Volta her
Fifty Shades Freed Come to Bed Rabbit Vibrator Fifty Shades Freed Come to Bed Rabbit Vibrator

Glæd dig til at få dobbelt så lækre orgasmer med den skønne Come to Bed Rabbit Vibrator fra Fifty Shades serien af sexlegetøj. Det lækre, ergonomiske skaft i silkeblødt silikone føles skønt mod dine intime dele og er holdt i en passende størrelse, hvor alle kan være med. Den buede spids sikrer dig samtidig dyb og tilfredsstillende G-punkts stimulation. Den søde, uskyldige silikone kanin udvendigt finder hurtigt din klitoris og sender dig i den 7. himmel.

Se mere / Køb Fifty Shades Freed Come to Bed Rabbit Vibrator her
We-Vibe Jive App-Styret G-Punkts Vibrator We-Vibe Jive App-Styret G-Punkts Vibrator

Nu kan du nyde de dybeste G-punkts orgasmer både ude og hjemme med den lækre og diskrete, app-styrede Jive vibrator fra populære We-Vibe. Den silkebløde silikone vibrator er designet som et ovalt æg, der nøje er tilpasset kvindes indre. Det finder og forkæler helt automatisk det særligt sensitive G-punkt og bringer dig i ekstase, ganske håndfrit! Når Jive er på plads, har du eller din partner fuld kontrol over de mange pirrende vibrations mønstre og hastigheder via We-Vibes gratis app til både Android og Iphone. I kan dermed lege i soveværelset, på restauranten eller i biografen. Ja, I kan endda nyde en intim stund, selvom I befinder jer i hver sin verdensdel. Afstand er ingen hindring for We-Vibe Jive. Se hele serien af sexlegetøj fra We-Vibe HER

Se mere / Køb We-Vibe Jive App-Styret G-Punkts Vibrator her
Fifty Shades Freed Its Divine Glas Dildo Fifty Shades Freed Its Divine Glas Dildo

Den smukke, sorte glas dildo har et spændende design med 6 kugler, som gradvist bliver større og mere udfordrende. It's Divine har desuden en lækker krumning, der gør den særligt velegnet til effektiv stimulering af G-punkt eller prostata.

Se mere / Køb Fifty Shades Freed Its Divine Glas Dildo her
We-Vibe Gala App-Styret Klitoris Vibrator We-Vibe Gala App-Styret Klitoris Vibrator

Giv dig selv eller din partner den helt store nydelses oplevelse og forkæl klitoris med effektive vibrationer fra We-Vibe Gala Klitoris Vibratoren. Med den ergonomiske og silkebløde silikone vibrator kan du pirre klitoris fra to sider med separate motorer i de to "ører", der kan styres individuelt. Du kan dermed nyde to vibrationsprogrammer på samme tid eller få dobbelt op med dit favorit program fra begge sider.

Se mere / Køb We-Vibe Gala App-Styret Klitoris Vibrator her
Magic Motion Heating Wand Magic Motion Heating Wand

Er du klar til at få helt nye, hede onani oplevelser? Med Magic Motion Heating Wand vibratoren bliver det ikke frækkere. Med et enkelt tryk på knappen varmes den lækre Heating Wand op til 42grader på under 2 minutter, og er dermed klar til flere timers pirrende nydelse indvendigt og udvendigt. Du kan pifte dine solo stunder op eller invitere din partner med i legen, uanset om i befinder jer i samme rum eller i hver sin verdensdel. Via den gratis Magic Motion app kan du nemlig lade din partner vide, når lysten melder sig, og så kan de stimulerende vibrationer styres fra begge smartphones. I kan også lade jeres yndlings musik, berøringer eller bevægelser bestemme vibrationernes hastighed og intensitet.

Se mere / Køb Magic Motion Heating Wand her
THE FEATHER SWAN OPLADELIG RABBIT VIBRATOR THE FEATHER SWAN OPLADELIG RABBIT VIBRATOR

Denne elegante Swan The Feather Swan Opladelig Rabbit Vibrator vil få dig til at blomstre af glæde. Den delikate klitoris stimulator giver bølger af dejlige nydelser, der transporterer de sensuelle vibrationer til din klitoris.

Se mere / Køb THE FEATHER SWAN OPLADELIG RABBIT VIBRATOR her
Fifty Shades Freed Deep Inside Klassisk Vibrator Fifty Shades Freed Deep Inside Klassisk Vibrator

Nu kan du endelig give efter for dine inderste lyster med den opladelige Deep Inside klassiske vibrator fra Fifty Shades Freed. Det eksklusive design i silkeblødt silikone med den bølgede overflade giver dig en ekstra instens stimulation, når du leger dig igennem de 3 hastigheder og 7 pirrende vibrations mønstre. Deep Inside vibratoren er desuden vandtæt for frække fornøjelser i badet, alene eller sammen med din partner.

Se mere / Køb Fifty Shades Freed Deep Inside Klassisk Vibrator her
Elvie Kegel App-styret Bækkenbundstræner Elvie Kegel App-styret Bækkenbundstræner

Den app-styrede Elvie Kegel bækkenbundstræner giver ny mening til udtrykket “personlig træner”. Få stærkere muskler, øget følsomhed og endnu bedre orgasmer ved træning af dit mest intime område. Den unikt udviklede app gør træningen til en leg og guider dig hele tiden til det bedste resultat.

Se mere / Køb Elvie Kegel App-styret Bækkenbundstræner her
Fifty Shades Freed Lavish Attention Klitoris og G-Punkts Vibrator Fifty Shades Freed Lavish Attention Klitoris og G-Punkts Vibrator

Nu kan du endelig få det bedste af to verdener og nyde både klitoris og G-punkts orgasmer med Lavish Attention Klitoris og G-Punkts Vibrator fra Fifty Shades Freed. Lad dig ikke narre af den diskrete og silkebløde ydre. Det gemmer på en yderst effektiv dobbelt vibrator, der forkæler dit hemmelige G-punkt og pirrer din klitoris på samme tid. Hvad mere kan man ønske sig?

Se mere / Køb Fifty Shades Freed Lavish Attention Klitoris og G-Punkts Vibrator her
King Cock Double Penetrator Dobbelt Dildo King Cock Double Penetrator Dobbelt Dildo

Drømmer du om at blive fyldt maksimalt ud i begge huller?
Med Double Penetrator dobbelt dildoen fra amerikanske King Cock er det nu muligt at gøre dine hedeste fantasier til virkelighed.

Se mere / Køb King Cock Double Penetrator Dobbelt Dildo her
Luxy 7 Luxy 7 - 19,5 cm

Denne transparente penisdildo har det virkelig i sig, for med sin buede form når den alle dine intime lystpunkter, for rigtigt at forkæle dig. Og også rent optisk er den ikke blot takket være de statelige testikler rigtigt iøjefaldende, men holder også stand mod de vildeste aktiviteter takket være sugekoppen.

Se mere / Køb Luxy 7 her
Thrusting Realistic Happy Rabbit Thrusting Realistic Happy Rabbit

Ergonomisk formet dildo med markeret penishoved stimulerer dit G-punkt i lækre stødende bevægelser, mens den bløde rabbit sender effektive vibrationer mod din klitoris.

Se mere / Køb Thrusting Realistic Happy Rabbit her
Happy Triple Curve Happy Rabbit Happy Triple Curve Happy Rabbit

Ergonomisk formet dildo med markeret penishoved stimulerer dit G-punkt i lækre stødende bevægelser, mens den bløde rabbit sender effektive vibrationer mod din klitoris, og perlekæden stimulerer dig i anus.

Se mere / Køb Happy Triple Curve Happy Rabbit her
Swan massage wand Swan Massage Wand

Med denne vidunderlige Wand fra Swan er du sikret stærke vibrationer og enorm nydelse. Swan - 100% Vandtæt Genopladelig Massage Wand er 23,4 cm lang og har en diameter på op til 5 cm er(der hvor den er bredest). Derfor vil du med sikkerhed ikke blive skuffet når du pakker denne lækre silikone wand som på mange måder er den perfekte Wand som kan bruges på både klitoris og resten af kroppen. Swan er et eksklusivt mærke, hvor alt er lavet i kvalitetssilikone og er noget af det bedste du kan finde på markedet. Se serien af Swan produkter her!

Se mere / Køb Swan massage wand her
Baseks Kraftig 10 Function Wand Vibrator Baseks Kraftig 10 Function Wand Vibrator

Med Baseks Kraftig 10 Function Wand Vibrator får du intens stimulation i diskret størrelse.
Lad dig ikke snyde af størrelsen, når du nyder denne vibrator fra Baseks. Leg dig hellere igennem de 10 pirrende vibrations indstillinger og lad din favorit tage dig til klimaks.
Det runde vibrator hoved har en fleksibel hals, der følger kroppens kurver, når du stimulerer det sensitive klitoris område.

Se mere / Køb Baseks Kraftig 10 Function Wand Vibrator her
WOWYES - I7 Magic Wand WOWYES - I7 Magic Wand

Elegant Vibrator med stort V! I7 fra WOWYES er ideel til dig som vil have et effektivt sexlegetøj som stråler af kvalitet.
I7 er udstyret med en dobbelt motor for ekstra nydelse. Der er derfor mulighed for direkte stimulation af klitoris eller normal vaginalt penetration.

Se mere / Køb WOWYES - I7 Magic Wand her
Fun Factory Mr Boss Dildo Vibrator Fun Factory Mr Boss Dildo Vibrator

Lad Mr. Boss bestemme og give dig kraftige orgasmer, hver gang. Lækker semi realistisk silikone vibrator med stimulerende vibrationer. Vandtæt og bruger 2 x AAA batterier eller Fun Factory Hybrid Batteri Oplader Sæt (sælges separat). Fun Factory Hybrid Batteri Oplader Sæt er til dig der er træt af at skifte batterier i din Fun Factory vibrator. Så opgradér din Darling Devilt eller én af de andre Battery+ vibratorer fra Fun Factory med dette smarte Hybrid Batteri Oplader Sæt. Indeholder 2 stk. genopladelige AAA-batterier samt magnetisk Click'n'Charge USB-lader.

Se mere / Køb Fun Factory Mr Boss Dildo Vibrator her
Diamond Lover Blue Diamond Lover Blue - 21 cm

Diamond Lover får kvindehjerter til at slå lidt hurtigere. Den starter med at forkæle dine skamlæber og klitoris med sit bløde penishoved for derefter, med sine tykke årer, at bringe din vagina i ekstase... Lavet af et herligt glidevenligt og meget bøjeligt jellymateriale. 21,5 cm lang, Ø 3,5 cm.

Se mere / Køb Diamond Lover Blue her
We-Vibe Nova Rabbit Vibrator We-Vibe Nova Rabbit Vibrator

Til forskel fra langt de fleste andre Rabbits og Pearldivers, der i dag findes, så kan man løbende justere Novas vibratorarm, der stimulerer klitoris. Det er en kæmpe fordel, og ret så væsentligt i forhold til at opnå den bedste og mest effektive form for stimulation. Til stor fornøjelse kan man rent faktisk også dreje Nova en omgang, så vibrator-armen kan benyttes til pirring af anus – og/eller bruges som vibrerende buttplug, mens G-punktet samtidig stimuleres.

Se mere / Køb We-Vibe Nova Rabbit Vibrator her
We-Vibe Wish - Genopladelig Klitoris Vibrator We-Vibe Wish - Genopladelig Klitoris Vibrator

We-Vibe Wish er en klitoris vibrator du kan genoplade og nyde igen og igen. Vibratoren giver skønne stimuleringer til klitoris og spidsen af vibratoren kan også stimulere alle de ergonomiske steder på kroppen som du ønsker. We-Vibe Wish tilbyder en eksklusiv PowerPulse teknologi, som du kan mærke ved at den har en helt ny vibrationsfornemmelse, der føles som bølger af nydelse. Som ekstra gevinst, kan du også forbinde We-Vibe Wish med APP'en We-connect, hvor du kan oprette dine egne brugerdefinerede vibrationer. Du kan også vælge at få din partner til at kontrollere vibrationerne - endda fra den anden ende af jorden. 

Se mere / Køb We-Vibe Wish her
We-Vibe Rave G-punkts Vibrator We-Vibe Rave G-punkts Vibrator

Vil du gerne have intens stimulation af dit G-punkt og derved opnå et mere sanseligt klimaks, er We-Vibe Rave G-punkts vibratoren helt perfekt. Vibratoren er ergonomisk udformet og designet med en let bue, der rammer G-punktet helt rigtigt. Den kraftige, dog støjsvage motor kombineret med det silkebløde materiale giver dig en lækker og eksklusiv oplevelse.

Se mere / Køb We-Vibe Rave G-punkts Vibrator her
We-Vibe - Bloom vibrerende elskovskugler We-Vibe - Bloom vibrerende elskovskugler

De nye Bloom vibrerende elskovskugler i silikone fra We-Vibe er ikke kun designet til at styrke dine bækkenbund, men også til at give dig bedre orgasmer! Bloom kuglerne har nemlig indbygget vibrator med mere end 10 forskellige og kraftfulde vibrationer, der kan styres via appen We-Connect. Kuglerne, der kommer i en fin koral farve, er designet i blød og hudsikker silikone. Bloom kommer med tre forskellige vægte på hhv. 10, 30 og 45 g, som kan udskiftes efter lyst og behov. På den måde kan du hele tiden styrke din bækkenbund mere og mere. Med We-Connect appen kan du skifte mellem forskellige vibrationsmønstre eller designe dit helt eget fra bunden. Bloom kuglerne er 100% vandtætte, så du kan tage træningen og nydelserne med i bad eller sågar i havet! Kuglerne er designet efter "whisper quiet" konceptet, hvilket betyder, at de er enormt lydløse. Tag dem evt. i til en aften ude i byen og lad din partner styre vibrationerne!

Se mere / Køb We-Vibe - Bloom vibrerende elskovskugler her
We-Vibe Ditto Vibrerende Anal Plug We-Vibe Ditto Vibrerende Anal Plug

We-Vibe Ditto er en elegant og luksuriøs starter anal plug til både mænd og kvinder. Pluggen er ergonomisk udformet og yderst pirrende og behagelig at bære. Med hele 10 standard vibrations programmer samt mulighed for at skræddersy egne mønstre via den gratis We-Connect App.

Se mere / Køb We-Vibe Ditto Vibrerende Anal Plug her
SenseVibe Opladelig Rabbit Vibrator SenseVibe Opladelig Rabbit Vibrator

Når din rabbit vibrator skal være noget ud over det sædvanlige, er SenseVibe fra SenseMax det helt rette valg. Med den får du et elegant, moderne design, samtidig med den kendte og elskede rabbit dobbeltstimulering. Lad den ene ende af den ergonomisk formede vibrator glide op og ramme dit G-punkt, mens den anden pirrer klitoris, til du når et eksplosivt og intenst klimaks af dobbeltorgasme.

Se mere / Køb SenseVibe her
FUN TOYS GPLUG – BUTTPLUG FUN TOYS GPLUG – BUTTPLUG

Gplug er en opladelig buttplug, der kan fås i to forskellige størrelser. Den lille – Gplug Small – er den mindste opladelige buttplug på markedet, og samtidig den størrelse der er mest populær, når det kommer til analt sexlegetøj. Ud over at Gplug’ens vibrationer kan reguleres i bunden af buttplug’en, kan du også bruge Gring - fingervibrator. Gring er en fingervibrator, som også har den funktion at den kan bruges som fjernbetjening til andet legetøj fra funtoys.

Se mere / Køb FUN TOYS GPLUG – BUTTPLUG her
Crave Vesper Mini Vibrator Crave Vesper Mini klitoris Vibrator

Vesper er en elegant mini vibrator fra Crave, der giver dig en skøn stimulering af klitoris. Den er dog ikke kun en slank diskret mini vibrator, men også en elegant og smuk halskæde, der kan friske ethvert outfit op. Vesper er fremstillet i rustfrit stål og er tilgængelig i tre forskellige farver: sølv, rosa guld eller forgyldt med 24-karat guld. Den har et rundt slankt look, med en spids snude, der er designet til at give en optimal stimulering af klitoris. Vibratoren bliver opladt med et medfølgende USB kabel, så du altid kan få den ladet op, så den er klar til brug.

Se mere / Køb Crave Vesper Mini Vibrator her
B3 Onye Vibrator, pink B3 Onye Vibrator, pink

B3 Onye Vibrator er både en fryd for øjet og for kroppen. Vibratoren kommer i en eksklusiv gaveæske og med det flotte design gør den sig godt som en gave til den du holder af. Onye Vibrator er omhyggeligt udformet af phthalat-fri plast, hygiejnisk rustfrit stål og ikke-porøs silikone. Onye har otte forskellige former for vibrationer: 3 hastigheder, fra blid til intens, og 5 mønstre af pulseringer for en række behagelige oplevelser!

Tidens kvinder har testet vibratoren, hvor den fik 5 stjerner ud af 5 mulige.

Se mere / Køb B3 Onye Vibrator, pink her
Juicy Jewels Precious Pink Dildo Vibrator Juicy Jewels Precious Pink Dildo Vibrator

Diamanter og juveler er skønne, men Juicy Jewels er endnu bedre! Specielt når der er tale om denne Precious Pink dildo vibrator. Den bløde og bøjelige dildo vibrator stimulerer dig indvendigt med pirrende, trinløse vibrationer og fremkalder de dybeste orgasmer, du ikke anede, du gemte på.

Se mere / Køb Juicy Jewels Precious Pink Dildo Vibrator her
bwild Deluxe Bunny Blue Lagoon bwild Deluxe Bunny Blue Lagoon

Bwild Deluxe Bunny har dobbelt motorer og 6-funktioner for maksimal nydelse. Vandtæt og fremstillet af silkeblød silikone, akslens unikt kurvede hoved vil fylde de sweet spot du ønsker, mens bunnys fløjlsagtig glatte kildrene ører og præcise næse vil drive dig vildt. - Fås i flere farver - Se flere produkter fra B-Swish HER!

Se mere / Køb bwild Deluxe Bunny Blue Lagoon her
Sinful Opladelig Mini Magic Wand Sinful Opladelig Mini Magic Wand

Den lækre opladelige Mini Magic Wand fra Sinful er et af de bedste beviser på, at det ikke altid er størrelsen, det kommer an på. Benyt den til fræk solo hygge eller invitér din partner med i legen. Selvom wanden er udviklet til klitoris stimulering, kan den naturligvis bruges overalt på kroppen til både pirrende forspil og effektiv massage af ømme muskler. Se hele serien af Sinful produkter her!

Se mere / Køb Sinful Mini Magic Wand her
Fun Factory LAYA II Klitoris Vibrator Fun Factory LAYA II Klitoris Vibrator

Leder du efter en kraftfuld og effektiv klitoris vibrator, der med sikkerhed kan bringe dig til klimaks hver eneste gang, du bruger den? Så prøv Fun Factory LAYA II. Vibratoren er en ny og forbedret udgave af den populære og verdenskendte Fun Factory LAYAspot. Den nye udgave stimulerer dig med endnu kraftigere vibrationer og er desuden genopladelig, så du kan bruge den igen og igen og igen. LAYA II har et ergonomisk design, så du nemt kan placere den lige der, hvor det føles allerbedst.

Se mere / Køb Fun Factory LAYA II Klitoris Vibrator her
Fun Factory Stronic Drei Dildo Pulsator Candy Rose Fun Factory Stronic Drei Dildo Pulsator Candy Rose

Ønsker du dig en feminin men effektiv dildo vibrator, så er Fun Factory Stronic Drei Dildo Pulsator i Candy Rose perfekt til dig. Dildoen har en rillet overflade, som vil pirre og forkæle dig indvendigt, samt en forhøjninger ved roden, der stimulerer omkring din skedeindgang eller fungerer som stopper ved fræk anal leg. Stronic Drei er 3. generation af af vibratorer fra Fun Factory, der bevæger sig frem og tilbage i stødende bevægelser, ligesom en rigtig mand.

Se mere / Køb Fun Factory Stronic Drei her
TENGA IROHA MINAMO - Genopladelig Vibrator TENGA IROHA MINAMO

Tenga Iroha Minamo er en æstetisk smuk vibrator, der designmæssigt er inspireret af havets bløde bølgeskvulp – både udseendemæssigt og de bølgende vibrationsmønstre.

Se mere / Køb IROHA MINAMO her
Dorcel - Orgasmic Rabbit vibrator Gold Dorcel - Orgasmic Rabbit vibrator Gold

Denne klassiske kanin er perfekt til dig, der ikke kan få nok af ultimativ stimulering af hele skeden, g-punkt, samt klitoris. Den gyldne frækkert er en klassisk rabbit vibrator, med et bredt hovede, roterende perler, samt vibrerende klitorispirrer, der kun kan sende dig et sted hen - til orgasme himlen.

Se mere / Køb Dorcel Orgasmic Rabbit vibrator Gold her
TENGA IROHA YUKI - klitoris Vibrator TENGA IROHA YUKI

Hvis du virkelig vil have noget lækkert og eksklusivt, så er Tenga Iroha Yuki Klitoris Vibrator den helt rigtige vibrator for dig. Iroha er nemlig både elegant, stilfuld, opladelig og vandtæt. I 2013 vandt Tenga en Erotixxx Award for deres serie af Iroha-vibratorer, der blev kåret som de bedste produkter til kvinder. Iroha Yuki er skabt til kvinder af kvinder, og hvor mange klitoris vibratorer er lavet i hårde materialer, er Iroha Yuki lavet i blød silikone, der nærmest føles som en fast gele, der er betrukket med en fløjlsblød overflade. Resultatet er en virkelig lækker og eksklusiv klitoris vibrator. Tenga Iroha Yuki kan både bruges alene og sammen med en partner. Den har den egenskab, at du ud over klitoris stimulation også kan føre den yderste spids ind, enten vaginalt eller analt. Iroha er vandtæt og du kan derfor også nyde den under bruseren.

Se mere / Køb IROHA YUKI her
Vibe Couture Rabbit Skater Vibrator Vibe Couture Rabbit Skater Vibrator

Hvorfor vælge, når du kan få det bedste af flere verdener med Rabbit Skater vibratoren fra Vibe Couture? Den ergonomisk formede dildo i super blødt dobbelt silikone, med markeret penishoved og rillet tekstur, rammer perfekt mod dit G-punkt og pirrer dig indvendigt. Som noget helt særligt tilbyder Rabbit Skater stimulering i stødende frem-og-tilbage bevægelser, præcis som en rigtig mand. Vel at mærke en mand, som med garanti ikke kører træt, før du er fuldt tilfredsstillet.

Se mere / Køb Vibe Couture Rabbit Skater Vibrator her
Marc Dorcel Real Vibration 22 cm Dildo/Vibrator Marc Dorcel Real Vibration 22 cm Dildo/Vibrator

Opgrader din dildo vibrator til Marc Dorcel Real Vibration M og få 22 cm ren nydelse. Du får et lækkert, stilrent design med silkeglat overflade, med antydningen af et penishoved og sensuelle bølger på skaftet for ekstra nydelse. Kombineret med de 7 pirrende vibrationsniveauer er der et eksplosivt klimaks i vente.

Se mere / Køb Marc Dorcel Real Vibration Dildo/Vibrator her
Nexus G-Rider – G-Punkts Vibrator Nexus G-Rider – G-Punkts Vibrator

Nexus G-rider er en helt speciel G-punkts vibrator, som er designet korrekt efter kvindens vagina, på den måde opnår man større nydelse ved dette produkt. Den har en meget blød overflade og så er silikone kvaliteten meget høj. Der hvor den skiller sig ud fra andre er, at den har 5 forskellige vibrationsmønstre, og så kan man bruge den siddene eller hvor man "rider" den, så man stimulere G-punktet.

Se mere / Køb Nexus G-Rider – G-Punkts Vibrator her
The Rabbit Wand Vibrator The Rabbit Wand Vibrator

Svært ved at vælge? Så prøv denne effektive hybrid mellem de 2 mest populære vibrator typer i verden. Nyd et væld af frække muligheder med The Rabbit Wand, som både er en Magic Wand og Rabbit Vibrator i ét og samme produkt. Du vil elske de dybe, rumlende vibrationer fra den klassiske Wand og finde dem yderst nyttige til både udvendig og indvendig stimulation. Samtidig vil den ivrige lille Rabbit med knurhår tage sig ekstra kærligt af din klitoris.

Se mere / Køb The Rabbit Wand Vibrator her
Swan Love Rabbit Vibrator Swan Love Rabbit Vibrator

Det vil med garanti blive kærlighed ved første klik med denne fantastiske Love – Rabbit Vibrator fra Swan, for når du tænder for allerførste gang, vil den præcist og kraftfuldt give dig vidunderlig stimulering alle de rigtige steder. Love har ergonomisk form og et knæk foroven, som bevirker, at den kan ramme dit g-punkt og give det guddommelig massage, når den roterer på den måde, du har valgt. Den øverste knap på betjeningspanelet foran for neden på Love styrer rotationerne. Love er også udstyret med en klitorisvibrator. Den rammer præcist på din klitoris, når Love er helt i bund. Det er på den nederste knap på betjeningspanelet, du vælger mellem vibrationsmønstrene.

Se mere / Køb Swan Love Rabbit Vibrator her
FETISH FANTASY TRANSPORTABEL SEX-MASKINE Pipedream - TRANSPORTABEL SEX-MASKINE

Med Fetish Fantasy Transportabel Sex-Maskine skal du kun koncentrere dig om én ting – at tage imod maskinens ophidsende bevægelser. Du kan vælge imellem to slags dildoer, og når du har sat den, du ønsker fast på maskinen, er det blot at sætte stikkontakten i. Du styrer bevægelsernes tempo ved hjælp af den ligeledes medfølgende dildo-vibrator, som altså både fungerer som vibrator og fjernbetjening.

Se mere / Køb FETISH FANTASY TRANSPORTABEL SEX-MASKINE her
Lovense Nora Rabbit Vibrator Lovense Nora Rabbit Vibrator (App Styret)

Lovense Nora Bluetooth Rabbit Vibrator kan bruges både til sololeg og sammen med en partner. Den er et rigtig godt valg til jer, hvor den ene ofte er på farten, da den også kan fjernstyres via din og din partners smartphone. Lovense Nora kan også tilsluttes masturbatoren Max fra samme serie. De to produkter kan så "tale sammen" via jeres mobiltelefoner, hvor end i verden I er. Når I har tilsluttet jeres respektive legetøj gennem app'en, vil legetøjet registrere de bevægelser i laver, mens I bruger det og overføre de bevægelser til det andet legetøj. Hvis du f.eks. bevæger rabbitten hurtigt frem og tilbage, vil han kunne mærke den bevægelse indvendigt i sleevet på Max og vice versa.

Se mere / Køb Lovense Nora Rabbit Vibrator her
LELO Mona Wave Dual-action G-punkts Vibrator LELO Mona Wave Dual-action G-punkts Vibrator

LELO Mona Wave er en videreudvikling af den populære LELO Mona 2 Opladelig G-punkts Vibrator, som er ideel til pirrende G-punkts stimulation. Som den første af sin slags i verden, forkæler LELO Mona Wave både med dejlige vibrationer og med blide, bølgende bevægelser, som masserer op imod dit G-punkt. Monas bevægelser efterligner de ‘kom her hen-bevægelser’ mange bruger til G-punkt stimulation og som kan give dybe og intense G-punkts orgasmer. Se flere vibratorer fra LELO HER

Se mere / Køb LELO Mona Wave Dual-action G-punkts Vibrator her
OhMiBod Lovelife Krush Bækkenbundstræner OhMiBod Lovelife Krush Bækkenbundstræner

OhMiBod Lovelife Krush er en bækkenbundstræner, der både træner din bækkenbund, men også giver dig masser af lystfuld nydelse. Krush har en indbygget sensor, der registrerer styrken i dine bækkenbundsmuskler og udarbejder individuelle træningsprogrammer derefter. Den tilsluttes via Bluetooth på din mobiltelefon, og så får du programmer til både træning og mere frække lege. Krush har vundet den prestigefyldte pris som "Årets bedste digitale sundhedsprodukt" på verdens største teknologimesse CES. Træningen vil øge din følsomhed i skeden og samtidig hjælpe dig med at opnå bedre og mere tilfredsstillende sex. Se andre bækkenbundskugler HER

Se mere / Køb OhMiBod Lovelife Krush Bækkenbundstræner her
Satisfyer Pro Penguin2 Klitoris Stimulator Satisfyer Pro Penguin2 Klitoris Stimulator

Få en sjov og anderledes intens onanioplevelse med den farvestrålende Satisfyer Pro Penguin Stimulator. Den unikt udviklede stimulator pirrer og tilfredsstiller klitoris udelukkende ved hjælp af pulserende svingninger og trykbølger. Den revolutionerende teknologi giver dig ekstra dybe orgasmer, uden direkte berøring. En helt særlig intens følelse. - Se flere produkter fra Satisfyer HER!

Se mere / Køb Satisfyer Pro Penguin2 Klitoris Stimulator her
Bodywand 360 Spinning Head Magic Wand Bodywand 360 Spinning Head Magic Wand

Bodywand 360 er en unik vibrator med et roterende hoved, der både fungerer som en magic wand og som en oralsex simulator.
Sqweel er en anden form for oralsex stimulator, og nok den mest kendte.

Se mere / Køb Bodywand 360 Spinning Head Magic Wand her
LELO ORA 2 ORALSEX STIMULATOR LELO ORA 2 ORALSEX STIMULATOR

LELO Ora 2 er en ny og forbedret udgave af den eksklusive oralsex stimulator Ora fra LELO, som simulerer en blød tunge. Ora 2 er udstyret med en lille rund knob, som skal imitere en tunge, der med sine pulserende og sensitive bevægelser masserer din klitoris og det erogene zone rundt om. Ora 2 har en lidt bredere tunge end sin forgænger og den giver derfor en endnu blødere følelse og en endnu mere intens stimulering.

Se mere / Køb LELO ORA 2 her
JIMMY JANE FORM 2 LUXURY EDITION KLITORIS-VIBRATOR JIMMY JANE FORM 2 LUXURY EDITION KLITORIS-VIBRATOR

Er kendt og elsket af kvinder overalt i verden, og denne eksklusive udgave med 24 karat guld i bunden vil tilfredsstille alle dine sanser. Den er udformet med to ”ører”, der har hver deres kraftige og lydsvage vibrator. Den stimulerer derfor klitoris på en måde, som du ikke vil kunne med en almindelig klitorisvibrator, og du er garanteret orgasmer, som du ikke har oplevet dem før. Ørerne er justérbare, så du selv kan bestemme, hvor kraftigt de skal presse omkring klitoris. Dertil kommer det enkle og lækre betjeningspanel, der lader dig veksle mellem tre forskellige vibrationsniveauer. FORM 2 er vandtæt og derfor også oplagt at bruge i badet, hvis du trænger til en lækker afveksling fra håndbruseren.

Se mere / Køb FORM2 her
Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo

Doc Johnson Dick Rambone er en af de største dildoer du kan få. Den ekstra store dildo har en realistisk udformning, der ligner 'den ægte vare'. Dick Rambone har en sugekop i bunden så den kan sættes fast på jævne, hårde overflader og nydes håndfrit. Se andre (lidt mindre) realistiske dildoer HER

Se mere / Køb Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo her
Master Cock The Black Destroyer Master Cock The Black Destroyer

Tør du indrømme, at du vil have det større end stor? Hvis ja, så er The Black Destroyer fra Master Cock lige noget for dig. The Black Destroyer har en diameter på 7,1 cm, og en fuld længde på hele 42 cm, hvoraf de 33 cm kan indføres.

Se mere / Køb Master Cock The Black Destroyer her
Queeny Love Giant LoverMagic Motion Eidolon Queeny Love Giant Lover

Dem, som mener størrelsen ikke betyder noget, har helt sikkert ikke leget med Giant Lover fra Queeny Love. Med sine 33 cm og en diameter på 7 cm er den imponerende og ultra potente vibrerende dildo som skabt til dig, der vil fyldes maksimalt ud.

Se mere / Køb Queeny Love Giant Lover her
Rocks Off Ignition klitoris vibrator Rocks Off Ignition klitoris vibrator

Uanset om du vil tirre din partner med frække vibrationer over hele kroppen eller intensivere dit eget klimaks, så er Rocks Off Ignition Opladelig Vibrator et hit. Den lille bullet vibrator har en kraftig motor og er perfekt til at give dig ydre stimulation. Placer vibratoren der, hvor det føles allerbedst og giv dig hen til den intense nydelse. Vibratoren har 10 forskellige vibrationer og styres let via knappen i bunden. Den er vandtæt, så den kan bruges i badet. Se andre vibratorer fra Rocks Off HER

Se mere / Køb Rocks Off Ignition klitoris vibrator her
Durex Intense Real Pleasure Vibrator Durex Intense Real Pleasure Vibrator

Intense Real Pleasure vibratoren lever i den grad op til sit navn. Kraftfulde og justerbare vibrationer til hende for optimal og målrettet stimulation lige, hvor hun ønsker det. Vibratoren kan udover at bruges indvendigt også forkæle klitoris eller pirre ham under forspillet.

Se mere / Køb Durex Intense Real Pleasure Vibrator her
Max Passion Kariba G-punkts Glas Dildo Max Passion Kariba G-punkts Glas Dildo

Max Passion Kariba G-punkts Glas Dildo erfremstillet i splintfri glas. Eksklusivt og frækt design i gennemsigtig lyslilla. Dildoens krummede form er god til stimulation af G-punktet. Du kan varme dildoen op eller køle den ned for endnu frækkere oplevelser. Se flere Glas Dildoer HER

Se mere / Køb Max Passion Kariba G-punkts Glas Dildo her
Tantus Realdoe Slim Realistisk Strap-on Tantus Realdoe Slim Realistisk Strap-on

Tantus Realdoe Slim er en harness-fri strap-on, I begge to kan nyde. Det smalle design gør den ideel til jer, som ønsker realistisk stimulation, der ikke er for fyldig. Med Realdoe Slim får I en lækker strap-on dildo uden stropper, som giveren holder oppe med sine bækkenbundsmuskler. På den måde opnår hun pirrende stimulation, samtidig med at også modtageren stimuleres.

Se mere / Køb Tantus Realdoe Slim Realistisk Strap-on her
The Hammer Pulserende Rabbit Vibrator The Hammer Pulserende Rabbit Vibrator

The Hammer er en pulserende rabbit vibrator til dig, der ønsker ekstra intens stimulation. Spidsen af the Hammer kan bevæge sig op og ned i pulserende bevægelser, der efterligner følelsen af at være sammen med en mand. Samtidig stimulerer de to kaninører klitoris med intense vibrationer for endnu større nydelse. Med 3 pulserende hastigheder og 7 vibrationsprogrammer er The Hammer et meget pirrende bekendtskab.

Se mere / Køb The Hammer Pulserende Rabbit Vibrator her
CalExotics Anal Climaxer Fjernstyret Butt Plug CalExotics Anal Climaxer Fjernstyret Butt Plug

Læn dig tilbage og nyd stærke anale orgasmer, eller overlad kontrollen til din partner med den fjernstyrede Anal Climaxer Butt Plug fra amerikanske Calexotics. Den lækre, medium størrelse plug er lavet i fleksibelt og hudvenligt silikone, som sikrer, at den er nem at indføre og behagelig at benytte, selv ved lang tids leg.. Se andre butt plugs og andet anal legetøj HER

Se mere / Køb CalExotics Anal Climaxer Fjernstyret Butt Plug her
Nexus G-play Anal Vibrator Nexus G-play Anal Vibrator

Anatomisk korrekt udformet anal vibrator, ideel til både mænd og kvinder. Nexus G-play har en blød overflade, og dens vibration er intens og kraftig. Nexus G-Play er ideel til førstegangs brugeren eller den let øvede. Se andre butt plugs og andet anal legetøjHER

Se mere / Køb Nexus G-play Anal Vibrator her
Sinful opladelig Rabbit Vibrator Sinful opladelig Rabbit Vibrator

Sinful Opladelig Rabbit Vibrator er en fyldig og kraftfuld vibrator for dig, der ønsker ekstra stimulation.
Rabbit vibratoren er et meget orgasmefyldt bekendtskab, fordi den både stimulerer klitoris og samtidig pirrer g-punktet med sine indvendige rotationer. Se flere produkter fra Sinful her

Se mere / Køb Sinful opladelig Rabbit Vibrator her
TIGER G5 Black Line - Fun Factory TIGER G5 Black Line - Fun Factory

Tiger Black Line fra Fun Factory er lavet i silikone og dette materiale gør dildoen bøjelig og blød at røre ved. Forhøjningen på dildoen gør at den stimulerer flere punkter og dette, samt vibratorens 9 forskellige vibrationsniveauer øger intensiteten. Den rillede silikone gør at det føles ægte, og med glidecreme bliver oplevelsen ekstra god.

Se mere / Køb TIGER her
Magic Motion Eidolon Magic Motion Eidolon

Med Magic Motion Eidolon kan du tage kontrollen over din partners orgasmer derhjemme, eller nyd fræk leg ude i offentligheden, med den app-styrede Eidolon. Lækker silikone vibrator som kan stimulere både G-punkt og klitoris, samtidig eller hver for sig. Eidolon Styres via gratis Magic Motion app, som er kompatibel med både Android og iOS. Se flere produkter fra Magic Motion her

Se mere / Køb Magic Motion Eidolon her
JAVIDA - Vibe with Clit Stimulator JAVIDA - Vibe with Clit Stimulator

JAVIDA er en lidt anderledes "rabbit vibrator"

Se mere / Køb JAVIDA her
OVO F8 OVO F8 KLASSISK LUKSUS SILIKONE VIBRATOR

OVO F8 har et ultra moderne og feminin design. Den elegante form vil give dig en dejlig stimulerende oplevelse. Den har 5 forskellige vibrationsmønster, som du nemt kommer igennem med de enkle touch-knapper. Se flere produkter fra OVO her

Se mere / Køb OVO F8 her
LOVEBOTZ SADDLE DELUXE – SEXMASKINE LOVEBOTZ SADDLE DELUXE 2 – SEXMASKINE

Saddle Deluxe er sexmaskinen til dig, der ikke stilles tilfreds med det næstbedste. Denne skønne kreation fra LoveBotz sørger for at stimulere og forkæle dig både udvendig og indvendigt, så du får en nydelsesrejse, som du aldrig har oplevet før. Som navnet kunne antyde, tager Saddle Deluxe form af en saddel, og du sidder derfor skønt på den, samtidigt med at den påsatte dildo også trænger helt rigtigt op.

Se mere / Køb LOVEBOTZ SADDLE DELUXE her
SexFlesh Both Ways Ben Sexdukke SexFlesh Both Ways Ben Sexdukke

Led ikke længere efter den perfekte mand! Both Ways Ben Sexdukken har det hele uanset hvad du er i humør til. Nyd hans imponerende 20 cm fyldige penis. Dildoens flerlagede, fleksible kerne giver en realistisk og fast fornemmelse, samtidig med at den gør det muligt for dig, at justere dildoen så den rammer dine mest nydelsesfulde steder spot on. Du (mand) kan også trænge ind i hans stramme, villige anus, som har rillet indvendig struktur for en naturlig oplevelse med ekstra stimulering. Det særligt udviklede SexFlesh TPR materiale er lækkert at røre ved og forstærker følelsen af “den ægte vare”. Læg den flade base på en seng eller et bord, påfør lidt vandbaseret glidecreme og gør dig klar til at tage eller blive taget. Both Ways Ben kan opfylde alle dine fantasier.

Se mere / Køb SexFlesh Both Ways Ben Sexdukke her
Pipedream Fuck Me Silly Dude Pipedream Fuck Me Silly Dude

Pipedream Fuck Me Silly Dude er et realistisk onaniprodukt til dig, som ønsker følelsen af en rigtig mand. Fuck Me Silly Dude har en veltrænet overkrop med tydelige mavemusker samt en fyldig og fast penis, som sikrer dig meget naturtro stimulation. Penissen er 20 cm lang og 4,6 cm bred, hvilket gør den velegnet til dig, som allerede har erfaring med sexlegetøj. Både Fuck Me Silly Dudes penis og hans testikler har en fast kerne og en blød, lækker overflade, som føles meget som ‘den ægte vare’.

Se mere / Køb Pipedream Fuck Me Silly Dude her
Pipedream Fuck Me Silly Man Pipedream Fuck Me Silly Man

Drømmer du om den ultimative ridetur på den perfekte mand? Din drømmemand her har en imponerende potent erektion, samt en indbydende og veltrænet sixpack og lækker, fast bagdel. Lad hans imponerende potente erektion fylde dig godt ud når du sænker vagina eller anus ned over de 20 dejlige cm.

Se mere / Køb Pipedream Fuck Me Silly Man her
Rockin' Chair Sex Stol Rockin' Chair Sex Stol

Er du klar til dit livs ridetur? Sæt dig på den vibrerende Rockin' Chair sexstol og få optimal nydelse og lækre klitoris orgasmer. Intensiteten styres nemt via fjernbetjeningen.

Se mere / Køb Rockin' Chair Sex Stol her
Bedre Orgasmer Bedre Orgasmer

Der findes et utal af sprays og stimulerende sex gels, som kan gøre dine orgasmer og erotiske oplevelser endnu bedre.
Ønsker du fx øget følsomhed, kølende eller varmende pirring omkring klitoris, har vi et stort udvalg af stimulerende sprays og sex gel. Du finder også spray og gel til anal brug, som kan være med til at gøre den anale stimulation mere behagelig og mere glidende.

Se mere / Køb produkter til at opnå Bedre Orgasmer her
RFSU Lyst & Energi tabl. RFSU Lyst & Energi tabl. for kvinder

Få mere lyst - Lyst & Energi Kvinde er et kosttilskud udviklet specielt til en kvindes helbred og velbefindende. Lyst & Energi indeholder aminosyrerne L-Arginin og L-citrullin og forskellige vitaminer og mineraler såsom magnesium, C-vitamin, E, B6, B2, B12 og niacin.

Se mere / Køb RFSU Lyst & Energi tabl. her
Australian Bodycare intimpleje Australian Bodycare intimpleje

Australian Bodycare har udviklet en række produkter med ægte australsk tea tree oil, der har været kendt og elsket for sine unikke egenskaber gennem årtusinder. Plejeserien holder dine intime områder sunde og friske ved at være bakteriedræbende og genoprette den naturlige bakterieflora.

Se mere / Køb Australian Bodycare intimpleje her
System JO System JO

Siden 2003 har System JO lavet nogle af de allerbedste glidecremer og intimpleje produkter på markedet.
Amerikanske System JO bruger kun de fineste ingredienser af den højeste kvalitet i deres testvindende og populære produkter..

Se mere / Køb System JO her
Intimate Earth Intimate Earth

Intimate Organics er en serie af glidecremer, rengøringssprays, massageolier og andre flydende produkter som kan være med til at gøre dit sexliv bedre og sundere. Produkterne som Intimate Organics fremstiller, er baseret på at det skal være høj kvalitet uden syntetiske og kemiske ingredienser. Derfor er alle produkterne i denne kategori allergi- og hudvenlige. De er parabenfri og indeholder ingen potentielt skadelige ingredienser. De er udelukkende fremstillet af certificeret økologiske ekstrakter. Det gælder både de helt neutrale produkter og de produkter der er med smag og/eller duft..

Se mere / Køb Intimate Earth produkterne her
Durex Durex

Durex er en verdenskendte producenter af kondomer og glidecreme. MEN de laver også sexlegetøj, og andre stimulerende produkter.

Se mere / Køb Durex produkterne her
Rengøring af sexlegetøj Rengøring af sexlegetøj

Få den allerbedste og mest hygiejniske oplevelse hver gang, du leger med dit sexlegetøj. Rengøring af sexlegetøj er utroligt vigtigt, og med en af de mange sprays fra vores udvalg har det aldrig været nemmere.
Sexlegetøjsrengøring forlænger desuden også dit legetøjs levetid, så du har glæde af det i endnu længere tid.

Se mere / Køb produkter til rengøring af sexlegetøj her
Wavecare ultraviolet lys Wavecare ultraviolet lys

Dorrs Wavecare med avanceret ultraviolet lys er den bedste måde, du kan rengøre dit sexlegetøj på. Ultraviolet lys (UV-C) er en af de mest effektive sanerings metoder, der findes i dag.
Gennem den specifikke ultraviolette bølgelængde kan skadelige elementer som bakterier, patogener, eller forme, effektivt fjernes eller dræbes. Wavecare steriliserer og fjerner op til 99,9 % bakterier på dit sexlegetøj

Se mere / Køb Wavecare ultraviolet lys her
Ladies Night Spillet Ladies Night Spillet

Ladies night er et spil der gør pige aftenen ekstra sjov.
Hvor godt kender du dine veninder? Dette spil hjælper med at finde ud af det.
Ladies night gør en hyggelig aften til en uforglemmelig aften...

Se mere / Køb Ladies Night Spillet her
Erotisk Lingeri Erotisk Lingeri

Lingeri og Kostumer er ikke sexlegetøj, MEN det er rigtig godt til det frække forspil.
Føler du dig sig sexet og generelt godt tilpas, så kan du blive til meget mere af det frække og udfordrende i sengen.

Se mere / Køb Erotisk Lingeri her


  LIKE på Facebook DEL på Facebook