Guide - Sådan kommer i hinanden nært i et langdistanceforhold


FREMTIDEN BYDER PÅ BEDRE SEX I LANGDISTANCEFORHOLD

Vi har allerede produkter fra We-Vibe og de andre parvibratorer der kan fjernbetjenes med en app. MEN fremtiden byder på meget bedre og væsentlig mere raffinerede muligheder når det kommer til sex i langdistanceforhold. Læs med her, og bliv tændt på fremtiden.

Faktisk har sex over distancen været en mulighed i flere år. Således var We-Vibe de første der for alvor bragte distancesex inden for rækkevide for en almindelig pengepung med deres ikoniske app-styrede parvibrator der udover at kunne betjenes med appen over internettet også kan bruges under selve samlejet så begge parter kan få udbytte af vibrationerne.

Det startede en sand revolution inden for sexlegetøjsindustrien, og nu kommer så den næste bølge af fjernstyret sexlegetøj der tager mulighederne et skidt videre – en af dem kan allerede købes i flere webshop.


Teledildonics:

For i den ideelle verden skal begge parter jo have noget ud af det for at man kan tale om at det er en reel erstatning for sex i langdistanceforholdet og ikke bare et avanceret værktøj til forspil over distancen. Altså skal der være en mandlig og en kvindelig del af legetøjet før der for alvor er tale om sex over distancen. Her bliver det lidt mere avanceret og næppe noget du skal lege med mens du kører i bil eller sidder i toget eller bussen på vej hjem – hvilket jo er muligt med We-Vibe.

Et godt eksempel på fjernstyret parlegetøj der kan bruges af begge parter, er de spændende Teledildonics fra Kiiroo. De fås netop i to dele – Onyx til manden, der fungerer som en kunstig vagina, og Pearl eller Kiiroo OhMiBod Fuse Rabbit Vibrator til kvinden, der fungerer som dildo/vibrator.

Når hun bruger Pearl-dildoen, kan han fornemme hendes skedes muskelsammentrækninger og berøringer i Onyx’en. Der sidder nemlig 10 ringe inde i den der giver en sugende fornemmelse i takt med hendes bevægelser. Det gør oplevelsen meget virkelig for ham, og har I en videochat kørende på Skype, kan det blive meget mere nærværende.

Nu kunne man jo nok tænke sig at der snart kom en version der kan sende hans bevægelser videre til dildoen. Men da den jo er håndholdt, bliver det lidt sværere at emulere hans penis’ bevægelser, og derfor er det så som så med mulighederne. Men mon ikke de smarte udviklere fra Kiiro har noget i støbeskeen. Det siger rygterne i hvert fald.

Der fås også et lidt billigere (lignende) sæt fra Lovense, som består af Lovense NORA rabbit vibrator til hende, og Lovense MAX onaniprodukt til ham.

Endvidere fås der også Svakom - Siime Eye Trådløs Kamera + App dildovibrator, som er en dildo/vibrator med indbygget web-cam, hvor man kan livestreame sin onani til kærestens smartphone eller tablet. - Se Svakom Siime Eye dildo/vibrator HER!


Robotterne kommer:

Lige rundt om hjørnet lurer sexrobotterne, og vi har allerede nogle stykker på lager som f.eks. Twerking Butt og Penthouse’s Cyberskin dukker. Disse produkter er dog primært målrettet mænd.

Men allerede nu har vi set eksempler på par-robotter der via brugen af VR-briller kan emulere et helt samleje over distancen. Lur os om det med tiden ikke bliver muligt at købe deluxe-udgaver hvor de vigtige dele, som bryster, vagina og penis eller måske lige frem hele kroppen, er nøjagtige kopier af din partners ditto.

Med et sådant sæt dukker og VR-briller kan I komme meget tæt på ægte sex i langdistanceforholdet, og kombineres det med f.eks. storskærme i soveværelset og ved spisebordet, kan du leve et helt forhold på distancen hvor I både spiser, sover og elsker sammen over distancen.

Der findes allerede NU onaniprodukter til mænd, som er udstyret med VR-briller, og her er BKK Cybersex Cup det bedst sælgende produkt i øjeblikket. MEN nyheden SenseMax kan måske gå hen og blive BKK cybersex cuppen overlegen.


Oh brave new world!

Læs mere om Virtuel Reality Sex HER!

Når i ejer sexlegetøj, så er GlideCreme og Rengørings Produkter et MUST HAVE.Lovense Max2 Onaniprodukt Lovense Max2 Onaniprodukt

Lovense Max 2 App-styret Onaniprodukt er en opgraderet udgave af den populære Lovense Max.
Det stilrene ydre gemmer på et blødt og fleksiblet sleeve i et kønsneutralt design. Sleevets inderside har et ultra stimulerende og nubret design, der føles skønt at trænge ind i.
Max 2 forkæler dig både med rytmiske vibrationer i 7 indstillinger og frække sammentrækninger i 3 intensiteter og 360 grader. Det giver dig en tæt og realistisk fornemmelse, som leder dig mod klimaks igen og igen.
Du kan styre de forskellige funktioner direkte på Max 2 eller hente den gratis Lovense Remote app. Den giver dig også mulighed for at eksperimentere med langdistance sex, hvor din partner styrer stimulationen via sin smartphone.

Se mere / Køb Lovense Max2 Onaniprodukt her
Lovense Nora Rabbit Vibrator Lovense Nora Rabbit Vibrator

Lovense Nora Bluetooth Rabbit Vibrator kan bruges både til sololeg og sammen med en partner. Den er et rigtig godt valg til jer, hvor den ene ofte er på farten, da den også kan fjernstyres via din og din partners smartphone. Lovense Nora kan også tilsluttes masturbatoren Max fra samme serie. De to produkter kan så "tale sammen" via jeres mobiltelefoner, hvor end i verden I er. Når I har tilsluttet jeres respektive legetøj gennem app'en, vil legetøjet registrere de bevægelser i laver, mens I bruger det og overføre de bevægelser til det andet legetøj. Hvis du f.eks. bevæger rabbitten hurtigt frem og tilbage, vil han kunne mærke den bevægelse indvendigt i sleevet på Max og vice versa.
Du kan bl.a. også bruge Nora på den kendte sexcam-sites Cams.com

Se mere / Køb Lovense Nora Rabbit Vibrator her
Lovense Osci App-styret G-Punkts Vibrator Lovense Osci App-styret G-Punkts Vibrator

Er du klar til at opleve intense G-punkts orgasmer? Så skal du ikke vente længere med Lovense Osci App-styret G-Punkts Vibrator.
Vibratoren er ergonomisk og dens krumme design finder og forkæler dit G-punkt med den unikke, oscillerende kugle, der pirrer dig med sine 8-tals bevægelser.
Skræddersy dit eget vibrations program på Lovense gratis App og overfør det til Osci vibratoren. Herefter styrer du let legen fra vibratorens 2 knapper.
Kan også aktiveres direkte gennem app'en, via musik eller din elskers stemme. Perfekt til langdistance forhold.

Se mere / Køb Lovense Osci G-Punkts Vibrator her
Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiv Masturbator Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiv Masturbator

Glæd dig til at prøve Kiiro Onyx 2, interaktive onaniprodukt, der samtidig kan bruges som par produkt til pirrende langdistance sex. Kiiro Onyx 2 kan bruges solo som app-styret masturbator eller med web-adgang til masser af spændende film, hvor stimulation, bevægelser og intensitet i filmen følges ad. Du kan også nyde Kiiro Onyx 2 til fræk langdistance sex, hvor din partners bevægelser og muskelsammentrækninger overføres til sleevet, når hun bruger Kiiroo Pearl dildoen hvor som helst i verden (sælges separat). Dette giver en yderst realistisk virtual sexoplevelse.

Se mere / Køb Kiiroo Onyx 2 her
Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Interaktiv Dildo Vibrator Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Interaktiv Dildo Vibrator

Kiiroo Pearl 2 er en revolutionerende, interaktiv dildo, der er perfekt til pirrende langdistance sex. Kan selvfølgelig også bruges solo og styres via App, eller nydes mens partneren bruger en Kiiroo Onyx Masturbator, så I kan have virtuel sex.

Se mere / Køb Kiiroo Pearl Dildo Vibrator her
Kiiroo OhMiBod Fuse Rabbit Vibrator Kiiroo OhMiBod Fuse Rabbit Vibrator

Nyd den revolutionerende og interaktive Fuse Rabbit Vibrator fra Kiiroo og OhMiBod for helt unik og pirrende langdistance sex. Fuse Rabbits skønne vibrationer kan nydes alene eller bruges som par produkt til virtuel sex. Mulighederne er uendelige.

Se mere / Køb Kiiroo OhMiBod Fuse Rabbit Vibrator her
Kiiroo Couple 2 Interaktiv Vibrator og Masturbator Kiiroo Couple 2 Interaktiv Vibrator og Masturbator

Bring nyt frækt liv til langdistanceforholdet med det eksklusive Couple 2 sæt fra Kiiroo.
Indeholder interaktiv masturbator og vibrator, som kan bruges hver for sig eller kædes sammen, så det føles som havde I sex i virkeligheden.
Hun forkæles med den stilfulde Pearl 2 dildo vibrator. Fremstillet i blød silikone, med anatomisk buet form, så den rammer G-punktet perfekt.
Han får til gengæld glæde af den yderst realistiske Fleshlight følelse i Onyx 2 masturbatoren med innovative bevægelsessensorer.

Se mere / Køb Kiiroo Couple 2 sættet her
Kiiroo Cliona Klitoris Vibrator Kiiroo Cliona Klitoris Vibrator

Stor nydelse kan sagtens findes i små indpakninger. Det er Kiiroo Cliona Klitoris Vibrator bevis på.
Den lille vibrator ligger godt i hånden og gør det let at ramme helt rigtigt med de ophidsende vibrationer. Leg dig gennem 4 mønstre i hele 10 forskellige intensiteter og se, om du kan finde din yndlingskombination.
Du kan styre vibrationerne med de touch sensitive knapper eller via app'en FeelConnect, som giver mulighed for nye, frække lege. Med adgang til over 4000 erotiske og interaktive film er der plads til masser af orgasmer, hvad enten du leger alene eller med din partner.
Cliona er kompatibel med andre produkter fra Kiiroo og produkter, som har FeelTech teknologi.

Se mere / Køb Kiiroo Cliona Klitoris Vibrator her
Vibease App Styret klitoris Vibrator Vibease App Styret Trådløs Vibrator

Vibease er en ny, diskret, sensuel vibrator hvortil du kan installere en app til din iPhone eller Android smartphone. App’en er en række seksuelle historier – fantasier – og vibratorens vibrationerne tilpasser sig efter historien.
Installer app’en, forbind vibratoren til din iPhone eller Android smartphone, vælg din fantasi, tag dine høretelefoner på, lyt og nyd. Forestil dig at lytte til Fifty Shades of Grey, mens Vibease vibrerer i perfekt synkron takt til lyden af fantasien.
Hvis du har en iPhone eller en Android smartphone, vil du få stor nydelse ud af Vibease. Den kan dog også benyttes manuelt, hvis du ikke lige har din smartphone i nærheden.
Vibease er særdeles velegnet hvis din partner bor eller arbejder langt væk eller rejser meget idet din partner kan styre vibratoren med sin smartphone via en internetforbindelse. Heldigvis er Vibease lydsvag, så du bliver ikke røbet selvom du ikke er derhjemme.

Se mere / Køb Vibease klitoris Vibrator her
Vorze A10 Cyclone SA Onanimaskine Vorze A10 Cyclone SA Onanimaskine

Vorze A10 Cyclone SA onanimaskinen er ideel til mænd, der vil have det ultimative sexlegetøj. Vorze har et pirrende og blødt indvendigt sleeve, som roterer omkring din penis for ekstra nydelse. Fungerer automatisk og kan nydes håndfrit, så du bare kan læne dig tilbage og nyde. Kan synkroniseres med en pornofilm eller lign. via trådløs tilslutning til din computer, så Vorzes bevægelser tilpasser sig filmens handling. Vorze er opladelig, så du slipper for at tænke på batterier. Vorze A10 Cyclone SA er simpel at bruge og let at rengøre.

Se mere / Køb Vorze A10 Onanimaskine her
OhMiBod BlueMotion Nex 2 OhMiBod BlueMotion Nex 2 App-styret Trådløs G-punkts Vibrator

OhMiBods smarte BlueMotion Nex 2 er både en god rigtig G-punkts vibrator og et unikt fjernstyret sexlegetøj.

Vibratoren er ideel til frække og ekstra kreative parlege, om I er i samme rum eller på hver sin side af Atlanten.

Den styres via en brugervenlig app på mobilen, og den kan bruges både med Bluetooth og Wi-Fi.

Se mere / Køb OhMiBod BlueMotion Nex 2 her
SenseMax Senseband Interaktivt Armbånd SenseMax Senseband Interaktivt Armbånd

Nu kan du gøre din onanioplevelse interaktiv med det fantastiske Senseband Interaktiv Armbånd fra SenseMax. Det perfekte tilbehør til manden, der elsker gadgets og som ved, at intet slår et godt handjob. Armbåndet parres med Sense Lovers app'en på din telefon eller iPad, hvorefter du bliver en del af et 180° eller 360° erotisk univers, hvor dine bevægelser styrer filmens handling. Kan også bruges sammen med Sensetube masturbatoren eller SenseMax' VR brillerne for en ekstra stimulerende dimension.

Se mere / Køb SenseMax Senseband Interaktivt Armbånd her
Sensetube Virtual Reality Vibrerende Masturbator Sensetube Virtual Reality Vibrerende Masturbator

Fremtidens onaniprodukt er landet! Med den innovative vibrerende masturbator Sensetube har SenseMax skabt et produkt, som tilfredsstiller både din fysiske lyst og din trang til at følge med i ny teknologi og de nyeste gadgets. Sensetube er nemlig kompatibelt med det unikke Sense VR Ecosystem, som krydrer dine private hyggestunder med Virtual Reality via den gratis app til Android og iOS.

Se mere / Køb Sensetube Virtual Reality Vibrerende Masturbator her
Sense VR Virtual Reality Headset Sense VR Virtual Reality Headset

Med det lækre Sense VR headset fra Sensemax kan du opleve den fagre nye verden af 360 grader virtual reality, hvor fantasi og virkelighed smelter sammen. Download den gratis app til din smartphone, sæt telefonen fast i headsettet og nyd den mest pirrende og realistiske onanistund. Du kan bruge Sense brillerne som de er og fornøje dig med frække filmklip sammen med dit favorit onaniprodukt eller et godt handjob fra dig selv eller din partner.

Se mere / Køb Sense VR Virtual Reality Headset her
BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt

Få den mest realistiske og pirrende onanioplevelse, du nogensinde har prøvet med BKK Cybersex Cup onaniproduktet. Cybersex Cup er et revolutionerende onaniprodukt, der kombinerer virtual reality verdenen med en bevægelsesfølsom onanikop. Design drømmekvinden, vælg din foretrukne stilling, og oplev de mange glæder ved cybersex. Sættet indeholder en 3D-hjelm og en onanikop med nubrede silikoneknopper, der giver følelsen af en ægte vagina. Onaniproduktet skal bruges sammen med appen BKK3D, der kan downloades gratis til både iOS og Android.

Se mere / Køb BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt her
Fleshlight Launch Fleshlight Launch

Lad Fleshlight tage dig med, hvor intet onaniprodukt har taget dig før. Smid din yndlings Fleshlight i maskinen og Fleshlight Launch gør resten!

Den futuristiske beholder placeres ned over din penis, hvor den bevæger din Fleshlight op og ned med optil 180 strokes i minuttet. Uden at du behøver løfte en finger.

Eller hvad med at koble Fleshlight Launch op til noget af Kiiroos populære Feelme VR materiale for en interaktiv oplevelse med din Fleshlight masturbator?

Se mere / Køb Fleshlight Launch her
Imtoy Piu App-styret Masturbator Imtoy Piu App-styret Masturbator

Få den mest luksuriøse og interaktive onanioplevelse nogensinde med den app-styrede masturbator Imtoy Piu.

Den har 3 kraftfulde motorer, der giver dig en intens stimulation. Du kan vælge mellem mere end 30 forskellige vibrationsmønstre via knapperne på masturbatoren eller via appen Piu Player.

Med appen kan du streame porno til din smartphone eller tablet og mærke, hvordan masturbatoren bevæger sig i takt til filmen.

Se mere / Køb Imtoy Piu App-styret Masturbator her
TwerkingButt Cyberskin TwerkingButt Deluxe Dark

Nu kan du kombinere alle dine hedeste drømme i ét og samme produkt med TwerkingButt Deluxe Dark
Masturbatoren er formet som en dejlig, fyldig bagdel og har både en vagina og et anus, du kan fornøje dig med. Den kan varmes op til ca. 37 grader for en realistisk fornemmelse, og du kan kontrollere de masserende og vibrerende bevægelser via den medfølgende fjernkontrol.
Massagen kan sættes på 6 forskellige indstillinger og twerking-funktionen er praktisk talt uendelig, men ikke nok med det: Hvis du er vild med en rystende røv, kan du indsætte din smart phone i det medfølgende headset, vælge dit favoritnummer og få numsen til at twerke til det, mens du nyder de sensuelle bevægelser.
Headsettet er en virtual reality brille, så mens du afspiller dit yndlingsnummer - eller et af de 3 videoklip, der følger med - får du en (næsten) ægte oplevelse af at være sammen med en (eller flere) kvinde(r), mens du bruger twerkeren.

Se mere / Køb Cyberskin TwerkingButt her


  LIKE på Facebook DEL på Facebook