Lingeri og Kostumer - Bliv klædt på til at blive klædt af :-)


Bliv klædt på til at blive klædt af :-)

Lingeri og Kostumer er ikke sexlegetøj, MEN det er rigtig godt til det frække forspil.

Føler hun sig sexet og generelt godt tilpas, så er hun til meget mere af det frække og udfordrende i sengen.


Er der en ting hun værdsætter mere end andet, så er det kærlighedsgaven, der får hende til at føle sig endnu mere sexet og kvindelig, og derfor skal du forære hende noget lækkert og frækt lingeri.
Fordi du forærer hende et sæt sexet lingeri eller to, står der ikke nødvendigvis sex på menuen af den årsag, og da slet ikke på daglig basis. Træerne vokser jo som bekendt ikke ind i himlen.. MEN vi tør godt love at, du er noget bedre stillet end inden købet.


Baci-lingeri Baci-lingeri

Baci tilbyder skønne lingeri kollektioner, som balancerer mellem det seksuelle og det sensuelle. Med inspiration fra Paris, New York og Miami, leverer Baci luksus som alle har råd til og giver dig muligheden for at udforske dine fantasier i frækt og lækkert undertøj.

Se mere / Køb lingeri fra Baci her
SexShop.dk - Lingerig Kostumer SexShop.dk - Lingerig Kostumer

Hos Sexshop.dk har dde et kæmpe udvalg af lingeri. De har alt fra bh'er og sæt, til kostumer og corsager. Her kan du kan f.eks. finde frække catsuits, frække kjoler, strømper og hofteholdere samt lækkert lingeri til den kurvede kvinde, der fremhæver alle dine smukke former, som du bestemt ikke skal gemme væk!

Se mere / Køb lingeri her hos SexShop.dk
Obsessive lingeri Obsessive lingeri

Med lingeri og kostumer fra Obsessive er du altid sikret en fræk aften. Overrask din partner eller forkæl dig selv. Du finder et bredt udvalg af pirrende og sofistiskeret lingeri, selvsiddende strømper, kostumer og uniformer i højeste kvalitet.

Se mere / Køb lingeri fra obsessive her
Pink Lipstick Pink Lipstick

Black Level tilbyder fetish-inspirerede kollektioner indenfor erotisk lingeri og frække kostumer. Med fokus på en bred skare af brugere går kollektionerne fra størrelse XS til XXL og sørger for, at der er noget for de fleste.

Se mere / Køb lingeri fra Pink Lipstick her
Mandy Mystery Mandy Mystery

Forfør din partner med alt fra frække catsuits til bundløse trusser fra lingeri serien Mandy Mystery. Kollektionen er opkaldt efter den populære pornostjerne af samme navn og vil uden tvivl få dig til at føle dig som en stjerne hjemme i soveværelset.

Se mere / Køb lingeri fra Mandy Mystery her
Black Level Black Level

Black Level tilbyder fetish-inspirerede kollektioner indenfor erotisk lingeri og frække kostumer. Med fokus på en bred skare af brugere går kollektionerne fra størrelse XS til XXL og sørger for, at der er noget for de fleste.

Se mere / Køb lingeri fra Black Level her


  LIKE på Facebook DEL på Facebook