Erotisk Legetøj til Mænd

Sexlegetøj er ikke længere kun forbeholdt kvinder. Det er også til mænd! I mange år har kvinden været den primære målgruppe indenfor sexlegetøj, men der er inden for de seneste år været en kraftig stigning i efterspørgslen på sexlegetøj til mænd, fremstillet specifikt til manden seksuelle behov. Den stigende popularitet af sexlegetøj til mænd skyldes, at produkterne er blevet bedre og mere innovative. Vi henviser her til bl.a. Onani produkter med Vibration, Penisringe, Anal/Prostata legetøj, SexDukker og produkter til Penisforstørrelse.

Det bedst sælgende sexlegetøj til mænd er Fleshlight, men de begynder nu at få kamp af det nye Virtual Reality Sexlegetøj.

Forny din onani med PornHub og Virtual Reality sexlegetøj - Læs mere HER!

Se her Bestsellers og Testvindende sexlegetøj til mænd. og se også NYHEDER og Frække TILBUD

Når du køber/ejer sexlegetøj, så er GlideCreme og Rengørings Produkter et MUST HAVE.

Autoblow A.I. Blowjob Maskine Autoblow A.I. Blowjob Maskine

Det ultimative onaniprodukt til dig, der ønsker mere end blot et blowjob.
Autoblow A.I. er en blowjob maskine, der er udviklet ved hjælp af teknologien bag kunstig intelligens. Du får derved 10 nye oralsex-teknikker, hvoraf den ene er forskellig fra gang til gang for en oplevelse udover det sædvanlige.
Maskinen har et blødt silikone sleeve, der bidrager til den realistiske følelse af rigtig oralsex, når den stimulerer din penis på hele 250 forskellige punkter. Se flere blowjob simulatorer her

Se mere / Køb Autoblow A.I. Blowjob Maskine her
MYHIXEL TR App-styret Masturbator MYHIXEL TR App-styret Masturbator

Drømmer du om at blive en endnu bedre sexpartner? Med MYHIXEL TR App-styret Masturbator kan du træne til netop dette samtidig med, at du forkæler dig selv.
Den innovative masturbator i et moderne design gemmer på et ultra lækkert sleeve med en stimulerende, indre struktur. Det står klar til at tage sig godt af dit skaft fra spids til rod og giver en fræk, livagtig fornemmelse.
Masturbatoren byder også på varmefunktion og pirrende vibrationer, som du både kan nyde og gøre til en del af din træning. Den gratis MYHIXEL app er bygget op med et nytænkende gameplay og guider dig til at øge din stamina.

Se mere / Køb MYHIXEL TR App-styret Masturbator her
Mr. Membr Cassandra Realistisk Pocket Pussy Mr. Membr Cassandra Realistisk Pocket Pussy

Tænder du på en stram og realistisk fornemmelse, så er Cassandra Realistisk Pocket Pussy fra Mr. Membr lige noget for dig.
Den bløde vagina har en indbydende, naturtro farve og et par ophidsende kønslæber, der er klar til at tage imod dig. Indvendigt finder du et ultra pirrende mønster, der giver en følelse af at være sammen med en rigtig kvinde.

Se mere / Køb Mr. Membr Cassandra Realistisk Pocket Pussy her
Handy Ultimate Handjob Maskine Handy Ultimate Handjob Maskine

Få en onanioplevelse ud over det sædvanlige med Handy Ultimate Handjob Maskine udviklet i Skandinavien.
Med sit innovative design tager Handy dit klimaks til helt nye højder. Du kan nemlig selv justere maskinen til netop din lyst, størrelse og intensitet. Indstil de op- og nedadgående bevægelser i både længde og hastighed for en skræddersyet oplevelse.

Se mere / Køb Handy Ultimate Handjob Maskine her
Lovense Max 2 App-styret Onaniprodukt Lovense Max 2 App-styret Onaniprodukt

Lovense Max 2 App-styret Onaniprodukt er en opgraderet udgave af den populære Lovense Max.
Det stilrene ydre gemmer på et blødt og fleksiblet sleeve i et kønsneutralt design. Sleevets inderside har et ultra stimulerende og nubret design, der føles skønt at trænge ind i.
Max 2 forkæler dig både med rytmiske vibrationer i 7 indstillinger og frække sammentrækninger i 3 intensiteter og 360 grader. Det giver dig en tæt og realistisk fornemmelse, som leder dig mod klimaks igen og igen.

Se mere / Køb Lovense Max 2 App-styret Onaniprodukt her
Leten LT9036 Super Masturbator Leten LT9036 Super Masturbator

Den effektive Leten LT9036 Super Masturbator har flere forskellige funktioner, der giver dig en onanioplevelse ud over det sædvanlige.
Med 14 rotations indstillinger stimuleres dit skaft af små, bløde tunger fra det indvendige sleeve. Samtidig kan du vælge mellem 11 stødende bevægelser, som klarer alt det hårde arbejde for dig.
Nyd de to funktioner hver for sig eller på samme tid for en ekstra eksplosiv oplevelse. Øverst på sleevet tager et par bløde kønslæber i mod dig, mens du skifter mellem funktioner på den nedre del af hylsteret.

Se mere / Køb Leten LT9036 Super Masturbator her
Leten Gasbag Sucking Masturbator med Vibrator Leten Gasbag Sucking Masturbator med Vibrator

Tilfredsstil dig selv på flere niveauer med Leten LT9035 Gasbag Sucking Masturbator.
Den frække masturbator både suger og vibrerer i forskellige indstillinger, når du trænger ind i det bløde, stramme og realistiske sleeve.
Sæt prikken over det frække i med ophidsende støn fra din japanske drømmekvinde ved blot et tryk på en knap.

Se mere / Køb Leten Gasbag Sucking Masturbator med Vibrator her
Fleshlight Fleshlight

Få en realistisk onanioplevelse med en Fleshlight - Hvad enten du er til oral, anal eller vaginal stimulation, er der en Fleshlight for dig. Få en ekstra fed onani oplevelse med Fleshlight Launch. Smid din yndlings Fleshlight i maskinen og Fleshlight Launch gør resten! Den futuristiske beholder placeres ned over din penis, hvor den bevæger din Fleshlight op og ned med optil 180 strokes i minuttet. Uden at du behøver løfte en finger.

Se mere / Find din Fleshlight her
Fleshlight Fleshpump Opladelig Penispumpe Fleshlight Fleshpump Opladelig Penispumpe

Savner du en erektion, der lever op til sit fulde potentiale? Fleshlight Fleshpump Opladelig Penispumpe hjælper dig til en bedre og større rejsning.
Den automatiske penispumpe er skabt til at give dig en mere potent og fyldig erektion. Den hjælper dig både til at skabe rejsningen og opretholde den, når det gælder. Samtidig opnår du mere fylde til glæde for både dig selv og din partner.
Den gennemsigtige cylinder med mål giver dig et klart overblik over hele processen, og den ultra bløde base sikrer dig ikke bare et tætsluttende vakuum, men også en behagelig oplevelse.
Placér din penis i pumpen og tænd for sugefunktionen. Pump i 5-10 sekunder, slip vakummet ved at trykke på Quick Release knappen og hold pause. Gentag i 3 - 5 minutter for det bedste resultat.

Se mere / Køb Fleshlight Fleshpump Opladelig Penispumpe her
Pornhub Virtual Blowbot Masturbator Pornhub Virtual Blowbot Masturbator

Glæd dig til at træde indenfor i PornHubs ikoniske univers af erotiske film med den lækre Pornhub Virtual Blowbot Masturbator. Denne opgraderede udgave af den klassiske stroker har et pirrende, indre mønster og intense vibrationer for et yderst eksplosivt klimaks. Samtidig indbyder Blowbot til fræk, virtuel sex med din partner eller onani til PornHubs stjernespækkede film. Lad din partner bruge Pornhub Virtual Rabbit Vibrator, og nyd, hvordan den interaktive teknologi lader jer mærke hinandens bevægelser. Eller prøv en solostund, hvor Pornhubs film styrer din stroker og dermed dine orgasmer.

Se mere / Køb Pornhub Virtual Blowbot Masturbator her
Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator

Kunne du tænke dig ekstra hede og eksplosive orgasmer i jeres frække par lege eller lækre solo-stunder? Så kom i blowjob himlen med den effektive Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator.
Lad den silkebløde, silikone vibrator omslutte optil 6 cm af din penis og nyd det yderst vanedannende bekendtskab. Som en pirrende detalje kan masturbatoren varmes op til 40 grader for en særlig realistisk oplevelse.
Du kan lege dig igennem de 7 vibrations programmer, med eller uden varme-funktion, og finde din absolutte favorit.

Se mere / Køb Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator her
Satisfyer Men Onaniprodukt Satisfyer Men Onaniprodukt

Gør som porno legenden, Rocco Siffredi, og tag sagen i egen hånd med den innovative Satisfyer Men. Det eneste, du skal gøre, er at læne dig tilbage og nyde, hvordan masturbatoren praktisk talt sluger din penis og ivrigt suger dig til et eksplosivt klimaks i takt med dine egne bevægelser. Som noget særligt lader Satisfyer Men dig regulere det indvendige vaccum undervejs, så du hele tiden selv er i kontrol og bestemmer, hvor stramt og intenst, du vil stimuleres. Sleevet i Satisfyer Men kan udskiftes og er fremstillet af super realistisk CyberSkin materiale med pirrende riller. Det er muligt at tilkøbe Satisfyer Men sleeves med andre mønstre.

Se mere / Køb Satisfyer Men Onaniprodukt her
Satisfyer Men Wand Penis Vibrator Satisfyer Men Wand Penis Vibrator

Er du vild med tanken om ekstra kraftfulde vibrationer og et stilrent design? Så vil du også være vild med Satisfyer Men Wand Penis Vibrator.
Wanden har bløde og fleksible sider i lækker silikone, der omslutter dit skaft samt et langt, slankt håndtag, der giver dig det godt greb.
Den kraftfulde motor har 5 hastigheder og 10 mønstre af stimulerende vibrationer. Det giver dig hele 50 forskellige kombinationer for en intensitet og rytme efter netop dit behov.

Se mere / Køb Satisfyer Men Wand Penis Vibrator her
Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiv Masturbator Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiv Masturbator

Kiiro Onyx 2 kan bruges solo som app-styret masturbator eller med web-adgang til masser af spændende film, hvor stimulation, bevægelser og intensitet i filmen følges ad. Du kan også nyde Kiiro Onyx 2 til fræk langdistance sex, hvor din partners bevægelser og muskelsammentrækninger overføres til sleevet, når hun bruger Kiiro Pearl dildoen hvor som helst i verden (sælges separat). Dette giver en yderst realistisk virtual sexoplevelse.

Se mere / Køb Kiiroo Onyx 2 her
Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiv Masturbator Tanya Tate Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiv Masturbator Tanya Tate

Er du også fan af den storbarmede Tanya Tate, så glæd dig til at prøve den opgraderede version, Kiiro Onyx 2, der samtidig kan bruges som par produkt til pirrende langdistance sex. Som noget særligt får du nu en endnu mere kraftfuld og lydsvag motor og længere batteritid, så dine onanioplevelser med Tanya altid bliver så eksplosive som muligt. Kiiro Onyx 2 kan bruges solo som app-styret masturbator eller med web-adgang til masser af spændende film, hvor stimulationen følger Tanya Tates bevægelser.

Se mere / Køb Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Interaktiv Masturbator Tanya Tate her
Kiiroo Titan Feel Pornstars Masturbator Kiiroo Titan Feel Pornstars Masturbator

Drømmer du om en pirrende og eksplosiv sexoplevelse med din favorit pornostjerne, er Kiiroo Titan Feel Pornstars masturbatoren et must-have.
Den håndholdte og lydsvage masturbator har hele 9 bullet vibratorer, der pirrer dig i forskellige mønstre og hastigheder for en ekstrem intens stimulation. Det indvendige reel-feel sleeve mærkes blødt og realistisk. Du kan se videoer med en lang række forskellige populære pornostjerner som f.eks. Bobbi Eden, Jessica Drake og Tanya Tate. Med den unikke touch-sensitive teknologi vil du kunne mærke hver eneste af deres bevægelser i den interaktive masturbator. Når du køber Kiiroo Titan får du desuden også 1.500 virtuelle mønter, du frit kan bruge på FeelPornStars.com
Kiiroo Titan kan også nydes til fræk langdistance sex, hvor din partners bevægelser og muskelsammentrækninger overføres til sleevet, når hun bruger et Kiiro produkt (sælges separat).

Se mere / Køb Kiiroo Titan Feel Pornstars Masturbator her
PDX Elite Talk Back Super Stroker PDX Elite Talk Back Super Stroker

Vil du have realistiske onani oplevelser og svar på tiltale? Så er PDX Elite Talk Back Super Stroker dit perfekte match.
Masturbatoren har 20 indbyggede erotiske svar, når du henvender dig. Spørg eksempelvis "Are you a bad girl?" og en kælen stemme svarer "Mmm I’m such a bad girl. Do you like bad girls?”
Med Motion Sensor, der aktiverer intense vibrationer, tale og dybe støn. Styr volumen ved hjælp af din stemme og gør brug af den kraftige sugekop, når du drømmer om håndfri leg.
Det bløde sleeve har er et stimulerende indre og naturtro kønslæber, der omslutter dig og tager sig kærligt af hele dit skaft.

Se mere / Køb PDX Elite Talk Back Super Stroker her
BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt

Cybersex Cup er et revolutionerende onaniprodukt, der kombinerer virtual reality verdenen med en bevægelsesfølsom onanikop. Design drømmekvinden, vælg din foretrukne stilling, og oplev de mange glæder ved cybersex. Sættet indeholder en 3D-hjelm og en onanikop med nubrede silikoneknopper, der giver følelsen af en ægte vagina.

Se mere / Køb BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt her
Sir Richards Control Penis Vibrator Sir Richards Control Penis Vibrator

Giv dit følsomme penishoved lidt ekstra opmærksomhed med Sir Richards Control Penis Vibrator.
Godt nok er vibratoren lille i størrelsen, men lad dig ikke narre af det - effekten er nemlig stor og kan nydes i både slap og erigeret tilstand.
Lad det bløde silikone omslutte din glans og leg dig gennem 10 forskellige vibrationer. Indersiden har en pirrende, nubret sturktur, der giver dig endnu mere stimulation.

Se mere / Køb Sir Richards Control Penis Vibrator her
OptiMale Opladelig Varmende Masturbator OptiMale Opladelig Varmende Masturbator

Gør dine solo stunder ekstra hede med den effektive OptiMale Opladelig Varmende Masturbator.
Med sin stimulerende varmefunktion er masturbatoren perfekt til dig, der er vild med en indbydende og naturtro fornemmelse. I løbet af kun 5 minutter opnår masturbatoren en temperatur på 37 grader, så den føles næsten som den ægte vare, når du trænger ind.
Nyd også de rumlende vibrationer i 3 hastigheder og 7 mønstre, mens de bløde sider omslutter dit skaft. Den ergonomiske form giver dig et godt greb, når du fører masturbatoren frem og tilbage.

Se mere / Køb OptiMale Opladelig Varmende Masturbator her
Rebel The Surge Masturbator med Butt Plug Rebel The Surge Masturbator med Butt Plug

Rebel The Surge Masturbator med Butt Plug til eksplosive orgasmer.
Når du bevæger masturbatoren op og ned over penis, stimulerer du samtidig dit mellemkød, mens butt pluggen fra Rocks-Off pirrer prostata.

Se mere / Køb Rebel The Surge Masturbator med Butt Plug her
Nalone Oxxy Opladelig Bluetooth Masturbator Nalone Oxxy Opladelig Bluetooth Masturbator

Trænger du til lidt ekstra lir? Så få en lækker onani oplevelse med den populære Nalone Oxxy Opladelig Bluetooth Masturbator. Oxxy er Bluetooth kompatibel, og så snart du har parret din masturbator med din telefon, så kan vibrationer og intensitet styres via lyden fra din telefons musik, video eller frække samtaler. Du kan også vælge at styre de 7 vibrations variationer manuelt, mens du øger intensiteten med vakuum bolden i håndtaget af masturbatoren.

Se mere / Køb Nalone Oxxy Opladelig Bluetooth Masturbator her
Marc Dorcel Sexpresso Masturbator Marc Dorcel Sexpresso Masturbator

Trænger du til en opkvikker? Så få skræddersyet nydelse med Marc Dorcel Sexpresso Masturbator.
Glæd dig til at trænge ind i den stilede masturbator og nyd det eksplosive klimaks, når du bevæger onaniproduktet op og ned over din penis.
Du kan få det præcis, som du vil have det, når du regulerer det indvendige vaccum undervejs via de udvendige paneler på masturbatoren.

Se mere / Køb Marc Dorcel Sexpresso Masturbator her
Man Wand Opladelig Masturbator Man Wand Opladelig Masturbator

Nu er der endelig en Magic Wand til mænd! Så fyr op for eksplosive orgasmer med Man Wand Opladelig Masturbator. Den lækre, ergonomiske Man Wand har et åbent og fleksibelt, silikone massagehoved, der omfavner din penis i både afslappet og erigeret tilstand. Du bestemmer selv, om du vil nyde dybe, rumlende vibrationer langs skaftet eller gå all-in med pirring på undersiden af penis ved det ekstra følsomme bånd, frenulum.

Se mere / Køb Man Wand Opladelig Masturbator her
TENGA FLIP ZERO ONANIPRODUKT TENGA FLIP ZERO ONANIPRODUKT

Med Tenga Flip Zero får du et helt unik onaniprodukt, som er en forbedret udgave af den testvindende bestseller, Tenga Flip Hole.
Tenga Flip Zero har et lækkert indvendig mønster der føles helt fantastisk, det vil med sikkerhed give dig den bedste onani oplevelse du måtte ønske dig. Med dette nye onaniprodukt får du et stykke sexlegetøj af meget høj kvalitet, der vil kunne tilfredsstille dig igen og igen. - Få også Tenga Flip Zero med Vibrator SE HER!
Se flere onani produkter fra Tenga HER!

Se mere / Køb TENGA FLIP ZERO her
Fun Factory Manta Penis Vibrator Fun Factory Manta Penis Vibrator

Gør dit håndjob ekstra levende eller pift parlegen op med Manta Penis Vibrator fra tyske Fun Factory.
Mantas bløde silikone sider smyger sig lækkert om dit penisskaft, frenulum og penishoved eller din følsomme pung, alt efter hvor du ønsker at fokusere de stimulerende vibrationer.
Bevæg den op og ned langs penis i en fræk solo-stund eller brug Manta som par vibrator under sex, forspil eller dit livs bedste blowjob og lad din partner nyde godt af din vibrerende penis imens.

Se mere / Køb Fun Factory Manta Penis Vibrator her
Sinful Climax Male Stroker Onaniprodukt Sinful Climax Male Stroker Onaniprodukt

Nu kan du få en onanioplevelse, du sent vil glemme. Med Sinful Climax Male Stroker Onaniprodukt kan du glæde dig til flere timers fræk leg. Det har et ydre sleeve af silikone, der sikrer et godt greb. Sleevet gør det samtidig nemt for dig at kontrollere, hvor stram og intens en følelse, du ønsker. Det bløde indvendige sleeve har en pirrende tekstur, så du bliver stimuleret på flere forskellige måder for en ekstra god oplevelse. Brug det solo, eller giv det til din partner og lad hende/ham forkæle dig.

Se mere / Køb Sinful Climax Male Stroker Onaniprodukt her
SenseMax - SenseTube Virtual Reality Vibrerende Masturbator SenseMax - SenseTube Virtual Reality Vibrerende Masturbator

SenseTube masturbatoren løfter din onani til et helt nyt niveau. Masturbatoren kan synkroniseres med Sense VR headsettet, og gennem SenseNow app'en via Bluetooth på din telefon eller tablet, kan du nu få en oplevelse udover det sædvanlige. Du kan også gøre din onanioplevelse interaktiv med det fantastiske Senseband Interaktiv Armbånd fra SenseMax. Armbåndet parres med Sense Lovers app'en på din telefon eller iPad, hvorefter du bliver en del af et 180° eller 360° erotisk univers, hvor dine bevægelser styrer filmens handling. SenseMax armbåndet kan også bruges sammen med Sensetube masturbatoren eller Sense VR brillerne for en ekstra stimulerende dimension.

Se mere / Køb SenseTube Masturbator her
3fap Fap Happier Onaniprodukt 3fap Fap Happier Onaniprodukt

Er du klar til en eksplosiv 3-i-en onani oplevelse? Så er Fap Happier fra 3fap det helt rigtige onaniprodukt til dig. Som noget særligt får du hele 3 forskellige åbninger, der lader dig nyde følelsen af fræk oral, vaginal og anal sex, alt sammen i ét og samme produkt.

Se mere / Køb 3fap Fap Happier Onaniprodukt her
Blewit V2 Onaniprodukt Blewit V2 Onaniprodukt

Blewit V2 er en videreudvikling af den populære Blewit masturbator, udviklet til både at styrke din seksuelle udholdenhed og til at give dig stor nydelse. Én af de bedste måder at forbedre sin seksuelle udholdenhed på er ved at træne med noget, der føles så naturtro som muligt. Derfor har sleevet i Blewit en nobret og blød struktur, der føles som en rigtig vagina. Det stilfulde design, der passer både højre og venstre hånd, gemmer også på en pirrende en-vejs vakuum effekt for ekstra stimulation.

Se mere / Køb Blewit V2 Onaniprodukt her
Pipedream Extreme Titty Fuck-Her Masturbator Pipedream Extreme Titty Fuck-Her Masturbator

Hvem elsker ikke lækre, velformede bryster? Med Titty Fuck-Her fra Pipedream Extreme får du både en naturtro vagina masturbator og et par fyldige bryster, der indbyder til mange timers fræk onani.

Se mere / Køb Pipedream Extreme Titty Fuck-Her Masturbator her
PDX Elite Blowjob Power Pumpe PDX Elite Blowjob Power Pumpe

Er du klar til at sætte en ny standard for dine onani oplevelser, så er PDX Elite Blowjob Power Pumpe klar til dig. Den minimalistiske penis pumpe gemmer på revolutionerende IST teknologi (Intermittent lifelike Suction Technology), der både kan malke dig med et pirrende kontinuerligt sug eller med mere realistiske, uregelmæssige sugende bevægelser. Nøjagtig som ved et ægte blowjob.

Se mere / Køb PDX Elite Blowjob Power Pumpe her
Sweet Smile Opladelig Varmende Masturbator Sweet Smile Opladelig Varmende Masturbator

Få et smil på læben med en varm og pirrende onani oplevelse. Sweet Smile masturbatorens 40 grader varme indre får den til at føles som en ægte kvinde, der brænder efter dig. Altid klar til forkæle dig, når du får lyst til et frækt håndjob. Med sine 6 forskellige vibrations indstillinger i 3 hastigheder og den særlige, valgfrie varme funktion har du rig mulighed for at skræddersy den perfekte nydelse.

Se mere / Køb Sweet Smile Masturbator her
Hustler Milf Pussy Masturbator Hustler Milf Pussy Masturbator

Fantaserer du om at tilfredsstille en erfaren milf? Prøv den frække Hustler Milf Pussy Masturbator. Nyd at trænge ind i den realistiske vagina med store lækre kønslæber og lad den indre tekstur bringe dig til eksplosivt klimaks. Milf Pussy Masturbatoren tager imod dig som en ægte villig kvinde, og er altid klar, når du er det.

Se mere / Køb Hustler Milf Pussy Masturbator her
PDX Elite Ass-Gasm Extreme Vibrerende Sæt PDX Elite Ass-Gasm Extreme Vibrerende Sæt

Til dig, der tager din onani oplevelse og nydelse seriøst, så er PDX Elite Ass-Gasm Extreme Vibrerende Sæt et rigtig godt valg. Sættet indeholder den populære PDX Elite Air-Tight Pussy masturbator med ekstremt sugende vakuum. Isæt den ene af de 2 medfølgende bullet vibratorer for en ekstra vild tur. Brug den alene til et hurtigt håndjob eller kombinér den med Ass-Gasm pluggen, der også har plads til en vibrerende bullet og nyd intens prostata stimulation og få hårdere og mere længerevarende erektion imens takket være den indbyggede penisring.

Se mere / Køb PDX Elite Ass-Gasm Extreme Vibrerende Sæt her
Vorze A10 Cyclone SA Onanimaskine Vorze A10 Cyclone SA Onanimaskine

Vorze A10 Cyclone SA onanimaskinen er ideel til mænd, der vil have det ultimative sexlegetøj. Vorze har et pirrende og blødt indvendigt sleeve, som roterer omkring din penis for ekstra nydelse. Fungerer automatisk og kan nydes håndfrit, så du bare kan læne dig tilbage og nyde. Kan synkroniseres med en pornofilm eller lign. via trådløs tilslutning til din computer, så Vorzes bevægelser tilpasser sig filmens handling.

Se mere / Køb Vorze A10 Cyclone SA Onanimaskine her
Apollo Hydro Power Stroker Apollo Hydro Power Stroker

Glæd dig til at tage dine onani oplevelser til den næste level med Apollo Hydro Power Stroker fra CalExotics.
Det bløde, indvendige sleeve stimulerer dig i takt med dine egne bevægelser, hvadenten du holder strokeren i hånden eller fastgør den på badeværelset for håndfrie, eksplosive orgasmer under bruseren.
Den praktiske medfølgende sugekop kan indstilles i lige den vinkel, du ønsker, hvilket giver dig ekstra mange anvendelses muligheder.
Du får hele 30 pirrende programmer at vælge imellem, så der altid er noget, der passer til lejligheden. Den indbyggede memory chip betyder, at du nemt kan starte på dit yndlings program næste gang.

Se mere / Køb Apollo Hydro Power Stroker her
TENGA Eggs 6 pack Onani Håndjob til Mænd TENGA Eggs 6 pack Onani Håndjob til Mænd

TENGA onani eggs er en bestseller til onani - TENGA onani eggs er et engangs-onaniprodukt, som dog godt kan bruges 5-6 gange. TENGA onani eggs føres ned over penis og strækkes i samme bevægelser som ved almindelig onani. Indersiden af sleevet stimulerer penis med bløde mønstre. Fleksibelt - kan strække sig fra 6,5 cm og helt op til 30 cm. Se også NYHEDEN - Se flere onani-produkter her

Se mere / Køb TENGA Eggs 6 pack her
FIFI Touch Magic Mouth FIFI Touch Magic Mouth

FIFI Touch Magic Mouth - BLOWJOB. Den nye super diskrete male masturbator, eller på dansk, dit nye favorit onani produkt!
FIFI Touch Magic Mouth lever fuldt ud op til det gode gamle ordsprog: "Hellere lille og vågen, end stor og doven". Ved første øjekast ser den ikke ud af meget. Den er på størrelse (Og netop designet til at ligne) med en Roll-on deo, men bare vent til du åbner den☺ Der er så megen nydelse i vente for dig, og den er simpel i brug, den er vandtæt, og næsten vigtigst af alt, når legen er forbi, er den utroligt nem at rengøre.

Se mere / Køb FIFI Touch Magic Mouth her
FIFI Touch Passion Master VAGINA FIFI Touch Passion Master VAGINA

FIFI Touch Passion Master VAGINA - Dk's Mest Diskrete Masturbator For Mænd.
Med Passion Master VAGINA får du en herlig blød og stimulerende følelse af en vagina, som omkrænser din penis.
Den er designet, så den minder om en roll-on deo, så du nemt kan have den stående fremme uden, at den vækker opsigt, eller du kan have den med i rejsetasken, og tilmed gå igennem security i lufthavnen uden, at en sjæl vil mistænke noget.

Se mere / Køb FIFI Touch Passion Master VAGINA her
Fun Factory Cobra II Penis Vibrator Fun Factory Cobra II Penis Vibrator

Cobra II er ideel for dig, der ønsker kraftige vibrationer og effektiv stimulation, og et virkeligt stilfuldt design. Bag det stilrene design, der mest af alt minder mest af alt om en fed legetøjsbil, gemmer der sig en kraftfuld og effektiv penis-vibrator, som stimulerer dit følsomme penishoved, glansen og den yderste del af penisskaftet.  Se flere penis-vibratorer her

Se mere / Køb Fun Factory Cobra II Penis Vibrator her
Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINDER Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINDER

Pulse III Solo fra Hot Octopuss er en ny udgave af den revolutionerende penis vibrator til mænd. Den stimulerer dig effektivt med dybe vibrationer. Vibratoren vandt i 2014 flere priser, bl.a. en ETO Award for 'Best New Male Product'. Hot Octopuss Pulse III Solo er 25 % kraftigere end 2'eren, kommer med en smart magnetisk oplader og er udstyret med et helt nyt turbo mode, der kan tage dig fra 0 til 100 på få sekunder.

Se mere / Køb Hot Octopuss Pulse III her
IMTOY PIU – MASTURBATOR IMTOY PIU – MASTURBATOR

PIU er en masturbator til mænd, med tilhørende app. Nu kan du ikke alene se voksenfilm og onanere samtidig i takt til filmen, du kan også bruge den manuelle funktion der er i appen eller lade din partner gøre det for ekstra eksplosive oplevelser.

Se mere / Køb IMTOY PIU – MASTURBATOR her
SayberX App-Styret Masturbator SayberX App-Styret Masturbator

Få den ultimative onani oplevelse med den app-styrede SayberX Masturbator. Brug den innovative SayberX solo eller giv din partner fuld kontrol over dit klimaks via App eller den separate SayberX ring. Det indvendige sleeve føles ultra realistisk sammen med de unikke bevægelser, der efterligner følelsen af ægte sex.

Se mere / Køb SayberX App-Styret Masturbator her
Pornhub Tight Fit Pussy Stroker Pornhub Tight Fit Pussy Stroker

PornHub blev grundlagt i 2007 og er i dag verdens største og mest anerkendte distributør af porno. I 2017 tog de skridtet fra skærmen til soveværelset og lancerede en linje af sexlegetøj. Lad Pornhub Tight Fit Pussy Stroker hjælpe dig i mål, gang på gang! Så snart du trænger ind i det realistiske vagina sleeve, vil du blive mødt af pirrende dupper og riller, der stimulerer dig i takt med dine egne bevægelser. Du bestemmer selv intensiteten ved at klemme om sleevet for en endnu strammere oplevelse.

Se mere / Køb Pornhub Tight Fit Pussy Stroker her
Rebel Masturbator Rebel Masturbator

Masturbator med 3 funktioner. Masturbatoren har vibrationer, en opvarmningsfunktion og en op-og-ned bevægelse. Funktionerne kan styres separat med de 3 knapper. Vibrationer i 7 tilstande, op og ned bevægelse i 7 hastigheder, opvarmningsfunktion ca. 40 ° C.

Se mere / Køb Rebel Masturbator her
STUBBY dildo/vibrator FUN FACTORY - STUBBY DILDO VIBRATOR

STUBBY dildo vibrator kan bruges af både kvinder og mænd. Hos kvinden stimulerer den både klitoris og G-punktet ( og anus - hvis man er til det). Mænd får stimuleret anus og prostata samt masseret mellemkødet. Så kort fortalt er STUBBY en fræk lille all-rounder.Se flere produkter til prostatastimulation her

Se mere / Køb STUBBY her
Sinful Getter Dual Prostata Massager Sinful Getter Dual Prostata Massager

Vil du gerne opleve en pirrende og intens anal stimulation, er Sinful Getter Dual Prostata Massager et godt valg. Den har et kurvet design, der rammer prostataen helt perfekt og giver dig eksplosive orgasmer. Den masserer samtidig mellemkødet for øget nydelse og vil med garanti tage din anale leg op til nye højder. Den aftagelige bullet har 5 effektive vibrationsniveauer. Prostata massageren er desuden vandtæt.

Se mere / Køb Sinful Getter Dual Prostata Massager her
Prostatic Play Rimsation Fjernbetjent Prostata Vibrator Prostatic Play Rimsation Fjernbetjent Prostata Vibrator

Drømmer du om intense anale orgasmer, så er den fjernbetjente Rimsation Prostata Vibrator fra populære Prostatic Play et rigtig godt bud. Den lækre silikone vibrator har 3 rækker med roterende kugler i skaftet for en helt særlig stimulation af anus. Kuglerne styres separat og har 3 hastigheder. Samtidig får du målrettet og effektiv pirring af prostata med den kraftige vibrator, der kan fjernbetjenes for fræk solo eller parleg. Den lange slanke base er ergonomisk udformet, så vibratoren bliver, hvor den skal selv under lang tids intens leg.

Se mere / Køb Prostatic Play Rimsation Fjernbetjent Prostata Vibrator her
Marc Dorcel P-Vibe Prostata Vibrator Marc Dorcel P-Vibe Prostata Vibrator

Bliv dobbelt stimuleret med P-Vibe fra Marc Dorcel, og få intense anale orgasmer. Ligesom kvinderne har deres rabbit vibratorer, skal mænd også have lov at opleve, hvor stærke orgasmer det giver at blive stimuleret både indvendigt og udvendigt på samme tid.

Se mere / Køb Marc Dorcel P-Vibe Prostata Vibrator her
CalExotics Pinpoint Probe Prostata Stimulator CalExotics Pinpoint Probe Prostata Stimulator

Få effektive og stærke prostataorgasmer med Pinpoint Probe Prostata Stimulatoren fra amerikanske Calexotics. Ergonomisk formet vibrator, som via de 2 kraftfulde motorer pirrer både prostata og mellemkød på samme tid. Den roterende pleasure ball i spidsen stimulerer P-punktet på en særligt målrettet måde, og giver god mulighed for intense anale orgasmer. Se flere produkter til prostatastimulation her

Se mere / Køb CalExotics Pinpoint Probe Prostata Stimulator her
Silicone Prostate Plug Silicone Prostate Plug

Genopladelig prostatavibrator med en prikket perineumstimulator og en tilbagetrækningsring. Med en bulbøs skaft og spids for yderligere stimulering og en spændende "fuld følelse". Det tilbyder 10 spændende vibrationstilstande og 3 rotationsniveauer, der kan styres separat. Perineumstimulatoren har også en hyggelig opvarmningsfunktion. Til en særlig behagelig stimulering af anus og perineum. Inkluderer en fjernbetjening til nem brug.

Se mere / Køb Silicone Prostate Plug her
PICOBONG SURFER – BUTTPLUG MED VIBRATION PICOBONG SURFER – BUTTPLUG MED VIBRATION

Buttplugg med vibrationer til nybegyndere og den lidt erfarne - Med en perfekt størrelse, hvis ikke du ønsker at blive fyldt godt og grundigt ud - Har seks forskellige musikalske vibrationsrytmer (hiphop, techno, indie, dubstep, punk og jazz) - Kommunikerer ved hjælp af Bluetooths og styres ved hjælp af din smartphone – Er designet, så den kan bæres under tøjet - Er lydsvag, vandtæt og opladelig.

Se mere / Køb PICOBONG SURFER her
Jesse Jane Side Action Vagina og Numse Masturbator Jesse Jane Side Action Vagina og Numse Masturbator

Har du våde drømme om den amerikanske brystbombe og pornostjerne Jesse Jane? Med Jesse Jane Side Action Vagina og Numse Masturbator kan du udleve dine fantasier.
Den kompakte masturbator er klar til at tage i mod dig, hvad enten du vil nyde Jesses indbydende vagina eller trænge ind i hendes stramme anus. Den sidevendte stilling giver dig fri adgang til begge stimulerende huller.
Masturbatoren har et par bløde balder, som giver dig et godt greb. De frække detaljer som kønslæber og smilehuller bidrager til et realistisk udtryk.

Se mere / Køb Jesse Jane Side Action Masturbator her
PORNHUB TWERKINGBUTT DELUXE MASTURBATOR MED VR BRILLER PORNHUB TWERKINGBUTT DELUXE MASTURBATOR MED VR BRILLER

Få den perfekte oplevelse med denne Twerkingbutt Deluxe fra Pornhub. Den føles som den ægte vare, bevæger sig som den ægte vare, og oplevelsen forbedres endnu mere med de medfølgende Virtual Reality briller.

Se mere / Køb TWERKINGBUTT her
NMC Shy Camilla Oppustelig Dukke NMC Shy Camilla Oppustelig Dukke

Lad dig ikke snyde af navnet. Når det handler om, at tilfredsstille dig er Camilla ikke genert.
Med Shy Camilla får du til gengæld en af de mest livagtige oppustelige sexdukker på markedet.
Kroppen er oppustelig mens hænder, fødder og det 3D-printede ansigt med øjenvipper og langt hår er dukke lignende og meget tæt på den ægte vare.
Det samme kan siges om hendes lækre, stramme huller, fremstillet i blød og meget behagelig, ftalatfri PVC, med indre nubret struktur for ekstra stimulering.
Camilla er blondine, men perfekt glatbarberet hvor det tæller. Dukken, i naturlig størrelse har dejligt store bryster, som du også kan fornøje dig med.. Se flere "sexdukker" her

Se mere / Køb Shy Camilla Oppustelig Dukke her
Uskyldige Alice – livagtig lolitadukke Uskyldige Alice – livagtig lolitadukke

Glem alt om Who the fuck is Alice? I stedet er det Who you fuck is Alice. Denne yndige Alice kan blive din. Du behøver ikke engang at flirte, invitere på drinks og date minimum tre gange, før hun følger med dig hjem. Bare klik på LÆG I KURV-knappen, og hun kommer hjem til dig helt automatisk.
Lolitadukken Alice er udstyret med metalskelet, så du kan sætte – eller lægge – hende i alle mulige – og umulige – positurer, og så du kan bruge hende, lige som du lyster. Og stadig vil hun bare kigge på dig med sin store, uskyldige og lidt vemodige øjne.
Se også Angela eller Frække Eva

Se mere / Køb Uskyldige Alice her
PENTHOUSE – JENNA ROSE CYBERSKIN DUKKE PENTHOUSE – JENNA ROSE CYBERSKIN DUKKE

Penthouse Jenna Rose Cyberskin dukken, er en af de mest realistiske kneppe dukker på markedet. Hun er lavet i Cyberskin matriale, der føles som ægte hud. Derudover har hun et livagtigt ansigt, og en perfekt fræk krop, som er en tro kopi af Jenna Rose. Jenna Rose, venter på dig i sin favoritstilling: Siddende med spredte ben, klar til at du knepper hende. Grib fat om hendes dejlige hofter, og knep hende hårdt. Eller hvad med at klemme fat om hendes fyldige bryster og knep hende mellem brysterne. Det er dig der bestemmer, og du kan gøre lige hvad du vil med hende.

Se mere / Køb JENNA ROSE CYBERSKIN DUKKE her
Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Bianca Sexdukke Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Bianca Sexdukke

Vil du have sex med en lækker storbarmet kvinde med en forførende smal talje, en stram vagina og en fristende numse?
Bianca er udformet og designet som en rigtig kvinde, og så er hun én af verdens mest populære sexdukker til mænd.
Hun er realistisk og naturligt blød, og så passer hendes huller til alle penisstørrelser. Du kan nyde hende i mange forskellige stillinger, prøv dig frem og find din favorit.. Se flere "sexdukker" her

Se mere / Køb Bianca Sexdukke her
Pipedream Fuck Me Silly Dirty Talk Interaktiv Mini Onaniprodukt Pipedream Fuck Me Silly Dirty Talk Interaktiv Mini Onaniprodukt

Er du til slemme piger og fræk doggy style sex i diskret og rejsevenlig størrelse?
"Please fuck me until you cum!" denne mini udgave af de populære interaktive masturbatorer fra Pipedream Fuck Me Silly serien er ikke bange for at sige, hvad hun vil have.
Det realistiske onani produkt stønner, vibrerer og taler frækt til dig i takt med, hvor hurtigt og hårdt, du tager din nye slemme date.

Se mere / Køb Pipedream Fuck Me Silly Dirty Talk Interaktiv Mini Onaniprodukt her
PDX Interactive Titty Fuck-Her PDX Interactive Titty Fuck-Her

Hvem elsker ikke lækre, velformede bryster? Med Titty PDX Interactive Titty Fuck-Her får du både en naturtro vagina masturbator og et par fyldige bryster, der indbyder til mange timers fræk onani.

Se mere / Køb PDX Interactive Fuck-Her Titty her
Klunke Voks By Dick Johnson Klunke Voks By Dick Johnson

Føl dig ekstra frisk og lækker med Klunke Voks fra Dick Johnson. Hvem kender ikke til rødme fra en irriterende syning i bukserne eller svedne kugler efter sport eller en lang dag på kontoret? Med Klunke Voks hører det heldigvis alt sammen fortiden til. Også perfekt til den sensitive hud efter intimbarbering.

Se mere / Køb Klunke Voks her


  LIKE på Facebook DEL på Facebook