Sådan pepper i missionærstillingen op


SÅDAN GØR I MISSIONÆRSTILLINGEN MERE FRÆK:


Hvorfor nøjes med bare at dyrke sex på den samme måde? Hvorfor ikke gøre noget for at det også bliver bedre, så i kan opnå bedre orgasmer?

Læs med her, og få råd til hvordan i kan gøre missionærstillingen mere fræk:

Generelt set, har mænd en hel del lettere ved opnå klimax under sex end kvinder har. Og selvom man er en gentleman der prøver at får kvinden til at opnå klimax først, så er det ikke altid lige spændende at dyrke sex på den samme måde, især ikke hvis man er i et længerevarende forhold.

Der er jo tidspunkter hvor man har lyst til at dele klimax og de frække stunder sammen, uden at skulle bruge flere timer på forspil. Ligesom der er tidspunkter, hvor man bare vil have en fræk quicky, hvor man ikke skal tænke på andet end at nyde de frække akter.. og det er her, hvor sexlegetøj kan være en fordel at bruge.

Alle kvinder er forskellige, men en ting som størstedelen af kvinder har tilfælles, er at de har brug for stimulation af klitoris for at få en orgasme.

Missinærstillingen er en af de mest brugte sex stillinger, og den er også ideel til at stimulere klitoris hvis man har en ”normal” missionærstillingen, hvor manden ligger ovenpå kvinden og hans underliv presser ned mod klitoris mens man har samleje. Men når man prøver at gøre missinærstillingen lidt mere fræk f.eks. ved at manden og kvinden løfter deres underliv for komme dybere i bund, så får klitoris ikke den samme pressende stimulation, som mange kvinder faktisk har brug for.

Men heldigvis der er hjælp at hente for dette, med brugen af sexlegetøj. Man kan f.eks. vælge at bruge en penisring med klitoris vibrator, eller kvinden kan bruge en klitoris vibrator til at stimulere klitoris under samlejet. På denne måde vil klitoris stadig blive stimuleret og man er på vej mod klimax sammen.

Det bedst sælgende stykke parlegetøj er We-Vibe Sync Par Vibrator, som stimulerer hendes G-punkt og klitoris, samtidig med hans skaft, mens I elsker. Der er dog kommet andre og lidt billigere efterligninger som bl.a. Tennahill Come Closer Par Vibrator og Partner Plus Par Vibrator

Et rigtig godt pift vil være at prøve forskellige glidecremer. Det kan være utrolig pirrende og frækt, at smøre hinandens underliv ind i glidecreme, og så mærke den glidende våde følelse under samlejet. Der findes mange forskellige glidecremer på markedet, nogle giver en varmende fornemmelse, andre en kølende. Nogle kan endda give snurren og prikkende stimulationer.

Prøv også Durex Intense Orgasmic Gel, som er en ny unik stimulerende Desirex formel, som virker skiftevis varmende, kølende og prikkende, og giver en helt ny orgasme oplevelse.
Der findes flere forskellige former for spray og gel, som kan gøre jeres sexoplevelser bedre, længere, mere pirrende... Se HER!

Med hjælp fra sexlegetøj er det nemt at tilføre lidt ”frækhed” til selv den gamle missionærstilling. Prøv f.eks. et par brystklemmer, eller brystSugekopper som vil stimulere brystvorterne under samlejet, dette er en pirrende oplevelse for mange, men et sted mange desværre glemmer at stimulere.

Har man lyst til at gøre tingene lidt vildere, kan man bruge en paddle til at give manden klask i røven, under samleje mens han penetrerer hende. Man kan også bruge en buttplug, eller anal dildo/vibrator under samlejet.. og det gælder også for mandens vedkommende. Hvergang han trækker penis en smule ud, vil han opleve at han på samme tid presser den frække buttplug eller dildoen længere ind i sig. Hvilket kan være en pirrende submissiv fornøjelse for nogle mænd. Er det derimod kvinden som har submissive lyster, kan det at binde hendes arme over hendes hoved få hende til at føle sig domineret på den helt rette måde.

Der er utallige måder hvorpå man kan gøre missinærstillingen mere fræk. Det vigtigste er dog at se sexlegetøj som et krydderi til sex – fremfor en erstatning for sex.

Du (kvinde) kan også forbedre dine orgasmer ved at træne/styrke din bækkenbundsmuskulatur med bækkenbundskugler. En veltrænet bækkenbund giver dig nemlig mere følelse og derved en mere intens orgasme. LÆS HER vores guide til bækkenbundstræning.

God fornøjelse!

DUREX INTENSE ORGASMIC GEL DUREX INTENSE ORGASMIC GEL

En gel som denne, der kan smøres på din klitoris, og som så resulterer i intense orgasme lyder næsten for godt til at være sandt. Det er det dog ikke. Durex Intense virker nemlig ved at skabe bølger af varmende, kølende og prikkende fornemmelser som pirrer og forkæler dig.
Se flere orgasme gels HER

Se mere / Køb DUREX INTENSE ORGASMIC GEL her
Durex Play Tingle Glidecreme Durex Play Tingle Glidecreme

Durex Play Tingle er en vandbaseret glidecreme, der giver en stimulerende og kildende effekt de steder, du påfører den. Den indeholder en unik blanding af ingredienser som både varmer, køler og kilder på samme tid - en helt speciel oplevelse, som du bare bør prøve.
Se flere pirrende glidecremer HER

Se mere / Køb Durex Play Tingle Glidecreme her
Intimate Organics Embrace – Opstrammende Gel Intimate Organics Embrace – Opstrammende Gel

Skeden kan efter en fødsel ændre sig så både du og din partner måske ikke længere føler den samme stramme og elastiske følelse som I oplevede ved sex førhen – før du fødte. Der er naturligvis ingen skadelige ingredienser i Embrace. Gelen indeholder en blanding af certificerede økologiske ekstrakter, naturlig peberfrugt, olie fra gulerodsfrø, solsikkeolie og mandelolie. Den unikke opskrift bevirker at det vaginale væv midlertidigt trækker sig sammen. Det sker uden at forårsage smerte, tørhed eller irritation, således at I begge mere intenst kan nyde når i har samleje.

Se mere / Køb Intimate Organics Embrace her
Fifty Shades Freed Lost in Each Other Rabbit Penisring Fifty Shades Freed Lost in Each Other Rabbit Penisring

Leder du efter det perfekte stykke sexlegetøj, du kan nyde sammen med din partner? Så kan du nu forkæle jer begge med en Lost in Each Other Rabbit Penisring Fra Fifty Shades Freed. Den silkebløde silikone penisring giver ham en hårdere og længerevarende erektion, mens den lille silikone rabbit lystigt pirrer hendes klitoris. Det er orgasme himlen for begge parter.

Se mere / Køb Fifty Shades Freed Lost in Each Other Rabbit Penisring her
Fantasy C-Ringz Dobbelt Penetrator Fantasy C-Ringz Dobbelt Penetrator

Få dobbelt op på sjov og nydelse med den frække Fantasy C-Ringz Dobbelt Penetrator.
Penetratoren er perfekt til dig, der vil forkæle din partner med en kinky omgang dobbelt penetration. Det bølgede skaft vil fylde godt ud bagtil, mens din potente penis klarer resten af det hårde arbejde.
Og potent er netop nøgleordet, for penetratoren holdes på plads ved hjælp af en penisring. Den bidrager til en mere fast og længerevarende rejsning, som I begge kan nyde godt at.

Se mere / Køb Fantasy C-Ringz Dobbelt Penetrator her
Fun Factory Bootie Ring Med Prostata Stimulator Fun Factory Bootie Ring Med Prostata Stimulator

En opgraderet Fun Factory klassiker! Deres populære Bootie anal plug nu med penisring for dobbelt op på nydelsen. Glæd dig til at eksperimentere med anal og prostata stimulation og få hårdere og mere længerevarende erektion imens. Penisringen strammer dejligt om roden af penis bagved kuglerne og det buede mellemstykke masserer mellemkødet i takt med dine egne bevægelser. Imens sikrer prostata stimulatorens anatomiske form at den følger din krop og hurtigt finder og forkæler dit P-punkt. Bootie Ring er det perkte tilbehør til onani eller som ekstra krydderi i dobbeltsengen.

Se mere / Køb Fun Factory Bootie Ring Med Prostata Stimulator her
Vibrerende Penisring med Fjernbetjening Vibrerende Penisring med Fjernbetjening

Lyder tanken om mere fylde, bedre stamina og pirrende vibrationer tiltalende? Få alle tre ting med Optimale Vibrerende Penisring med Fjernbetjening.
Penisringen er udformet i strømlinet og fleksibelt silikone. Den bagerste ring placeres om roden, hvor den holder blodet i penis og bidrager en ekstra potent rejsning med mere udholdenhed.
Det bløde silikone følger skaftet, hvor det giver penis en større omkreds, så du kan overraske din partner med endnu mere volumen og en pirrende rillet struktur.
Som prikken over i'et forkæler den markante vibrator ved roden hele klitoris området under samleje. Der er hele 10 vibrationer, som I kan lege jer igennem via den diskrete fjernbetjening.

Se mere / Køb Vibrerende Penisring med Fjernbetjening her
Thunder Bullet Vibrator XL Thunder Bullet Vibrator XL

Få alle kvaliteterne ved en bullet vibrator i ekstra stor størrelse med Master Series Thunder Bullet Vibrator XL.
Den kraftfulde vibrator har et klassisk design og en glat, sølvfarvet overflade. Den kan både bruges til intens stimulation af klitoris området eller til skøn, vaginal penetration.

Se mere / Køb Thunder Bullet Vibrator XL her
We-Vibe Sync Par Vibrator We-Vibe Sync Par Vibrator med Fjernbetjening og App - PRISVINDER

We-Vibe Sync er en forbedret udgave af den populære par vibrator We-Vibe 4 Plus.
Den nye model har en endnu bedre pasform og er mere fleksibel, så den passer perfekt til den enkelte kvindekrop.
Sync vibratoren stimulerer både hendes G-punkt og klitoris samt hans penis under samleje.

Se mere / Køb We-Vibe Sync Par Vibrator her
WowYes - Love2U Fjernbetjent Vibrator WowYes - Love2U Fjernbetjent Vibrator

Oplev skønne fælles orgasmer med denne kraftfulde par vibrator fra WowYes.
2U har hele 8 forskellige vibrationsmønstre, som ikke blot stimulerer hendes klitoris, men også hendes g-punkt under samleje, og giver samtidig det ekstra lille pift til ham, ved fornemmelsen af pirrende vibrationer i penis.

Se mere / Køb WowYes - Love2U Vibrator her
Satisfyer Pro 4 Couples Par Vibrator Satisfyer Pro 4 Couples Par Vibrator

Bedst som man tror, at Satisfyer stimulatorerne er den mest fantastiske udvikling på sexlegetøjsmarkedet i mange år, så topper de den med Pro 4 Couples Par vibratoren. Som du kender det fra de øvrige populære Satisfyer modeller pirrer og tilfredsstiller den særligt udviklede teknologi hendes klitoris ved hjælp af pulserende trykbølger, som fører til stærke orgasmer, uden direkte berøring. Når den bæres mens han er oppe i hende kan I begge nyde godt af vibratorens 2. motor, som sender frække rystelser gennem jer, mens I elsker. 2 separate motorer styrer h.h.v. suction stimulatoren og vibratoren, så I kan eksperimentere jer gennem de mange variations muligheder og få det præcis som I vil have det.

Se mere / Køb Satisfyer Pro 4 Couples Par Vibrator her
Elvie Kegel App-styret Bækkenbundstræner Elvie Kegel App-styret Bækkenbundstræner

Hvem siger, at træning behøver være kedelig? Denne app-styrede Elvie Kegel bækkenbundstræner giver ny mening til udtrykket “personlig træner”. Med den får du stærkere muskler, øget følsomhed og endnu bedre orgasmer ved sjov træning af dit mest intime område. Udover de seksuelle gevinster vil brug af bækkenbundstræneren også afhjælpe og forebygge inkontinens og hyppig vandladning. - Se større udvalg af bækkendbundskugler HER!

Se mere / Køb Elvie Kegel App-styret Bækkenbundstræner her
B-Vibe Fjernbetjent Rimming Plug B-Vibe Fjernbetjent Rimming Plug

B-Vibe Rimming Plug er den første analplug med rimming effekt for en ekstra intens og pirrende stimulation.

Se større udvalg af analt legetøj til HENDE HER, og til HAM HER.

Se mere / B-Vibe Fjernbetjent Rimming Plug her


  LIKE på Facebook DEL på Facebook