Onani og Orgasme


Guide til bedre onani og orgasmer:

Onanerer du? Selvfølgelig gør du det, det gør næsten alle, for det er dejligt :-)

At onanere engang imellem skulle efter sigende være sundt (læs HER de mange positive påvirkninger sex/onani har på kroppen), og her kan sexlegetøj være en god ven at have ved hånden.

Onani kan virke ligegyldigt og måske endda som et helt overstået kapitel - særligt, hvis du er i et parforhold. MEN det betyder faktisk meget mere, end du måske er klar over. Og særligt som kvinde påvirker det din sundhed at onanere. (En vigtig detalje er, at du skal opnå opgasme, når du onanerer.)

Nogle gør det hver dag, andre gør det aldrig. Nogle gør det for at stresse ned, andre gør det kun for nydelsen. Nogle bruger flere timer på det, mens andre kan klare det på et par minutter. Ja, vi taler om kvinder og masturbation. Og én der kender noget til det, er sexolog Signe Vandrup Bentzen. Hun har den holdning, at uanset hvordan og hvorledes, man griber det an, bør alle kvinder have et velfungerende sexliv med sig selv.

– Når du masturberer, lærer du at fokusere dine tanker på det, du laver med din krop. Det betyder, at du også vil være bedre til at gøre det, når du har en partner. Og det er altså noget af det, sex handler om: at lukke ned for hverdagstankerne, siger hun.

Sund gør-det-selv-sex :
Et velfungerende gør-det-selv-sexliv er ikke kun vigtigt for et velfungerende sexliv. Der er nemlig en lang række andre fordele ved, at agere lagnernes svar på Bonderøven.
(læs HER de mange positive påvirkninger sex/onani har på kroppen)

– Når du masturberer og oplever lyst, bliver der sendt en bølge af gode ting ud i kroppen som endorfiner og andre velværehormoner. Derfor virker det også mentalhygiejnisk og stabiliserende. Jeg kender kvinder, der i stand til at holde deres depression i skak ved at masturbere dagligt – på samme måde som andre løber en tur. Ligesom der også er kvinder, der gør det for at finde tilbage til kroppen efter en lang dag. Derudover er der selvfølgelig mange, der alene gør det for selve orgasmens skyld, siger hun og fortæller, at regelmæssig masturbation også kan være med at holde dine slimhinder velkørende.

– Jo mere gang, du har i dit sexliv, dets lettere kommer du også gennem overgangsalderen, fordi du fortæller din krop, at du er aktiv, og at der stadig er behov for væske. Selvom et velfungerende sexliv med en partner også kan føre ovennævnte fordele med sig, mener sexologen alligevel, at du skal holde gang i sexlivet med dig selv, når du har en kæreste.

– Jeg tror de fleste kvinder, som altid har masturberet, bliver ved, når de har en partner, mens kvinder, der først er begyndt sent, stopper. Men ligesom det kan give god mening i et forhold at være alene med dig selv en gang imellem, giver det også god mening at være alene med dig selv seksuelt. På den måde kan du finde ro, fred og glæde sig selv. Derudover sker der ifølge Signe Vandrup Bentzen også det, at kroppen ændrer sig, i takt med at du bliver ældre, hvilket giver endnu en god grund til at fortsætte masturbationen, selvom du er i forhold.

– Vi ændrer os også fysisk gennem livet, og derfor er der også en god idé lige at undersøge sig selv en gang imellem. Det behøver ikke være smaskliderligt, det handler bare om at finde ud af, hvad der er rart. Og hvad gør du så med al den viden, du erhverver om dig selv og din krop via masturbation? Ifølge Signe Vandrup Bentzen skal den selvfølgelig videregives til din partner:

– Mange kvinder synes, at masturbation er en meget privat sag. Dér er mange, der slet ikke indrømmer over for deres mand, at de gør det. Derfor kan det også være svært og meget sårbart at sige, hvad du godt kan lide, men jeg synes alligevel, at du skal instruere, alt det du kan. Og tænk lige over det – hvad ville du helst: at din partner sagde, hvad han godt kunne lide, eller at du gik i ti år uden at vide det? spørger Signe Vandrup Bentzen, der ligefrem mener, at det er dit ansvar at give ”nøglen til dig” videre, hvis du skifter partner.

– Og det er uanset om det er en professor i sexologi eller en mindre erfaren. Oftest sker der det, at din partner bliver nysgerrig og gerne vil høre mere. Hvis han har en vis ro og hviler i sig selv, kan det ligefrem være spændende for ham med anvisninger, siger Signe Vandrup Bentzen og fortæller, at informationerne kan leveres på mange måder.

– Hvis du ikke kan lide at snakke om det, kan det jo også bare være små lyde, vejrtrækning og et lille skub her og der, siger hun og beroliger med, at hun endnu aldrig har hørt om en mand, der har stillet sig op med hænderne i siden og med forargelse i stemme sagt: ”KAN DU VIRKELIG LIDE DET?!!!!

Hvordan masturberer kvinder så? :

Ovennævnte spørgsmål bliver ikke besvaret kort, når man spørger Signe Vandrup Bentzen.

– Nogle dasker klitoris hurtigt og effektivt rundt i manegen, andre trykker kønsbenet hårdt ned mod madrassen eller har en knytnæve mellem lårene. Nogle ligger med helt spredte ben, mens andre samler dem hårdt om dynen. Nogle har noget op i sig alle steder, mens andre ikke har noget oppe i sig. Så der er helt utroligt mange skønne måder at få orgasme på, siger Signe Vandrup Bentzen og fortæller om den mest alternative masturbationsteknik, hun har hørt om:

– Den amerikanske sexolog Betty Dodson fortalte om en kvindelig skrædder, der, når hun havde lukket sin butik og sendt sine ansatte hjem, tog et stykke velourstof, som hun bandt knuder på og derefter stak op i skeden og hev ud en for en, inden hun stak den op igen. Nogle gange gjorde hun det i 20 minutter, andre gange en helt aften, siger Signe Vandrup Bentzen og fortæller, at de fleste kvinder, hun kender til, bruger omkring 20 minutter, når de masturberer.

Og hvor gør de det så?
– Mange, der har en partner, gør det, når de er i bad – så kan de også bruge bruseren. Ellers går de typisk lidt tidligere i seng som aftenen og gør det, mens manden sidder inde i stuen foran computeren.

Sådan får din telefon dig op at ringe :

Din smartphone kan mange ting – også i den mere lumre afdeling, og det er jo smart, for så har du altid sex lige ved hånden. Ud over at du kan sende og ikke mindst modtage sms’er, der handler om alt andet end indkøbslister og ”har du husket at få vasket bilen?”, kan du f.eks. bruge en app som Snapchat (der er gratis) til at sende og modtage billeder, der giver røde kinder, og som ikke egner sig til at ligge under ”fotos” på din telefon. Du kan også investere i en vibratorapp, som f.eks. iVibe Massager, der ifølge producenterne både kan afhjælpe ømme fødder og bruges mere intime steder til at ”spice” dit liv lidt op.

Mange nye stykker sexlegetøj er nu også App styret, hvor du eller din partner kan styre vibratoren via en smartphone eller tablet. Det åbner op for en helt ny verden af nydelse, stimulation og frække legemuligheder. Du kan også købe en dildo og et par VR-briller, og dyrke sex i Virtual Reality, læs mere om VR-sex HER.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED AT MASTUBERE :

1. Lad være med at fokusere på orgasmen til at begynde med. Glem, at den findes. Tænk i stedet på, hvad der er rart, og hvad der ikke er rart. Hvis noget ikke er rart, går du videre, og hvis det er rart, bliver du lidt dér.

2. Til at begynde med kan dit mål være, at du bare ligger i to minutter og rører ved dig selv to-tre gange om ugen, mens du registrerer, hvordan det føles. Når du kan være i det, og tankerne ikke begynder at flyve rundt imens, udvider du til fire minutter. Og sådan fortsætter du med at øge tiden, til du er nået dertil, hvor du gerne vil være.

3. Husk: Der er ingen smagsdommere, når det kommer til sex med dig selv. Det kan godt være, at du har læst, at man skal røre ved klitoris, men nogle får f.eks. mere ud af at spænde op i muskulaturen omkring lårene. Tag også gerne fantasierne med under dynen, og det behøver ikke være en konkret fantasi a la mand hopper ind ad vinduet i Zorro-kostume, det kan f.eks. bare være en stemning – og den behøver ikke være fra en pornofilm, den kan også være romantisk. Så hvis ”Dirty Dancing” gør det for dig, er det det, der skal til.

Køb din vibrator HER.

Og så er der bare tilbage at sige: God fornøjelse :-)

Kilde: Signe Vandrup BentzenLæs også gerne disse guides: 5 ”MUST-HAVES” TIL DIN NATBORDSSKUFFE, 9 typer orgasmer, og hvordan de opnåes, Guide til klitorisorgasme, G-PUNKTS ORGASME,
SPRØJTEORGASMER – SÅDAN GØR DU, Vælg den rigtige dildo, Vælg den rigtige vibrator


Se det nyeste sexlegetøj på markedet HER.


Når du ejer sexlegetøj, så er GlideCreme og Rengørings Produkter et MUST HAVE.

Kiiroo Cliona Klitoris Vibrator Kiiroo Cliona Klitoris Vibrator

Stor nydelse kan sagtens findes i små indpakninger. Det er Kiiroo Cliona Klitoris Vibrator bevis på.
Den lille vibrator ligger godt i hånden og gør det let at ramme helt rigtigt med de ophidsende vibrationer. Leg dig gennem 4 mønstre i hele 10 forskellige intensiteter og se, om du kan finde din yndlingskombination.
Du kan styre vibrationerne med de touch sensitive knapper eller via app'en FeelConnect, som giver mulighed for nye, frække lege. Med adgang til over 4000 erotiske og interaktive film er der plads til masser af orgasmer, hvad enten du leger alene eller med din partner.
Cliona er kompatibel med andre produkter fra Kiiroo og produkter, som har FeelTech teknologi.

Se mere / Køb Kiiroo Cliona Klitoris Vibrator her
Dame Products POM Fleksibel Klitoris Vibrator Dame Products POM Fleksibel Klitoris Vibrator

Vil du opleve dybe og kraftfulde vibrationer i smuk indpakning? Mød den underskønne Dame Products POM Fleksibel Klitoris Vibrator.
Vibratoren er designet til at ligge perfekt i din håndflade og følge din vulvas konturer. Den bløde overflade er bøjelig, så du let kan placere og justere stimulationen.
Leg dig gennem 10 indstillinger af rumlende vibrationer, der ved hjælp af den lille forhøjning på overfladen rammer præcist på din klitoris, men også forplanter sig i de mange sensitive nervebaner omkring.

Se mere / Køb POM Klitoris Vibrator her
King Cock Realistisk Dildo 25 cm King Cock Realistisk Dildo 25 cm

Dem, som siger størrelsen ikke betyder noget, kender vist ikke denne potente og ultra realistiske dildo fra amerikanske King Cock.
Med en længde på 25 cm og diameter på hele 6 cm giver den imponerende dildo dig oplevelsen af at blive fyldt godt ud og er mest velegnet til dig, som har erfaring med dildo leg.

Se mere / Køb King Cock Realistisk Dildo 25 cm her
Aneros Vivi Kegel Exerciser og G-Punkts Stimulator Aneros Vivi Kegel Exerciser og G-Punkts Stimulator

Vil du træne din bækkenbund og få skønne orgasmer samtidig? Så er Aneros Vivi Kegel Exerciser og G-Punkts Stimulator lige noget for dig.
Den håndfri Kegel Exerciser i unikt design er let at indføre i vagina, hvor den hjælper med at tone muskulaturen i dit underliv. Det giver dig både sundere bækkendbund, øget følsomhed og kraftigere orgasmer.
Mens du træner, kan du nyde den kurvede form, der stimulerer dit følsomme G-punkt indvendigt og den brede del foran, der falder på plads ved klitoris området. Lad de 12 pirrende vibrations indstillinger tage dine orgasmer til nye højder, mens du får sved på panden.

Se mere / Køb Aneros Vivi Kegel Exerciser og G-Punkts Stimulator her
Love to Love Wonderlove Klitoris og G-Punkts Stimulator Love to Love Wonderlove Klitoris og G-Punkts Stimulator

Love to Love Wonderlove Klitoris og G-Punkts Stimulator er et sandt vidunder. Med sine to kraftfulde motorer med 5 vibrations indstillinger i hver, der forkæler både dit indre og ydre.
Den fyldige G-punktsvibrator smyger sig på plads i din vagina og med sine bløde kurver rammer den dine mest erogene steder med en særlig præcision.

Se mere / Køb Love to Love Wonderlove Klitoris og G-Punkts Stimulator her
Rocks Off Everygirl Rabbit Vibrator Rocks Off Everygirl Rabbit Vibrator

Rocks Off Everygirl Rabbit Vibrator giver dig al den stimulation, du ønsker og har behov for.
Med sine to kraftige motorer er denne elegante rabbit klar til at forkæle både dit inde og ydre på samme tid. Det kurvede skaft fylder dit indre med vibrationer i 10 forskellige pirrende indstillinger.
Den ydre vibrator tager sig kærligt af din sensitive klitoris med ligeledes 10 fantastiske, vibrerende funktioner. Nyd stimulationen særskilt eller sammen, når du vil direkte i vibrator himmelen.

Se mere / Køb Rocks Off Everygirl Rabbit Vibrator her
Rocks Off Enigma Opladelig Rabbit Vibrator Rocks Off Enigma Opladelig Rabbit Vibrator

Oplev, hvordan design og nydelse går hånd i hånd med Rocks Off Enigma Opladelig Rabbit Vibrator.
Den elegante rabbit er skabt til at give den perfekte orgasme, når den forkæler dig både indvendigt og uden på. Det kurvede skaft smyger sig på plads i dit indre, mens den fleksible klitoris stimulator finder sin plads nær en af dine mest erogene zoner.
Med hele 10 intensiteter af pirrende vibrationer i to særskilte motorer kan du nyde stimulationen på klitoris og G-punkt samtidigt eller hver for sig. Det ergonomiske håndtag lader dig præcisere stimulationen direkte til dit sensitive G-punkt ved at vinkle vibratoren i op og ned bevægelser.

Se mere / Køb Rocks Off Enigma Opladelig Rabbit Vibrator her
Fantasy For Her Wallbang-Her Vibrerende Dobbelt Dildo Fantasy For Her Wallbang-Her Vibrerende Dobbelt Dildo

Er du til frække, våde og håndfri lege? Så er Fantasy For Her Wallbang-Her Vibrerende Dobbelt Dildo det perfekte valg til dig.
Med sine to kraftige motorer forkæler Wallbang-Her dig med hele 11 pirrende vibrations indstillinger, som du kan nyde udvendigt på klitoris eller indvendigt på dit sensitive G-punkt. Skaftet har den helt rigtige krumning, der sørger for at rammer dér, hvor det føles aller bedst.
Den effektive sugekop giver dig masser af legemuligheder. Tag dig eksempelvis en ridetur på en stol eller hvad med en fræk doggy, når du står under bruseren? Med Fantasy For Her Wallbang-Her er det kun dine fantasier, der sætter grænser.

Se mere / Køb Wallbang-Her Dobbelt Dildo her
Zalo Queen Pulsewave 2-i-1 vibrator Zalo Queen Pulsewave 2-i-1 - PRISVINDER

Mød den eksklusive og innovative Zalo Queen Pulsewave 2-i-1 App-Styret Vibrator.
Zalo Queen forkæler dit G-punkt med PulseWave teknologi. Du får også et sleeve til pirring af klitoris eller brystvorter.
Vibratoren er fremstillet i silikone og kan styres via app. Vinder af en Xbiz Award i 2018.

Se mere / Køb Zalo Queen Pulsewave vibrator her
Satisfyer Pro 3 Vibration – Stimulator Satisfyer Pro 3 Vibration – Stimulator

Få opfyldt dine hedeste fantasier og vådeste drømme med den nye Satisfyer Pro 3 Vibration. Som du lige troede, at nu kunne det ikke blive bedre end med forgængeren, kommer Satifyer med en ny endnu mere effektiv stimulator, som kombinerer den kontaktløse trykbølge-teknologi med et sanseligt vibrerendekontaktmundstykke.
Du får hermed det bedste fra begge verdener – pulserende og sugende trykbølger samt intense vibrationer.

Se mere / Køb Satisfyer Pro 3 her
Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator

Bedst som man troede, at Satisfyer stimulatorerne er den mest fantastiske udvikling på sexlegetøjsmarkedet i mange år, så topper de den lige med Eis Safisfyer Pro G-spot rabbit’en. Som du kender det fra de øvrige populære Satisfyer modeller pirrer og tilfredsstiller den særligt udviklede teknologi din klitoris ved hjælp af pulserende trykbølger, som fører til stærke orgasmer, uden direkte berøring. Men som om det ikke var nok, tilbyder Eis dig også en skøn, anatomisk formet G-punkts vibrator med egen motor og mange variations muligheder. Du får således både indvendig og udvendig nydelse af bedste kvalitet.

Se mere / Køb Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator her
SATISFYER VIBES MASTER – VIBRATOR – XX-LARGE SATISFYER VIBES MASTER – VIBRATOR – XX-LARGE

Den store vibrator har et gigantisk vellignende penishoved med en omkreds på 15 cm. Dildo-vibratoren bliver kontinuerligt mindre nedefter, men kun ned til ca. 13½ cm på det smalleste sted.

Se mere / Køb SATISFYER VIBES MASTER – VIBRATOR – XX-LARGE her
SATISFYER VIBES POWER FLOWER – KLITORIS VIBRATOR SATISFYER VIBES POWER FLOWER – KLITORIS VIBRATOR

Denne Satisfyer Vibes Power Flower har flowerpower med sine baskende kronblade, som nok skal give dig eller din partner sommerfugle i maven og hjertebanken i brystet. Vibratoren kan nemlig bruges på både mænd og kvinder til stor seksuel fornøjelse og tilfredsstillelse.

Se mere / Køb SATISFYER VIBES POWER FLOWER – KLITORIS VIBRATOR her
SATISFYER VIBES PETTING HIPPO – G-PUNKTS-VIBRATOR SATISFYER VIBES PETTING HIPPO – G-PUNKTS-VIBRATOR

Har du nogensinde ønsket dig at have en flodhest mellem benene? Nej? Det får du nu, for denne søde Satisfyer Vibes Petting Hippo dirrer og har en bred, blød mule, der kan ramme dit mest følsomme punkt – g-punktet.

Se mere / Køb SATISFYER VIBES PETTING HIPPO – G-PUNKTS-VIBRATOR her
SATISFYER VIBES MAGIC BUNNY – RABBIT-VIBRATOR SATISFYER VIBES MAGIC BUNNY – RABBIT-VIBRATOR

Der er magi i den lille Magic Bunny fra Satisfyers Vibes-serie. Eller lille og lille, den har en indføringslængde på ca. 6½ cm og en omkreds på ca. 10½ cm, så den er ikke for lille. Men den er lille nok til at være en tro følgesvend i toilet- eller håndtasken.

Se mere / Køb SATISFYER VIBES MAGIC BUNNY – RABBIT-VIBRATOR her
Womanizer Liberty Klitoris Stimulator Womanizer Liberty Klitoris Stimulator

Få fantastiske klitoris orgasmer med Liberty og den originale, patenterede Womanizer Pleasure Air Technology, der stimulerer din klitoris ved hjælp af pirrende og pulserende trykbølger. Du får den lille, vidunderlige stimulator i en rejsevenlig udgave med et praktisk, magnetisk låg, der holder din Liberty ren og diskret i handtasken.

Se mere / Køb Womanizer Liberty Klitoris Stimulator her
LELO Sona Cruise Sonic Klitoris Stimulator LELO Sona Cruise Sonic Klitoris Stimulator

Sæt nydelsen på cruise-control og få dybe, konstante klitoris orgasmer med den eksklusive Sona Cruise Sonic Klitoris Stimulator fra LELO. De dybe, rumlende lydbølger pirrer og stimulerer klitoris ganske berøringsfrit for en helt særlig oplevelse, hvor intensiteten aldrig svinger. Traditionelle vibratorer kan dykke i hastighed og effektivitet, når de presses mod kroppen, men takket være Sona Sonics cruise-control holder den farten, uanset om du trykker Sona Cruise blidt eller hårdt mod din klitoris.

Se mere / Køb LELO Sona Cruise Sonic Klitoris Stimulator her
Kiiroo OhMiBod Fuse Rabbit Vibrator Kiiroo OhMiBod Fuse Rabbit Vibrator

Nyd den revolutionerende og interaktive Fuse Rabbit Vibrator fra Kiiroo og OhMiBod for helt unik og pirrende langdistance sex. Fuse Rabbits skønne vibrationer kan nydes alene eller bruges som par produkt til virtuel sex. Mulighederne er uendelige. Du kan nyde vibratoren solo eller parre den med din partners Kiiroo Onyx Masturbator eller Fleshlight Launch. Når Fuse Rabbit er tilsluttet en masturbator hvorsomhelst i verden vil dildoen registrere og overføre dine bevægelser og muskelsammentrækninger til masturbatoren, så han får en yderst realistisk oplevelse - eller omvendt.

Se mere / Køb Kiiroo OhMiBod Fuse Rabbit Vibrator her
Fifty Shades Freed Come to Bed Rabbit Vibrator Fifty Shades Freed Come to Bed Rabbit Vibrator

Glæd dig til at få dobbelt så lækre orgasmer med den skønne Come to Bed Rabbit Vibrator fra Fifty Shades serien af sexlegetøj. Det lækre, ergonomiske skaft i silkeblødt silikone føles skønt mod dine intime dele og er holdt i en passende størrelse, hvor alle kan være med. Den buede spids sikrer dig samtidig dyb og tilfredsstillende G-punkts stimulation. Den søde, uskyldige silikone kanin udvendigt finder hurtigt din klitoris og sender dig i den 7. himmel.

Se mere / Køb Fifty Shades Freed Come to Bed Rabbit Vibrator her
We-Vibe Jive App-Styret G-Punkts Vibrator We-Vibe Jive App-Styret G-Punkts Vibrator

Nu kan du nyde de dybeste G-punkts orgasmer både ude og hjemme med den lækre og diskrete, app-styrede Jive vibrator fra populære We-Vibe. Den silkebløde silikone vibrator er designet som et ovalt æg, der nøje er tilpasset kvindes indre. Det finder og forkæler helt automatisk det særligt sensitive G-punkt og bringer dig i ekstase, ganske håndfrit! Når Jive er på plads, har du eller din partner fuld kontrol over de mange pirrende vibrations mønstre og hastigheder via We-Vibes gratis app til både Android og Iphone. I kan dermed lege i soveværelset, på restauranten eller i biografen. Ja, I kan endda nyde en intim stund, selvom I befinder jer i hver sin verdensdel. Afstand er ingen hindring for We-Vibe Jive. Se hele serien af sexlegetøj fra We-Vibe HER

Se mere / Køb We-Vibe Jive App-Styret G-Punkts Vibrator her
Fifty Shades Freed Its Divine Glas Dildo Fifty Shades Freed Its Divine Glas Dildo

Den smukke, sorte glas dildo har et spændende design med 6 kugler, som gradvist bliver større og mere udfordrende. It's Divine har desuden en lækker krumning, der gør den særligt velegnet til effektiv stimulering af G-punkt eller prostata.

Se mere / Køb Fifty Shades Freed Its Divine Glas Dildo her
We-Vibe Gala App-Styret Klitoris Vibrator We-Vibe Gala App-Styret Klitoris Vibrator

Giv dig selv eller din partner den helt store nydelses oplevelse og forkæl klitoris med effektive vibrationer fra We-Vibe Gala Klitoris Vibratoren. Med den ergonomiske og silkebløde silikone vibrator kan du pirre klitoris fra to sider med separate motorer i de to "ører", der kan styres individuelt. Du kan dermed nyde to vibrationsprogrammer på samme tid eller få dobbelt op med dit favorit program fra begge sider.

Se mere / Køb We-Vibe Gala App-Styret Klitoris Vibrator her
Magic Motion Heating Wand Magic Motion Heating Wand

Er du klar til at få helt nye, hede onani oplevelser? Med Magic Motion Heating Wand vibratoren bliver det ikke frækkere. Med et enkelt tryk på knappen varmes den lækre Heating Wand op til 42grader på under 2 minutter, og er dermed klar til flere timers pirrende nydelse indvendigt og udvendigt. Du kan pifte dine solo stunder op eller invitere din partner med i legen, uanset om i befinder jer i samme rum eller i hver sin verdensdel. Via den gratis Magic Motion app kan du nemlig lade din partner vide, når lysten melder sig, og så kan de stimulerende vibrationer styres fra begge smartphones. I kan også lade jeres yndlings musik, berøringer eller bevægelser bestemme vibrationernes hastighed og intensitet.

Se mere / Køb Magic Motion Heating Wand her
Fun Factory Wicked Wings Rabbit Vibrator Fun Factory Wicked Wings Rabbit Vibrator

Wicked Wings er en effektiv og uhøjtidelig rabbit vibrator fra Fun Factory. Det skønne design med semi realistisk penishoved og vinger sikrer dig intens dobbelt stimulation både indvendigt og på klitoris. Vibratoren har 6 forskellige vibrations mønstre og 4 hastigheder, og du kan endda gemme din yndlings indstilling, så du altid kan finde tilbage til den igen. Vandtæt og bruger 2 x AAA batterier eller Fun Factory Hybrid Batteri Oplader Sæt (sælges separat). Fun Factory Hybrid Batteri Oplader Sæt er til dig der er træt af at skifte batterier i din Fun Factory vibrator. Så opgradér din Diva Dolphin G-Punkts Vibrator eller én af de andre Battery+ vibratorer fra Fun Factory med dette smarte Hybrid Batteri Oplader Sæt. Indeholder 2 stk. genopladelige AAA-batterier samt magnetisk Click'n'Charge USB-lader.

Se mere / Køb Fun Factory Wicked Wings Rabbit Vibrator her
Callie By Jopen Dual Massager Rabbit Vibrator Callie By Jopen Dual Massager Rabbit Vibrator

Man går aldrig galt i byen med flot design, og Callie by Jopen Dual Massageren er heller ingen undtagelse. Lad dig forføre af den intense dobbelt stimulation, når selve dildoen leverer pirrende vibrationer indvendigt, og den silkebløde klitoris vibrator forkæler dig udvendigt. Den flotte krystal knap i bunden af vibratoren sætter prikken over i'et, og med den kan du lege dig igennem de 7 vibrationsniveauer for optimal nydelse. Callie By Jopen fås også som Vibrating Wand Dildo Vibrator og som Klitoris Vibrator

Se mere / Køb Callie Dual Massager Rabbit Vibrator her
Satisfyer Pro 2 Satisfyer Pro 2 Klitoris Stimulator

Drømmer du om at få de vildeste orgasmer og den mest intense onanioplevelse nogensinde, så er Satisfyer Pro 2 Klitoris Stimulator et must-have. Den stimulerer ved hjælp af pirrende trykbølger, der føles som om, de suger på din klitoris. Klitoris stimulatoren er på en og samme gang både nænsom og kraftfuld, og den er uden tvivl et vanedannende bekendtskab.

Se mere / Køb Satisfyer Pro 2 Klitoris Stimulator her
Fifty Shades Freed Deep Inside Klassisk Vibrator Fifty Shades Freed Deep Inside Klassisk Vibrator

Nu kan du endelig give efter for dine inderste lyster med den opladelige Deep Inside klassiske vibrator fra Fifty Shades Freed. Det eksklusive design i silkeblødt silikone med den bølgede overflade giver dig en ekstra instens stimulation, når du leger dig igennem de 3 hastigheder og 7 pirrende vibrations mønstre. Deep Inside vibratoren er desuden vandtæt for frække fornøjelser i badet, alene eller sammen med din partner.

Se mere / Køb Fifty Shades Freed Deep Inside Klassisk Vibrator her
Elvie Kegel App-styret Bækkenbundstræner Elvie Kegel App-styret Bækkenbundstræner

Den app-styrede Elvie Kegel bækkenbundstræner giver ny mening til udtrykket “personlig træner”. Få stærkere muskler, øget følsomhed og endnu bedre orgasmer ved træning af dit mest intime område. Den unikt udviklede app gør træningen til en leg og guider dig hele tiden til det bedste resultat.

Se mere / Køb Elvie Kegel App-styret Bækkenbundstræner her
Pornhub - Turbo Rabbit Pornhub - Turbo Rabbit

Sukker du efter forløsende dobbelt orgasmer? Du er ikke alene. Derfor har Pornhub lavet den opladelige Turbo Rabbit Vibrator. Kombinationen af det silkebløde silikone ydre og den ergonomiske udformning giver dig dybe G-punkts orgasmer og pirrende klitoris klimaks på én og samme tid. Den søde, uskyldige rabbit udvendigt finder hurtigt din klitoris og sender dig i den 7. himmel.

Se mere / Køb Pornhub - Turbo Rabbit her
Fifty Shades Freed Lavish Attention Klitoris og G-Punkts Vibrator Fifty Shades Freed Lavish Attention Klitoris og G-Punkts Vibrator

Nu kan du endelig få det bedste af to verdener og nyde både klitoris og G-punkts orgasmer med Lavish Attention Klitoris og G-Punkts Vibrator fra Fifty Shades Freed. Lad dig ikke narre af den diskrete og silkebløde ydre. Det gemmer på en yderst effektiv dobbelt vibrator, der forkæler dit hemmelige G-punkt og pirrer din klitoris på samme tid. Hvad mere kan man ønske sig?

Se mere / Køb Fifty Shades Freed Lavish Attention Klitoris og G-Punkts Vibrator her
Swan massage wand Swan Massage Wand

Med denne vidunderlige Wand fra Swan er du sikret stærke vibrationer og enorm nydelse. Swan - 100% Vandtæt Genopladelig Massage Wand er 23,4 cm lang og har en diameter på op til 5 cm er(der hvor den er bredest). Derfor vil du med sikkerhed ikke blive skuffet når du pakker denne lækre silikone wand som på mange måder er den perfekte Wand som kan bruges på både klitoris og resten af kroppen. Swan er et eksklusivt mærke, hvor alt er lavet i kvalitetssilikone og er noget af det bedste du kan finde på markedet. Se serien af Swan produkter her!

Se mere / Køb Swan massage wand her
Fun Factory Mr Boss Dildo Vibrator Fun Factory Mr Boss Dildo Vibrator

Lad Mr. Boss bestemme og give dig kraftige orgasmer, hver gang. Lækker semi realistisk silikone vibrator med stimulerende vibrationer. Vandtæt og bruger 2 x AAA batterier eller Fun Factory Hybrid Batteri Oplader Sæt (sælges separat). Fun Factory Hybrid Batteri Oplader Sæt er til dig der er træt af at skifte batterier i din Fun Factory vibrator. Så opgradér din Darling Devilt eller én af de andre Battery+ vibratorer fra Fun Factory med dette smarte Hybrid Batteri Oplader Sæt. Indeholder 2 stk. genopladelige AAA-batterier samt magnetisk Click'n'Charge USB-lader.

Se mere / Køb Fun Factory Mr Boss Dildo Vibrator her
We-Vibe Nova Rabbit Vibrator We-Vibe Nova Rabbit Vibrator

Til forskel fra langt de fleste andre Rabbits og Pearldivers, der i dag findes, så kan man løbende justere Novas vibratorarm, der stimulerer klitoris. Det er en kæmpe fordel, og ret så væsentligt i forhold til at opnå den bedste og mest effektive form for stimulation. Til stor fornøjelse kan man rent faktisk også dreje Nova en omgang, så vibrator-armen kan benyttes til pirring af anus – og/eller bruges som vibrerende buttplug, mens G-punktet samtidig stimuleres.

Se mere / Køb We-Vibe Nova Rabbit Vibrator her
We-Vibe Wish - Genopladelig Klitoris Vibrator We-Vibe Wish - Genopladelig Klitoris Vibrator

We-Vibe Wish er en klitoris vibrator du kan genoplade og nyde igen og igen. Vibratoren giver skønne stimuleringer til klitoris og spidsen af vibratoren kan også stimulere alle de ergonomiske steder på kroppen som du ønsker. We-Vibe Wish tilbyder en eksklusiv PowerPulse teknologi, som du kan mærke ved at den har en helt ny vibrationsfornemmelse, der føles som bølger af nydelse. Som ekstra gevinst, kan du også forbinde We-Vibe Wish med APP'en We-connect, hvor du kan oprette dine egne brugerdefinerede vibrationer. Du kan også vælge at få din partner til at kontrollere vibrationerne - endda fra den anden ende af jorden. 

Se mere / Køb We-Vibe Wish her
We-Vibe Rave G-punkts Vibrator We-Vibe Rave G-punkts Vibrator

Vil du gerne have intens stimulation af dit G-punkt og derved opnå et mere sanseligt klimaks, er We-Vibe Rave G-punkts vibratoren helt perfekt. Vibratoren er ergonomisk udformet og designet med en let bue, der rammer G-punktet helt rigtigt. Den kraftige, dog støjsvage motor kombineret med det silkebløde materiale giver dig en lækker og eksklusiv oplevelse.

Se mere / Køb We-Vibe Rave G-punkts Vibrator her
We-Vibe - Bloom vibrerende elskovskugler We-Vibe - Bloom vibrerende elskovskugler

De nye Bloom vibrerende elskovskugler i silikone fra We-Vibe er ikke kun designet til at styrke dine bækkenbund, men også til at give dig bedre orgasmer! Bloom kuglerne har nemlig indbygget vibrator med mere end 10 forskellige og kraftfulde vibrationer, der kan styres via appen We-Connect. Kuglerne, der kommer i en fin koral farve, er designet i blød og hudsikker silikone. Bloom kommer med tre forskellige vægte på hhv. 10, 30 og 45 g, som kan udskiftes efter lyst og behov. På den måde kan du hele tiden styrke din bækkenbund mere og mere. Med We-Connect appen kan du skifte mellem forskellige vibrationsmønstre eller designe dit helt eget fra bunden. Bloom kuglerne er 100% vandtætte, så du kan tage træningen og nydelserne med i bad eller sågar i havet! Kuglerne er designet efter "whisper quiet" konceptet, hvilket betyder, at de er enormt lydløse. Tag dem evt. i til en aften ude i byen og lad din partner styre vibrationerne!

Se mere / Køb We-Vibe - Bloom vibrerende elskovskugler her
We-Vibe Ditto Vibrerende Anal Plug We-Vibe Ditto Vibrerende Anal Plug

We-Vibe Ditto er en elegant og luksuriøs starter anal plug til både mænd og kvinder. Pluggen er ergonomisk udformet og yderst pirrende og behagelig at bære. Med hele 10 standard vibrations programmer samt mulighed for at skræddersy egne mønstre via den gratis We-Connect App.

Se mere / Køb We-Vibe Ditto Vibrerende Anal Plug her
SenseVibe Opladelig Rabbit Vibrator SenseVibe Opladelig Rabbit Vibrator

Når din rabbit vibrator skal være noget ud over det sædvanlige, er SenseVibe fra SenseMax det helt rette valg. Med den får du et elegant, moderne design, samtidig med den kendte og elskede rabbit dobbeltstimulering. Lad den ene ende af den ergonomisk formede vibrator glide op og ramme dit G-punkt, mens den anden pirrer klitoris, til du når et eksplosivt og intenst klimaks af dobbeltorgasme.

Se mere / Køb SenseVibe her
FUN TOYS GPLUG – BUTTPLUG FUN TOYS GPLUG – BUTTPLUG

Gplug er en opladelig buttplug, der kan fås i to forskellige størrelser. Den lille – Gplug Small – er den mindste opladelige buttplug på markedet, og samtidig den størrelse der er mest populær, når det kommer til analt sexlegetøj. Ud over at Gplug’ens vibrationer kan reguleres i bunden af buttplug’en, kan du også bruge Gring - fingervibrator. Gring er en fingervibrator, som også har den funktion at den kan bruges som fjernbetjening til andet legetøj fra funtoys.

Se mere / Køb FUN TOYS GPLUG – BUTTPLUG her
Juicy Jewels Precious Pink Dildo Vibrator Juicy Jewels Precious Pink Dildo Vibrator

Diamanter og juveler er skønne, men Juicy Jewels er endnu bedre! Specielt når der er tale om denne Precious Pink dildo vibrator. Den bløde og bøjelige dildo vibrator stimulerer dig indvendigt med pirrende, trinløse vibrationer og fremkalder de dybeste orgasmer, du ikke anede, du gemte på.

Se mere / Køb Juicy Jewels Precious Pink Dildo Vibrator her
Sinful Opladelig Mini Magic Wand Sinful Opladelig Mini Magic Wand

Den lækre opladelige Mini Magic Wand fra Sinful er et af de bedste beviser på, at det ikke altid er størrelsen, det kommer an på. Benyt den til fræk solo hygge eller invitér din partner med i legen. Selvom wanden er udviklet til klitoris stimulering, kan den naturligvis bruges overalt på kroppen til både pirrende forspil og effektiv massage af ømme muskler. Se hele serien af Sinful produkter her!

Se mere / Køb Sinful Mini Magic Wand her
Fun Factory LAYA II Klitoris Vibrator Fun Factory LAYA II Klitoris Vibrator

Leder du efter en kraftfuld og effektiv klitoris vibrator, der med sikkerhed kan bringe dig til klimaks hver eneste gang, du bruger den? Så prøv Fun Factory LAYA II. Vibratoren er en ny og forbedret udgave af den populære og verdenskendte Fun Factory LAYAspot. Den nye udgave stimulerer dig med endnu kraftigere vibrationer og er desuden genopladelig, så du kan bruge den igen og igen og igen. LAYA II har et ergonomisk design, så du nemt kan placere den lige der, hvor det føles allerbedst.

Se mere / Køb Fun Factory LAYA II Klitoris Vibrator her
Fun Factory Stronic Drei Dildo Pulsator Candy Rose Fun Factory Stronic Drei Dildo Pulsator Candy Rose

Ønsker du dig en feminin men effektiv dildo vibrator, så er Fun Factory Stronic Drei Dildo Pulsator i Candy Rose perfekt til dig. Dildoen har en rillet overflade, som vil pirre og forkæle dig indvendigt, samt en forhøjninger ved roden, der stimulerer omkring din skedeindgang eller fungerer som stopper ved fræk anal leg. Stronic Drei er 3. generation af af vibratorer fra Fun Factory, der bevæger sig frem og tilbage i stødende bevægelser, ligesom en rigtig mand.

Se mere / Køb Fun Factory Stronic Drei her
TENGA IROHA MINAMO - Genopladelig Vibrator TENGA IROHA MINAMO

Tenga Iroha Minamo er en æstetisk smuk vibrator, der designmæssigt er inspireret af havets bløde bølgeskvulp – både udseendemæssigt og de bølgende vibrationsmønstre.

Se mere / Køb IROHA MINAMO her
Dorcel - Orgasmic Rabbit vibrator Gold Dorcel - Orgasmic Rabbit vibrator Gold

Denne klassiske kanin er perfekt til dig, der ikke kan få nok af ultimativ stimulering af hele skeden, g-punkt, samt klitoris. Den gyldne frækkert er en klassisk rabbit vibrator, med et bredt hovede, roterende perler, samt vibrerende klitorispirrer, der kun kan sende dig et sted hen - til orgasme himlen.

Se mere / Køb Dorcel Orgasmic Rabbit vibrator Gold her
TENGA IROHA YUKI - klitoris Vibrator TENGA IROHA YUKI

Hvis du virkelig vil have noget lækkert og eksklusivt, så er Tenga Iroha Yuki Klitoris Vibrator den helt rigtige vibrator for dig. Iroha er nemlig både elegant, stilfuld, opladelig og vandtæt. I 2013 vandt Tenga en Erotixxx Award for deres serie af Iroha-vibratorer, der blev kåret som de bedste produkter til kvinder. Iroha Yuki er skabt til kvinder af kvinder, og hvor mange klitoris vibratorer er lavet i hårde materialer, er Iroha Yuki lavet i blød silikone, der nærmest føles som en fast gele, der er betrukket med en fløjlsblød overflade. Resultatet er en virkelig lækker og eksklusiv klitoris vibrator. Tenga Iroha Yuki kan både bruges alene og sammen med en partner. Den har den egenskab, at du ud over klitoris stimulation også kan føre den yderste spids ind, enten vaginalt eller analt. Iroha er vandtæt og du kan derfor også nyde den under bruseren.

Se mere / Køb IROHA YUKI her
Vibe Couture Rabbit Skater Vibrator Vibe Couture Rabbit Skater Vibrator

Hvorfor vælge, når du kan få det bedste af flere verdener med Rabbit Skater vibratoren fra Vibe Couture? Den ergonomisk formede dildo i super blødt dobbelt silikone, med markeret penishoved og rillet tekstur, rammer perfekt mod dit G-punkt og pirrer dig indvendigt. Som noget helt særligt tilbyder Rabbit Skater stimulering i stødende frem-og-tilbage bevægelser, præcis som en rigtig mand. Vel at mærke en mand, som med garanti ikke kører træt, før du er fuldt tilfredsstillet.

Se mere / Køb Vibe Couture Rabbit Skater Vibrator her
Marc Dorcel Real Vibration 22 cm Dildo/Vibrator Marc Dorcel Real Vibration 22 cm Dildo/Vibrator

Opgrader din dildo vibrator til Marc Dorcel Real Vibration M og få 22 cm ren nydelse. Du får et lækkert, stilrent design med silkeglat overflade, med antydningen af et penishoved og sensuelle bølger på skaftet for ekstra nydelse. Kombineret med de 7 pirrende vibrationsniveauer er der et eksplosivt klimaks i vente.

Se mere / Køb Marc Dorcel Real Vibration Dildo/Vibrator her
Nexus G-Rider – G-Punkts Vibrator Nexus G-Rider – G-Punkts Vibrator

Nexus G-rider er en helt speciel G-punkts vibrator, som er designet korrekt efter kvindens vagina, på den måde opnår man større nydelse ved dette produkt. Den har en meget blød overflade og så er silikone kvaliteten meget høj. Der hvor den skiller sig ud fra andre er, at den har 5 forskellige vibrationsmønstre, og så kan man bruge den siddene eller hvor man "rider" den, så man stimulere G-punktet.

Se mere / Køb Nexus G-Rider – G-Punkts Vibrator her
The Rabbit Wand Vibrator The Rabbit Wand Vibrator

Svært ved at vælge? Så prøv denne effektive hybrid mellem de 2 mest populære vibrator typer i verden. Nyd et væld af frække muligheder med The Rabbit Wand, som både er en Magic Wand og Rabbit Vibrator i ét og samme produkt. Du vil elske de dybe, rumlende vibrationer fra den klassiske Wand og finde dem yderst nyttige til både udvendig og indvendig stimulation. Samtidig vil den ivrige lille Rabbit med knurhår tage sig ekstra kærligt af din klitoris.

Se mere / Køb The Rabbit Wand Vibrator her
Swan Love Rabbit Vibrator Swan Love Rabbit Vibrator

Det vil med garanti blive kærlighed ved første klik med denne fantastiske Love – Rabbit Vibrator fra Swan, for når du tænder for allerførste gang, vil den præcist og kraftfuldt give dig vidunderlig stimulering alle de rigtige steder. Love har ergonomisk form og et knæk foroven, som bevirker, at den kan ramme dit g-punkt og give det guddommelig massage, når den roterer på den måde, du har valgt. Den øverste knap på betjeningspanelet foran for neden på Love styrer rotationerne. Love er også udstyret med en klitorisvibrator. Den rammer præcist på din klitoris, når Love er helt i bund. Det er på den nederste knap på betjeningspanelet, du vælger mellem vibrationsmønstrene.

Se mere / Køb Swan Love Rabbit Vibrator her
FETISH FANTASY TRANSPORTABEL SEX-MASKINE Pipedream - TRANSPORTABEL SEX-MASKINE

Med Fetish Fantasy Transportabel Sex-Maskine skal du kun koncentrere dig om én ting – at tage imod maskinens ophidsende bevægelser. Du kan vælge imellem to slags dildoer, og når du har sat den, du ønsker fast på maskinen, er det blot at sætte stikkontakten i. Du styrer bevægelsernes tempo ved hjælp af den ligeledes medfølgende dildo-vibrator, som altså både fungerer som vibrator og fjernbetjening.

Se mere / Køb FETISH FANTASY TRANSPORTABEL SEX-MASKINE her
Lovense Nora Rabbit Vibrator Lovense Nora Rabbit Vibrator (App Styret)

Lovense Nora Bluetooth Rabbit Vibrator kan bruges både til sololeg og sammen med en partner. Den er et rigtig godt valg til jer, hvor den ene ofte er på farten, da den også kan fjernstyres via din og din partners smartphone. Lovense Nora kan også tilsluttes masturbatoren Max fra samme serie. De to produkter kan så "tale sammen" via jeres mobiltelefoner, hvor end i verden I er. Når I har tilsluttet jeres respektive legetøj gennem app'en, vil legetøjet registrere de bevægelser i laver, mens I bruger det og overføre de bevægelser til det andet legetøj. Hvis du f.eks. bevæger rabbitten hurtigt frem og tilbage, vil han kunne mærke den bevægelse indvendigt i sleevet på Max og vice versa.

Se mere / Køb Lovense Nora Rabbit Vibrator her
Fun Factory Stubby Moody G5 Fun Factory Stubby Moody G5

Fun Factory Stubby Moody er en forbedret version af den i forvejen elskede og testvindende dildo vibrator Stubby. I bunden af vibratoren er der en "krans", der også vibrerer, og som stimulerer både skedeindgangen og klitoris.

Se mere / Køb Fun Factory Stubby Moody G5 her
Fun Factory Big Boss G5 Opladelig Dildo/Vibrator Fun Factory Big Boss G5 Opladelig Dildo Vibrator

Fun Factory Big Boss er specielt til dig, der ønsker en stor og fyldig dildo, som føles meget realistisk. Dildo vibratoren er naturtro i formen og stimulerer dig intenst med sine kraftige vibrationer. Den er lavet af blød medicinsk silikone, og er derfor meget behagelig og fleksibel at bruge. Big Boss G5 er vandtæt og du kan derfor nyde den i badet. Vibratoren er opladelig og Click 'n' Charge USB-oplader medfølger i pakken. - Se flere dildo/vibratorer fra Fun Factory HER

Se mere / Køb Fun Factory Big Boss Dildo/Vibrator her
LELO Mona Wave Dual-action G-punkts Vibrator LELO Mona Wave Dual-action G-punkts Vibrator

LELO Mona Wave er en videreudvikling af den populære LELO Mona 2 Opladelig G-punkts Vibrator, som er ideel til pirrende G-punkts stimulation. Som den første af sin slags i verden, forkæler LELO Mona Wave både med dejlige vibrationer og med blide, bølgende bevægelser, som masserer op imod dit G-punkt. Monas bevægelser efterligner de ‘kom her hen-bevægelser’ mange bruger til G-punkt stimulation og som kan give dybe og intense G-punkts orgasmer. Se flere vibratorer fra LELO HER

Se mere / Køb LELO Mona Wave Dual-action G-punkts Vibrator her
OhMiBod Lovelife Krush Bækkenbundstræner OhMiBod Lovelife Krush Bækkenbundstræner

OhMiBod Lovelife Krush er en bækkenbundstræner, der både træner din bækkenbund, men også giver dig masser af lystfuld nydelse. Krush har en indbygget sensor, der registrerer styrken i dine bækkenbundsmuskler og udarbejder individuelle træningsprogrammer derefter. Den tilsluttes via Bluetooth på din mobiltelefon, og så får du programmer til både træning og mere frække lege. Krush har vundet den prestigefyldte pris som "Årets bedste digitale sundhedsprodukt" på verdens største teknologimesse CES. Træningen vil øge din følsomhed i skeden og samtidig hjælpe dig med at opnå bedre og mere tilfredsstillende sex. Se andre bækkenbundskugler HER

Se mere / Køb OhMiBod Lovelife Krush Bækkenbundstræner her
Bodywand 360 Spinning Head Magic Wand Bodywand 360 Spinning Head Magic Wand

Bodywand 360 er en unik vibrator med et roterende hoved, der både fungerer som en magic wand og som en oralsex simulator.
Sqweel er en anden form for oralsex stimulator, og nok den mest kendte.

Se mere / Køb Bodywand 360 Spinning Head Magic Wand her
Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo

Doc Johnson Dick Rambone er en af de største dildoer du kan få. Den ekstra store dildo har en realistisk udformning, der ligner 'den ægte vare'. Dick Rambone har en sugekop i bunden så den kan sættes fast på jævne, hårde overflader og nydes håndfrit. Se andre (lidt mindre) realistiske dildoer HER

Se mere / Køb Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo her
Rocks Off Ignition klitoris vibrator Rocks Off Ignition klitoris vibrator

Uanset om du vil tirre din partner med frække vibrationer over hele kroppen eller intensivere dit eget klimaks, så er Rocks Off Ignition Opladelig Vibrator et hit. Den lille bullet vibrator har en kraftig motor og er perfekt til at give dig ydre stimulation. Placer vibratoren der, hvor det føles allerbedst og giv dig hen til den intense nydelse. Vibratoren har 10 forskellige vibrationer og styres let via knappen i bunden. Den er vandtæt, så den kan bruges i badet. Se andre vibratorer fra Rocks Off HER

Se mere / Køb Rocks Off Ignition klitoris vibrator her
Durex Intense Real Pleasure Vibrator Durex Intense Real Pleasure Vibrator

Intense Real Pleasure vibratoren lever i den grad op til sit navn. Kraftfulde og justerbare vibrationer til hende for optimal og målrettet stimulation lige, hvor hun ønsker det. Vibratoren kan udover at bruges indvendigt også forkæle klitoris eller pirre ham under forspillet.

Se mere / Køb Durex Intense Real Pleasure Vibrator her
Max Passion Kariba G-punkts Glas Dildo Max Passion Kariba G-punkts Glas Dildo

Max Passion Kariba G-punkts Glas Dildo erfremstillet i splintfri glas. Eksklusivt og frækt design i gennemsigtig lyslilla. Dildoens krummede form er god til stimulation af G-punktet. Du kan varme dildoen op eller køle den ned for endnu frækkere oplevelser. Se flere Glas Dildoer HER

Se mere / Køb Max Passion Kariba G-punkts Glas Dildo her
Tantus Realdoe Slim Realistisk Strap-on Tantus Realdoe Slim Realistisk Strap-on

Tantus Realdoe Slim er en harness-fri strap-on, I begge to kan nyde. Det smalle design gør den ideel til jer, som ønsker realistisk stimulation, der ikke er for fyldig. Med Realdoe Slim får I en lækker strap-on dildo uden stropper, som giveren holder oppe med sine bækkenbundsmuskler. På den måde opnår hun pirrende stimulation, samtidig med at også modtageren stimuleres.

Se mere / Køb Tantus Realdoe Slim Realistisk Strap-on her
The Hammer Pulserende Rabbit Vibrator The Hammer Pulserende Rabbit Vibrator

The Hammer er en pulserende rabbit vibrator til dig, der ønsker ekstra intens stimulation. Spidsen af the Hammer kan bevæge sig op og ned i pulserende bevægelser, der efterligner følelsen af at være sammen med en mand. Samtidig stimulerer de to kaninører klitoris med intense vibrationer for endnu større nydelse. Med 3 pulserende hastigheder og 7 vibrationsprogrammer er The Hammer et meget pirrende bekendtskab.

Se mere / Køb The Hammer Pulserende Rabbit Vibrator her
CalExotics Anal Climaxer Fjernstyret Butt Plug CalExotics Anal Climaxer Fjernstyret Butt Plug

Læn dig tilbage og nyd stærke anale orgasmer, eller overlad kontrollen til din partner med den fjernstyrede Anal Climaxer Butt Plug fra amerikanske Calexotics. Den lækre, medium størrelse plug er lavet i fleksibelt og hudvenligt silikone, som sikrer, at den er nem at indføre og behagelig at benytte, selv ved lang tids leg.. Se andre butt plugs og andet anal legetøj HER

Se mere / Køb CalExotics Anal Climaxer Fjernstyret Butt Plug her
Nexus G-play Anal Vibrator Nexus G-play Anal Vibrator

Anatomisk korrekt udformet anal vibrator, ideel til både mænd og kvinder. Nexus G-play har en blød overflade, og dens vibration er intens og kraftig. Nexus G-Play er ideel til førstegangs brugeren eller den let øvede. Se andre butt plugs og andet anal legetøjHER

Se mere / Køb Nexus G-play Anal Vibrator her
Sinful opladelig Rabbit Vibrator Sinful opladelig Rabbit Vibrator

Sinful Opladelig Rabbit Vibrator er en fyldig og kraftfuld vibrator for dig, der ønsker ekstra stimulation.
Rabbit vibratoren er et meget orgasmefyldt bekendtskab, fordi den både stimulerer klitoris og samtidig pirrer g-punktet med sine indvendige rotationer. Se flere produkter fra Sinful her

Se mere / Køb Sinful opladelig Rabbit Vibrator her
Hitachi Magic Wand Hitachi Magic Wand

Hitachi Magic Wand Opladelig Personal Massager er en ekstremt kraftfuld vibrator til dig, der foretrækker intens klitoris stimulation eller måske ikke har fundet den helt rigtige vibrator til at give dig orgasme endnu. Vibratoren er en videreudvikling af den originale Hitachi Magic Wand, der er både berømt og berygtet for sine utrolig kraftige vibrationer. Og det er en af de mest kendte og efterspurgte vibrator massagestave i verden. Wand'en har vundet prisen som "Årets Produkt" på det verdenskendte Xbiz Award i 2016. Se et større udvalg af Magic Wands HER

Se mere / Køb Hitachi Magic Wand her
Magic Motion Eidolon Magic Motion Eidolon

Med Magic Motion Eidolon kan du tage kontrollen over din partners orgasmer derhjemme, eller nyd fræk leg ude i offentligheden, med den app-styrede Eidolon. Lækker silikone vibrator som kan stimulere både G-punkt og klitoris, samtidig eller hver for sig. Eidolon Styres via gratis Magic Motion app, som er kompatibel med både Android og iOS. Se flere produkter fra Magic Motion her

Se mere / Køb Magic Motion Eidolon her
Bedre Orgasmer Bedre Orgasmer

Der findes et utal af sprays og stimulerende sex gels, som kan gøre dine orgasmer og erotiske oplevelser endnu bedre.
Ønsker du fx øget følsomhed, kølende eller varmende pirring omkring klitoris, har vi et stort udvalg af stimulerende sprays og sex gel. Du finder også spray og gel til anal brug, som kan være med til at gøre den anale stimulation mere behagelig og mere glidende.

Se mere / Køb produkter til at opnå Bedre Orgasmer her
System JO System JO

Siden 2003 har System JO lavet nogle af de allerbedste glidecremer og intimpleje produkter på markedet.
Amerikanske System JO bruger kun de fineste ingredienser af den højeste kvalitet i deres testvindende og populære produkter..

Se mere / Køb System JO her
Intimate Earth Intimate Earth

Intimate Organics er en serie af glidecremer, rengøringssprays, massageolier og andre flydende produkter som kan være med til at gøre dit sexliv bedre og sundere. Produkterne som Intimate Organics fremstiller, er baseret på at det skal være høj kvalitet uden syntetiske og kemiske ingredienser. Derfor er alle produkterne i denne kategori allergi- og hudvenlige. De er parabenfri og indeholder ingen potentielt skadelige ingredienser. De er udelukkende fremstillet af certificeret økologiske ekstrakter. Det gælder både de helt neutrale produkter og de produkter der er med smag og/eller duft..

Se mere / Køb Intimate Earth produkterne her
Durex Durex

Durex er en verdenskendte producenter af kondomer og glidecreme. MEN de laver også sexlegetøj, og andre stimulerende produkter.

Se mere / Køb Durex produkterne her
Rengøring af sexlegetøj Rengøring af sexlegetøj

Få den allerbedste og mest hygiejniske oplevelse hver gang, du leger med dit sexlegetøj. Rengøring af sexlegetøj er utroligt vigtigt, og med en af de mange sprays fra vores udvalg har det aldrig været nemmere.
Sexlegetøjsrengøring forlænger desuden også dit legetøjs levetid, så du har glæde af det i endnu længere tid.

Se mere / Køb produkter til rengøring af sexlegetøj her


  LIKE på Facebook DEL på Facebook