Guide - Sådan passer du bedst på dit sexlegetøj

Her kan du/i finde hjælp til at passe/pleje dit/jeres sexlegetøj

Guide til pleje og rengøring af sexlegetøjNår du/i køber/ejer sexlegetøj, så er GlideCreme og Rengørings Produkter et MUST HAVE.

Desværre lever alt for meget sexlegetøj en kummerlig, og hengemt tilværelse i sengebordsskuffen. Det er synd, og er samtidig med til at gøre, at det ikke holder nær så længe, som det sexlegetøj, der bliver passet og plejet. Faktisk behøver du ikke nogen former for specialprodukter, for at passe godt på dit sexlegetøj. Almindelig vand og fornuftig opbevaring, kan gøre meget for levetiden og nydelsesværdien.

Når sexlegetøjet ikke er i brug, skal det gerne opbevares rigtigt. Har du f.eks. flere jelly- eller silikoneprodukter liggende tæt sammen på et alt for varmt sted, kan du opleve at de klistrer sammen. Ganske vist ikke så, du ikke kan skille dem ad, men over tid vil det forkorte levetiden af produktet. Generelt skal sexlegetøj opbevares lige som kaffe: Mørkt, køligt og tørt. Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal opbevare det i køleskabet, sådan som kaffe-kendere gør med kaffebønner, men du skal f.eks. ikke lægge dem under sengen, hvis du har gulvvarme i soveværelset. Skuffen i natbordet kan sådan set være udmærket, hvis du husker at lægge sexlegetøjet ned i f.eks. en fungfri og støvtæt stofpose eller i en æske eller i den originalemballage, du fik sexlegetøjet i. Læg kun et stykke sexlegetøj i hver pose/box – så undgår du, at de klistrer sammen.

Skyl sexlegetøjet under rindende varmt vand efter brug, eller tør det af med en hårdt opvredet klud, eller med en PJUR RENGØRING INTIM SERVIETT
Husk også at tørre det efter med et tørt, fnugfrit viskestykke. Vil du gøre lidt ekstra ud af det, investerer du en lille smule i et pleje- og rengøringsmiddel til dit sexlegetøj. Herved sikrer du dels, at dit sexlegetøj altid er helt rent og bakteriefrit, og at overfladematerialet forbliver lækkert og intakt i længere tid. Især silikone- og gel-produkter har godt af at blive rengjort regelmæssigt med et plejemiddel. Derved beholder overfladen sin blødhed.

Husk også altid at tage batterierne ud af sexlegetøjet efter brug. Nuvel, måske ikke hvis du bruger det hver eneste dag. Men hvis du ved, at der går mere end et par dage, inden det skal i brug igen, så gør dig selv den tjeneste at tage batterierne ud.. ELLER anskaf dig en Genopladelig vibrator

DEL på Facebook  LIKE på Facebook DEL på Facebook