Sex i den frie natur


Sådan kommer i ud af sengen, og ud i naturen:

Trænger parforholdet til en ordentlig én på opleveren? Eller er I bare løbet tør for inspiration til jeres ellers gode sexliv? Der er intet så pirrende, intenst, og frækt som at dyrke sex under åben himmel.. men hvad er reglerne for det??
Må man have sex i naturen? Må man rende nøgen rundt i skoven? Må man elske diskret i klitterne på stranden? Foråret er her, det bliver varmere og naturen er klar til at tage imod gæster, men hvordan er det lige reglerne er? – Læs med her:

ER SEX I DET FRI FORBUDT OG ULOVLIGT?:

Reglerne om sex i naturen er lettere end fri teltning, båltænding og hængekøjer. Du må, sjovt nok, dyrke sex flere steder end du må overnatte i skovene.
Det er ikke ulovligt at dyrke sex på et offentligt sted, men det er ulovligt at opføre sig blufærdighedskrænkende over for andre.
Nu er det jo det forbudte og risikoen for at blive opdaget der gør det spændende, men det er altså bedst at beholde i fantasien.

I virkeligheden er det ikke så ophidsende at blive afbrudt, og måske meldt til politiet. Så lad det blive i fantasien, og find et sted hvor der ikke kommer så mange forbi.

Det gælder om IKKE at blive opdaget, så tjek også lige om der skulle være overvågningskameraer i nærheden, inden i smider tøjet.


UD AF SENGEN OG UD I NATUREN:

Det er super skønt at elske længe og intenst. Opfylde hinandens og egne behov. Lege, nusse, kæle. Bliv ved med det – derhjemme.

Ude i naturen kan det være utroligt frækt med en omgang hurtig, dyrisk sex – lige på og hårdt – uden så mange dikkedarer.
Måske endda uden at klæde sig helt nøgne og medbringe sexlegetøj. Så kan I også komme hurtigt væk, hvis uheldet (at blive opdaget) skulle være ude.

Det kan godt være at I ikke bliver tilfredsstillet på samme grundige måde som hjemme på lagnerne, men spændingen ved at blive opdaget vil give jer et kick. Det vil med garanti give jer lige så god en oplevelse som de time lange romantiske eventyr hjemme i dobbeltsengen, hvis ikke bedre.

Eventuelt kan I jo fortsætte når I kommer hjem, hvis I ikke kan få nok af hinanden.


HVOR KAN MAN DYRKE SEX I DET FRI:

Danmarks bedste populære hjemmeside indenfor emnet er Sexidetfri.dk, hvor du kan møde mange andre der også er interesseret i at eksperimentere med udendørssex.
Bla. har de udarbejdet dette kort, som viser de bedst populære steder til dogging. Helt præcis viser kortet en oversigt over mulige strande, restepladser, skove, søer, biografer og andre lokationer.


EN TUR I SKOVEN:

Picnic? Forspillet? Lidt friske jordbær måske og lidt brus. Ingen tvivl om at det knald bliver så fuglene synger.

Hun kan feks. have en kort kjole/nederdel på, samt et par bundløse trusser, så det kan gå hurtigt.


SEX PÅ STRANDEN:

Stranden er også et oplagt sted at dyrke sex i det fri, og endda i længere tid – ja, måske hele natten.

En romantisk tur hånd i hånd, på stranden en lun sommeraften på udkig efter det perfekte sted. Gå gerne et godt stykke op ad stranden, og find et sted hvor der ikke kommer så mange forbi.

Gå nøgne sammen i havet, og elsk så længe det lyster. Slut den intime aften af med at ligge og kigge på stjernerne, og lytte til bølgernes skvulp og falde i søvn i hinandens arme.

Det vil helt sikkert blive en uforglemmelig oplevelse.


I LY AF KORNET:

Når kornet står højt på marken, kan han give hende en tur i høet under den lyseblå himmel mens fuglene kvidrer og vinden hvisker.
Bare sørg for det ikke er høsttid, for det kunne blive en uforglemmelig oplevelse af en helt anden slags.
PITSTOP PÅ RASTEPLADSEN:

Det kunne jo også være, at lysten kom over jer på landevejen. Hvorfor så ikke lige smutte ind på en rasteplads, og lade ham give hende et ”undervogntjek” på et af de traditionelle bord- og bænkesæt, de fleste rastepladser er udstyret med. De har en ganske udmærket højde til formålet.

Find det fjerneste hjørne eller et bord, der ligger lidt tilbagetrukket fra selve parkeringsarealet. Så reducerer du risikoen for at blive opdaget af folk, lige så snart de ruller ind på rastepladsen

Lad være med at gøre det omkring frokosttid eller i myldretiden, hvor folk med løs blære valfarter ind på de offentlige toiletter eller ud i krattet.

For hvem ved om I har en fræk aftale, på rastepladsens offentlige toilet. Der har I mulighed for at låse døren, men samtidig er det stadig væk fra de trygge rammer i soveværelset. Tænk hvis der kommer én og tager i døren. De tænker nok deres når I begge to kommer ud. Det er ikke en oplevelse I får derhjemme, i de vante omgivelser.

Når nu I holder ind alligevel, så var det da også muligt lige at klare sagen på motorhjelmen – især hvis det er en af de kedelige rastepladser uden borde.

Men tag lige en slapper, hvis I har kørt langt. Motorhjelmen er temmelig sikkert meget varm, og så bliver det hot på den ubehagelige måde.

Omvendt kan det blive en kølig affære, hvis lysten kommer over jer en vinterdag efter en tur i skoven. Så er det nok en god ide at starte motoren og lade den varme op i 5 minutter, før I lægger frakken på motorhjelmen og går i gang.


TØR I?:

Er I stadig ikke helt sikre på, om I tør? Så læg ud med petting (kæle for hinanden) – altså stadig i det fri. Det kan også være ret ophidsende, men det er ikke lige så grænseoverskridende som at dyrke sex på offentlige steder.

Eller I kan starte i jeres egen have, hvis I har en sådan. Der kan I så også risikere at blive opdaget, og det måske endda af nogle I kender.

Der findes også en anden mulighed, hvor det frække foregår fuldstændig i det skjulte – selv om man i "sex-situationen" fx går arm i arm ned ad Strøget, eller sidder og nyder en god middag på en cafe.
Her taler vi selvfølgelig om det app-styrede sexlegetøj. ”Vibratoren styres via app over bluetooth eller wifi, så der er ikke nogle begrænsninger for rækkevidden og det er derfor oplagt at lave frække lege i det offentlige rum. Den har en kraftig, dog lydsvag motor og er designet til at give intens stimulation af G-punktet for en ekstra intens og dyb orgasme,” fortæller danske Sinful.dk om sexlegetøjet til hende: lush vibratoren.

Den vil helt sikkert blive en af denne sommers helt store favoritter hos danske par, der er til at (sex)lege sammen både derhjemme og i det offentlige rum.


TJEKLISTE:

Hvis I ved hvor I er på vej hen, hvorfor kan I så ikke lige så godt være forberedte. Der er ingen grund til hudafskrabning på knæ eller blærer på balderne efter brændenælder, når nu I ved hvilke eventyr I begiver jer ud på.

Så medbring som det mindste følgende:

1. Tæpper – som minimum et at ligge på. Men det kan også være rart at have et at tage over sig enten hvis i påtænker at overnatte, eller hvis I skulle blive lidt blufærdige.
2. Køkkenrulle/servietter – sandsynligheden for at der skal tørres safter af et eller andet sted, er nærliggende.
3. Vand – det er altid rart med noget at drikke, hvis man blive svedt og forpustet.
4. Champagne og jordbær
5. Kondom – med mindre I bruger anden form for prævention, eller ønsker jer et lille naturbarn.
6. SexLegetøj
7. Skraldepose

Selvom sommeren er den mest oplagte årstid til sex i naturen, kan I sagtens dyrke sex i det fri på andre årstider. Bare tag varme tæpper med, eller måske en dyne I kan putte jer under. Udover det er det jo endnu en god grund til at ligge tæt, og varme hinanden.


Gode råd til sex i naturen:

Sex i teltet:

Når man er godt i gang og det åndbare 40D nylonen forlængst har givet op og nu er fyldt med dug, så kan det være svært at huske, at et telt ikke er lydtæt. Er der andre i nærheden, så kan de godt høre hvad I laver. Liggeunderlag og soveposer er heller ikke kendt som stille. Det kan derfor hurtigt udvikle sig til en lydmur af knirken.

Sex i hængekøjen:

Sex i en hængekøje, er meget bedre end det lyder. Det er sjovt og anderledes at hænge og dingle (som man siger), men man behøver jo ikke at ligge ned. Hængekøjen yder en masse muligheder for sexpositioner, så det er bare frem med fantasien.

Sex i shelteret:

Et shelter er udemærket at dyrke sex i. De tre vægge yder ly for lurer og man har samtidig udsigt til naturen. Shelteret yder nogenlunde beskyttelse for div. kryb samt vind og vejr. Husk dog, at et shelter, ligesom teltet, ikke er lydisoleret.

Sex i det fri:

Vi danskere er stadig ikke kedelige. Vi elsker sex i det fri og vi har selvfølgelig også et kort med gode lokationer at have sex... Vær opmærksom på at nogle lokationer er kendte dogging steder, så hvis du tror du er alene i naturen...

Kryb:

Når I endelig har fundet det rette sted, hvor I (måske) ikke bliver opdaget, så vrimler det selvfølgelig med kryb. Myrer er ikke sjove at få i bukserne, men et tæppe kan hjælpe meget. Flåt kan være blind passager på hjemturen, så husk at undersøge dig selv.


KOM UD AF BUSKEN

Sex uden for de trygge omgivelser er så frækt, og noget som langt de fleste af os kun tør fantasere om men sjældent tør at udleve.

Risikoen for at blive opdaget kan give hjertebanken, og det vil med garanti give et kæmpe boost til jeres sexliv.

I vil komme til at føle jer som nyforelskede teenagere, der ikke kan holde fingrene fra hinanden.

Det bliver helt sikkert oplevelser, I sent vil glemme. Et stort plus er at legene i soveværelset vil blive endnu bedre og mere intense, med de frække tanker i baghovedet om oplevelserne offentligt under åben himmel.


RYD OP EFTER JER!

Husk at medbringe skrald osv. når I forlader naturen igen.


God fornøjelse derude ;-)

Bundløse Trusser Bundløse Trusser

Vil du gerne friste og forkæle din partner med en sexet overraskelse, så er Bundløse trusser et must-have.
Det frække stykke undertøj har et feminint design og en åbning ved vagina, så din partner har fri adgang til stimulere dig.

Se mere / Køb Bundløse Trusser her
Bundløse Strømpebukser Bundløse Strømpebukser

Vil du gerne friste og forkæle din partner med en sexet overraskelse, så er Bundløse Strømpebukser et must-have.
Det frække stykke undertøj har et feminint design og en åbning ved vagina, så din partner har fri adgang til stimulere dig.

Se mere / Køb Bundløse Strømpebukser her
Kondomer Kondomer

Kondomer med riller, knopper, ultra tynde eller med smag? Uanset hvilke du foretrækker, så de oplagte at bruge, hvis man leder efter prævention uden hormoner.
Din oplevelse afspejles af pasform. Jo bedre pasform, des bedre bliver din sexoplevelse.
Her finder du helt sikkert nogle, der passer perfekt til dit behov, og ellers kan du her læse denne ultimative guide om kondomer.

Se mere / Køb Kondomer her
Par Sexlegetøj Par Sexlegetøj

Med fjernbetjent sexlegetøj kan I gøre sexlegetøj til en af jeres fælles seksuelle oplevelser. Her i kategorien finder I en række populære produkter, fra blandt andet We-Vibe, der kan bruges af par, der er nysgerrige på at udforske hinandens seksuelle fantasier.

Se mere / Køb Par Sexlegetøj her
Delay spray/gel Delay spray/gel

Har du problemer med, at du ikke holder længe nok? Så kan en delay spray/gel være den rigtige løsning for dig/jer. Den gør det nemlig muligt for dig på sikker vis at bedøve din penis, sådan at du undgår for tidlig udløsning.
Med disse produkter kan du forlænge sexoplevelsen, så både dig og din partner får maksimal nydelse.

Se mere / Køb Delay spray/gel her


  LIKE på Facebook DEL på Facebook