Bliv fyldt helt ud med en dildo i ekstra stor størrelse


Hvis stor er godt, så må mega stor være mega godt

De fleste kvinder siger at det IKKE er størrelsen, men derimod gørelsen.. MEN underligt nok, så sælger de helt store dildoer mere og mere.
De fleste vælger dog en dildo eller vibrator, som langt hen ad vejen er nogenunde i mellemstørrelse - lidt som de fleste pikke er - MEN der er alligevel et eller andet over den helt store dildo. En XXL dildo fylder dig ud som ingen mand kan, og den giver nogen intense orgasmer. En lille dildo rammer ikke altid g-punktet - det gør de store altid.

I denne kategori finder du et udvalg af rigtig store dildoer og vibratorer. Dildoerne og vibratorene findes i forskellige længder, tykkelser og faconer f.eks. kan du få nogle som ligner en arm, en støvle eller en knytnæve. Dildoerne og vibratorene kan godt synes lidt mindre på billederne end de i virkeligheden er, så tjek lige målene inden bestilling, så du ikke får en overraskelse når du modtager din bestilte vare.

Fun Factory The Boss Dildo Fun Factory The Boss Dildo

Fun Factory The Boss Dildo er ideel til dig, som ønsker en fyldig og stimulerende dildo på hele 18 cm i længden og 4 cm i diameter. Dildoen har et tydeligt markeret hoved, som kan stimulere G-punktet, og i langs skaftet har den en året struktur for ekstra nydelse.

Se mere / Køb Fun Factory The Boss Dildo her
Fun Factory Big Boss Fun Factory Big Boss G5 Opladelig Dildo Vibrator (PRISVINDER)

Fun Factory Big Boss er en smule større end normale dildo/vibratorer og er derfor et oplagt valg for dig, der ønsker ekstra fylde og stimulation.
I 2016 vandt Fun Factory Big Boss en Red Dot pris for bedste design.

Se mere / Køb Fun Factory Big Boss her
King Cock King Cock dildo

Føles som en ægte penis! Udseendet på denne hudfarvede penis-dildo minder meget om den ægte vare, med sit store penishoved, de tydelige årer og store testikler. Ekstrem bøjelig og altid klar. 25cm

Se mere / Køb King Cock Dildo her
Giant Lover dildo/vibrator Giant Lover dildo/vibrator

Med en længde på hele 33 cm og en diameter på ca. 6,7 cm er den et sandt pragteksemplar, der udfylder dig totalt!

Se mere / Køb Giant Lover dildo/vibrator her
Uprize Rock Hard AutoErect Fjernbetjent Dildo 20 cm Uprize Rock Hard AutoErect Fjernbetjent Dildo 20 cm

Vil du have en stor og fyldig dildo med et enkelt tryk på knappen? Så prøv Uprize Rock Hard AutoErect Dildo. Du bestemmer, hvornår dildoen skal stå ret og rør. Tryk blot på fjernbetjeningen, og se den store dildo rejse sig i sin fulde, potente størrelse takket være den patenterede AutoErect teknologi. Sæt sugekoppen fast, tænd for vibrationerne og få en fræk oplevelse alene eller sammen med din partner. Kan også bruges i harness til kinky strap-on sex.

Se mere / Køb Uprize Rock Hard AutoErect Fjernbetjent Dildo 20 cm her
King Cock Realistisk Dildo 30 cm King Cock Realistisk Dildo 30 cm

Tør du indrømme, at størrelsen betyder noget, og vil du både have længde OG fylde? Fortvivl ikke, for King Cock har løsningen. Med en længde på 30 cm og en yderst potent diameter på 7,6 cm giver den imponerende dildo dig oplevelsen af, at blive fyldt helt ud og er derfor mest velegnet til dig, der har erfaring med ekstrem dildo leg. Markeret penishoved, årer, dejlige faste kugler og livagtige, håndmalede detaljer bidrager til den realistiske følelse, hvad end du benytter dildoen analt eller vaginalt.

Se mere / Køb King Cock Realistisk Dildo 30 cm her
Toy Joy Dazzling Dong Dildo 21 cm Toy Joy Dazzling Dong Dildo 21 cm

Bliv fyldt godt ud af den potente Dazzling Dong dildo fra Toy Joy med en længde på 21 cm og en diameter på hele 6 cm. Det store markerede penishoved, kugler, årer og livagtige detaljer forstærker den realistiske oplevelse, så det føles, som om du bliver taget af en ægte, veludrustet mand.

Se mere / Køb Toy Joy Dazzling Dong Dildo her
Doc Johnson Realistisk Bam Dildo Doc Johnson Realistisk Bam Dildo

Realistisk Bam Dildo er en tro kopi af pornostjernen Bams penis. Dildoen er støbt efter Bam så den har den helt rigtige størrelse og form. Med en længde på hele 34 cm en diameter på 7 cm, er Realistisk Bam Dildo særligt velegnet til dig, der ønsker lang og fyldig stimulation.

Se mere / Køb Doc Johnson Realistisk Bam Dildo her
American Bombshell Ballistic XXL Dildo American Bombshell Ballistic XXL Dildo

Den ekstra tykke American Bombshell Ballistic er en realistisk dildo, med form som ’den ægte vare’, der både kan bruges analt og vaginalt. Dildoen har en året overflade for ekstra stimulation, samt et tydeligt hoved, der giver en meget naturtro følelse.
Inklusiv sugekoppen er American Bombshell Ballistic i alt 28 cm. lang, hvoraf skaftet er 21 cm. og pungen er ca. 5 cm. Dildoens hoved har en diameter på hele 8.2 cm., og skaftet er 7.6 cm.

Se mere / Køb American Bombshell Ballistic XXL Dildo her
Doc Johnson The Hand Fistinghånd Doc Johnson The Hand Fistinghånd

The Hand fra Doc Johnson er en lækker fistinghånd til dig, der ønsker ekstra fyldig stimulation enten vaginalt eller analt. The Hand er 40 cm lang, hvoraf selve hånden udgør ca. 18 cm. Hånden er 7, 3 cm i diameter på det bredeste sted. - The hand kan også fås med knyttet hånd HER!

Se mere / Køb Doc Johnson The Hand Fistinghånd her
Doc Johnson Jumbo Jack Dildo Doc Johnson Jumbo Jack Dildo

Doc Johnson Jumbo Jack er ideel til dig, der foretrækker realistisk stimulation med ekstra ekstra fylde. Med sine 5 cm i diameter og 25 cm i længden, er Jumbo Jack nemlig en af de større dildoer på markedet

Se mere / Køb Doc Johnson Jumbo Jack Dildo her
Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo

Doc Johnson Dick Rambone er en XXL dildo til dig, der virkelig ønsker ekstra længde og fylde. Med sit ekstra lange skaft og sin store diameter er Doc Johnson Dick Rambone nemlig en af de største dildoer på markedet. Totallængde: 43 cm, hvoraf skaftet er 34 cm langt. Diameter: 5,6 cm.

Se mere / Køb Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo her
Master Cock - The Black Destroyer Master Cock - The Black Destroyer

Master Cock - The Black Destroyer er en XXL dildo til dig, der virkelig ønsker ekstra længde og fylde. Med sit ekstra lange skaft og sin store diameter er The Black Destroyer nemlig en af de største dildoer på markedet. Totallængde: 42 cm, hvoraf skaftet er 33 cm langt. Diameter: 7,1 cm.

Se mere / Køb Master Cock - The Black Destroyer her
Commander In Chief XXL Commander In Chief XXL

Commander In Chief fra Domestic Partner er en XXL dildo til dig, der ønsker ekstra fyldig og dyb stimulation.
Mål: 32 cm lang, hvoraf skaftet udgør 28 cm. Diameter: 6,5 cm.

Se mere / Køb Commander In Chief XXL Dildo her
All black 22 - meget stor dildo All black 22 - meget stor dildo

All Black 22 er stor – meget stor – hele 45 cm i længden, hvoraf de 38 kan forkæle dit indre, og den har en diameter på 9 cm på sit bredeste sted – ekskl. Testiklerne.

Se mere / Køb All black 22 her
King Cock U Shaped Double Trouble Dobbelt Dildo King Cock U Shaped Double Trouble Dobbelt Dildo

Med den lækre dobbeltdildo U shaped Double Trouble fra amerikanske King Cock er det nu muligt at gøre dine hedeste fantasier til virkelighed. Brug den U-formede dildo til selv at blive fyldt ud både analt og vaginalt på samme tid, eller del den med din partner for intense fælles oplevelser.

Se mere / Køb King Cock U Shaped Double Trouble Dobbelt Dildo her
Colours Pleasures Dildo Large 25 cm Colours Pleasures Dildo Large 25 cm

Når sexlegetøjet skal være sjovt og effektivt på samme tid, er den farverige og potente Colours Pleasures dildo perfekt til dig. Stor sugekop for håndfri leg f.eks. i badet. 25 cm ren, fyldig nydelse til dig, som ved at størrelsen betyder noget.

Se mere / Køb Colours Pleasures Dildo Large her
You2Toys Big Mr. Softy Dildo 29 cm You2Toys Big Mr. Softy Dildo 29 cm

Leder du efter en dildo, der tilbyder stimulation og udfordring til en kinky sex leg, så bør du prøve Big Mr. Softy. Den store, sorte dildo er lavet af blød jelly uden fast kerne, hvilket gør den mere udfordrende at lege med. Dildoens realistiske design med det spændte penishoved og årede skaft gør nydelsen ekstra stor, hvad enten den bruges vaginalt eller analt. Big Mr. Softy har en imponerende længde på 29 cm og en diameter på 4,5 cm og den tilpasser sig perfekt, når den er indført.

Se mere / Køb You2Toys Big Mr. Softy Dildo 29 cm her
Crystal Jellies Big Boy Dildo 30 cm Crystal Jellies Big Boy Dildo 30 cm

Gør din sexleg ekstra kinky med en kæmpe dildo. Nyd den intense følelse af Big Boy dildoen, når den fylder dig helt ud enten analt eller vaginalt. Og hvis størrelsen ikke gør det i sig selv, sørger det årede skaft for en lækker stimulation.
Den store, realistiske dildo er lavet i amerikanske Doc Johnsons kendte Sil-A-Gel, som er en blød og antibakteriel jelly belægning. Dildoen er lavet med en indsnævring forneden, der fungerer som et håndtag.
Big Boy har en imponerende fuld længde på 30 cm og en massiv diameter på 5,3 cm.

Se mere / Køb Crystal Jellies Big Boy her
Luxy 7 Luxy 7 - 19,5 cm

Denne transparente penisdildo har det virkelig i sig, for med sin buede form når den alle dine intime lystpunkter, for rigtigt at forkæle dig. Og også rent optisk er den ikke blot takket være de statelige testikler rigtigt iøjefaldende, men holder også stand mod de vildeste aktiviteter takket være sugekoppen.

Se mere / Køb Luxy 7 her
Baseks Realistisk Dildo Vibrator XL Baseks Realistisk Dildo Vibrator XL

Fantaserer du om at få en ekstra fyldig, ekstra fræk og ekstra intens onanioplevelse, er Baseks Realistisk Dildo Vibrator XL et must.
Den har et markeret hoved samt årer langs skaftet og er nem at håndtere på trods af den store størrelse. Dildo vibratoren er perfekt til dig, der ønsker at blive fyldt helt ud og ikke kan få det stort nok, for vi ved jo godt, at størrelsen har noget at skulle have sagt.

Se mere / Køb Baseks Realistisk Dildo Vibrator XL her
Pipedream Fuck Me Silly Dude Pipedream Fuck Me Silly Dude

Pipedream Fuck Me Silly Dude er et realistisk onaniprodukt til dig, som ønsker følelsen af en rigtig mand. Fuck Me Silly Dude har en veltrænet overkrop med tydelige mavemusker samt en fyldig og fast penis, som sikrer dig meget naturtro stimulation. Penissen er 20 cm lang og 4,6 cm bred, hvilket gør den velegnet til dig, som allerede har erfaring med sexlegetøj. Både Fuck Me Silly Dudes penis og hans testikler har en fast kerne og en blød, lækker overflade, som føles meget som ‘den ægte vare’.

Se mere / Køb Pipedream Fuck Me Silly Dude her
Pipedream Fuck Me Silly Man Pipedream Fuck Me Silly Man

Drømmer du om den ultimative ridetur på den perfekte mand? Din drømmemand her har en imponerende potent erektion, samt en indbydende og veltrænet sixpack og lækker, fast bagdel. Lad hans imponerende potente erektion fylde dig godt ud når du sænker vagina eller anus ned over de 20 dejlige cm.

Se mere / Køb Pipedream Fuck Me Silly Man her
SexFlesh Both Ways Ben Sexdukke SexFlesh Both Ways Ben Sexdukke

Led ikke længere efter den perfekte mand! Both Ways Ben Sexdukken har det hele uanset hvad du er i humør til. Nyd hans imponerende 20 cm fyldige penis. Dildoens flerlagede, fleksible kerne giver en realistisk og fast fornemmelse, samtidig med at den gør det muligt for dig, at justere dildoen så den rammer dine mest nydelsesfulde steder spot on. Du (mand) kan også trænge ind i hans stramme, villige anus, som har rillet indvendig struktur for en naturlig oplevelse med ekstra stimulering. Det særligt udviklede SexFlesh TPR materiale er lækkert at røre ved og forstærker følelsen af “den ægte vare”. Læg den flade base på en seng eller et bord, påfør lidt vandbaseret glidecreme og gør dig klar til at tage eller blive taget. Both Ways Ben kan opfylde alle dine fantasier.

Se mere / Køb SexFlesh Both Ways Ben Sexdukke her
Frison Horse Dildo Frison Horse Dildo

Frison Horse dildo er en realistisk og anatomisk efterligning ned til mindste detalje. Den måler hele 33 cm i længden og 5,6 cm i diameter, og er fremstillet i sort, blødt gummi.
Med denne dildo kan du lade dine dyriske lyster få frit spil, hvad enten du benytter den alene eller sammen med en partner.

Se mere / Køb Frison Horse Dildo her
Hosed Lang Dildo Hosed Lang Dildo med Sugekop 50 cm

Hosed Lang Dildo med Sugekop er lavet af yderst fleksibelt PVC og har en kraftig sugekop, der gør den ideel også at bruge i badet. Du får en fuld længde på 50 cm, hvoraf de 47 cm kan indføres samt en diameter på 3,5 cm.

Se mere / Køb Hosed Lang Dildo her
ALL BLACK # 19 ALL BLACK # 19 STOR dildo

Denne dildo fra All Black er lidt anderledes end de fleste dildoer. Men ét er sikkert, og det er, at når du først har prøvet at lade den fylde dig ud og pirre dig, så er du solgt.
All Black 19 kræver plads, for den måler hele 33 cm og har en diameter på 6,5-7 cm. Den er støbt af lækkert, skinnende sort vinylgummi, der ikke indeholder ftalater og latex.

Se mere / Køb ALL BLACK # 19 her
King Cock 10 King Cock 10" Zoll Balls, 27 cm

Er du klar til en ægte krabat, der vil få dig til at stønne? Med en størrelse på svimlende 27 centimeter er du sikret en mastodont, som vil give dig ekstase, du sent vil glemme.

Se mere / Køb King Cock 10" Zoll Balls her
Bedre Orgasmer Bedre Orgasmer

Der findes et utal af sprays og stimulerende sex gels, som kan gøre dine orgasmer og erotiske oplevelser endnu bedre.
Ønsker du fx øget følsomhed, kølende eller varmende pirring omkring klitoris, har vi et stort udvalg af stimulerende sprays og sex gel. Du finder også spray og gel til anal brug, som kan være med til at gøre den anale stimulation mere behagelig og mere glidende.

Se mere / Køb produkter til at opnå Bedre Orgasmer her
Glidecreme Glidecreme

Hvis du ønsker de mest nydelsesfulde, mest levende og mest glidende oplevelser, bør du prøve glidecreme til kvinder. Hvad enten der er tale om solo sex, partner sex eller leg med sexlegetøj, kan det være en fordel af bruge.

Se mere / Køb Glidecreme her
Rengøring af sexlegetøj Rengøring af sexlegetøj

Få den allerbedste og mest hygiejniske oplevelse hver gang, du leger med dit sexlegetøj. Rengøring af sexlegetøj er utroligt vigtigt, og med en af de mange sprays fra vores udvalg har det aldrig været nemmere.
Sexlegetøjsrengøring forlænger desuden også dit legetøjs levetid, så du har glæde af det i endnu længere tid.

Se mere / Køb produkter til rengøring af sexlegetøj her


  LIKE på Facebook DEL på Facebook